Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Limitless (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Limitless (2015)

Limitless

Limitless (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Savršena formula

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

42 min

Autor:

Craig Sweeny

Glavne uloge:

Mary Elizabeth Mastrantonio
  >  Nasreen Pouran
Hill Harper
  >  Spellman Boyle
Jennifer Carpenter
  >  Rebecca Harris
Jake McDorman
  >  Brian Finch
Tom Degnan
  >  Agent Ike
Michael James Shaw
  >  Agent Mike
Colin Salmon
  >  Jarrod Sands
Ron Rifkin
  >  Dennis Finch
Michael Devine
  >  James 'Tech' Padgett
Megan Guinan
  >  Rachel Finch
Blair Brown
  >  Marie Finch
Musto Pelinkovicci
  >  Stavros
Bradley Cooper
  >  Senator Eddie Morra
Patch Darragh
  >  Cameron Finch
Desmond Harrington
  >  FBI Agent Casey Rooks

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Limitless (2015)
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 15:32
Limitless  (2015)

Žanr: Drama, Sci-Fi, Triler

Država: SAD

Jezik: Engleski

Trajanje: 42 min

Uloge:

Aaron Ayhan ... FBI Agent (unknown episodes)

Opis:
Serija ‘Limitless’ je adaptacija filma Limitless iz 2011. godine. Serija i film temeljeni su na romanu The Dark Fields autora Alana Glynna. Radnja se vrtiti oko Briana Fincha (Jake McDorman) koji otkrije da mu NZT poboljšava funkcije mozga dajući mu nevjerojatne sposobnosti. FBI odluči iskoristiti njegove mogućnosti kako bi im pomogao riješiti kompleksne slučajeve te je prisiljen surađivati sa specijalnom agenticom Rebeccom Harris (Jennifer Carpenter). Bradley Cooper će reprizirati svoju ulogu Edwarda Mora, koji je sada senator i nova predsjednička nada.
topcinemamovie

Ažurirao jafforidza - 03.Svibanj/May.2016 u 14:52
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2015 u 00:09
Premijera serije biće 22. septembra Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2015 u 17:39
Prevode najavio No. 1 Clap
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 05:54
Ja još ranije, na drugom forumu, najavio prevođenje, pa tako sada i ovde postavio prevod.
Kad ima volje, ima i načina.
Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 06:12
Čisto informativno da ne ispadne da namerno ulećem.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 08:43
Nije problem i hvala za prevod,Smile ali ako nameravate da prevodite i dalje, red bi bio da se javite kolegi No. 1 i s njim vidite da li ćete oba prevoditi ili će možda jedan od vas uzeti da prevodi nešto drugo. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 12:14
Rado bih se javio, da je nisam rezervisao pre mesec dana i da ljudi na drugim mestima ne očekuju da je dalje prevodim.

Od mene izvinjenje, jer nisam to dojavio i ovde. Mislih da svi mi (iz kolegijalnosti) pratimo deševanja i rezervacije na sva 3, poznata nam, foruma.

Samo reko da javim, i ostavim mesta, da se ne ponovi kao i sa Luciferom, kojeg, ti i ja, skoro paralelno prevesmo.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 13:19
Onda ispada da sam nekolegijalna, jer jedini sajt i forum koji posećujem je ovaj. LOL
Iskreno, kad vidim u potražnji da se gomilaju pitanja oko serije koja je i meni zanimljiva, ako imam vremena i ako je niko od nas nije najavio, prevedem je. Kako ja, tako i većina naših prevodilaca.
Nije problem što najavljuš prevode negde drugo, ali većina naših prevodilaca ne prati ni ovaj, a kamoli druge forume stalno, pa ako im se ne obratiš lično, tj putem poruke, dešavaće se da duplirate posao. Wink

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 21:04
viđao sam tvoje postove na tim drugim forumima, tako da ne znam zašto bi ti predstavljao problem da im povremeno čekiraš stranicu sa rezervacijama.

ako ne zbog kolegijalnosti, onda bi trebalo u ime što različitijih prevedenih  serija...niko od nas nije plaćen za ovaj "posao", pa se svi mi (sa sva 3 foruma) komotno možemo nazivati kolegama...stoga mu forumi ovakvog tipa mogu doći samo kao sredstva prevodioca, a ne pojedinačna zakleta mesta boravka i aplodovanja titlova. Proveriti temu za rezervacije na drugom forumu je isto toliko "teško" kao i otići na bilo koju temu foruma na kome se "boravi".

ja pitam ljude, kada vidim da su prestali prevoditi neku seriju...a kada najavim i krenem sa prevođenjem, ne cimam nikoga. Tada se možemo sudarati i duplirati sa titlovima do mile volje.

a za ostale pojedince koje mrzi da pogledaju da li je neko rezervisao seriju, ili da je sami rezervišu, tek se meni ne da da ih cimam. To bi trebalo biti (neobavezan) posao moderatora.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 21:22
ja ne znam da postoje drugi sajtovi, a još manje da ih pratimgrin Ako i postoje, nemaju veze s našimSmile

Ali da ne spamamo s glupostima, kakva je ovo serija, valja ili išta za pogledati?
Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 21:41
Po pilotu sasvim solidna i vrlo obećavajuća. Biće odlična ako ne zakomplikuju previše priču.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 22:24
Toga me najviše strah. LOL
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 09:17
NeštA izmedŽu Nečujno i Lusi, ali bi moglo da prođe!!

Jedini mi je problem što ih mnogo zna za i koristi NZT...ono,
ako ih ima trojica u samo jednoj firmi, koliko ih je tek...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 09:44
Originalno postovano od strane sablon sablon piše:

viđao sam tvoje postove na tim drugim forumima, tako da ne znam zašto bi ti predstavljao problem da im povremeno čekiraš stranicu sa rezervacijama.

Nije problem, ali sam tokom ovih x,y godina kako plovim po svetu prevoda bacila pogled na ta tri sajta/foruma i ostala tamo gde mi je najudobnije. Kako ja, tako verovatno i većina drugih prevodilaca sva tri sajta.Wink Nemam vremena da gledam gde se šta prevodi i najavljuje, pa pratim samo našu potražnju i najave. Ispada da sam potpuno nekolegijalna, ali bar se svakom obraćam s "kolga/koleginice". LOL Valjda se i to bar malo računa. LOLLOL
I ne brini. Još juče sam obavestila kolegu da si i ti najavio ovu seriju. Smile Njemu ne smeta, tebi ne smeta, Thumbs Up što znači da ćemo imati više dobrih prevoda.

Nego, da se vratimo na seriju. Vidim da je prva epizoda dobila 8,5 na imdb. Sačekaću još nekoliko epizoda, da vidim opada li ili ne. Spisak započetih serija je toliki da već gubim nit kad se šta emituje. LOL

Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 13:51
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Smile Njemu ne smeta, tebi ne smeta, Thumbs Up 

I sad neČe ni jedan prevesti LOLWinkLOL

Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 13:55
Džabe ti to meni Smile i po ondašnjim postovima "tamo", videlo se da ti je još tada ovaj sajt bio najudobniji.
Meni sva tri sajta predstavljaju 3 boje jednog foruma. Bez obzira što mi zbog pojedinaca ozbiljno dođe da otvorim 4. Da ne zalazimo dublje. Kapiram te koleginice Smile. Samo nemoj shvatati moje gledište kao optužbe. Većninski dobrih ljudi i prevodioca ima na sva 3 sajta i to je moje lično mišljenje, a koje opet nema nikakve veze sa:
1. gledaocima koji redovno obitavaju i obilaze sva 3 foruma, gde često nastaje problem kada vide da su pera, mika i žika (sa svakog foruma pojedinačno) preveli jednu epizodu na 3 različita načina. A ovamo brdo serija zapostavljenih itd
2. prevođenjem i kačenjem titlova, što mu dođe stvar neke "lične" "koristi"...a koje kao nemaš "toliko" ako neko sa tobom paralelno isto prevodi.

Tako da, lično meni, nije teško da se raspitam unaokolo i utvrdim koja je serija slobodna. A kasnije je i najavim. Kako zbog gledaoca i kolega, tako valjda na kraju i radi sebe<--iako još uvek nisam siguran zbog čega.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 14:13

Većninski dobrih ljudi i prevodioca ima na sva 3 sajta

Apsolutno se slažem. Thumbs Up

meni, nije teško da se raspitam unaokolo i utvrdim koja je serija slobodna. A kasnije je i najavim.

To je lepo od vas. Ja ću još neko vreme ostati nekolegijalna, tj dok deca ne krenu u srednju školu, pa dobijem više slobodnog vremena. LOLLOLLOL

Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 15:06
A ja lepo napisa da ne dobacujem optužbe, već stav prema kome se nahodim Smile.
Jer bez takvog postupanja, prevođenje i kačenje titla, nemaju mi nikakvog smisla. Pogotovo jer se ne možemo praviti da gledaoci (skidači titlova) posećuju samo jedan sajt.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 20:19
Nisam ni mislila da optužuješ. Izneo si svoje mišljenje/stav, kao i ja svoje.Smile
Nego, kad smo već kod smisla i uvažavanja drugih, red je da se vratimo na temu. Wink

Dakle, kakva je serija?

Na vrh
sablon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sablon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 21:45
I neka je tako Thumbs Up

Vrlo dobra, ako ovako potraje do 5., biće unikatno odlična...možda poput walking deada
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.