| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Blunt Force Trauma (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Blunt Force Trauma (2015)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2015 u 17:04 |
|
Blunt Force Trauma (2015)
![]() Žanr: Akcija Režija: Ken Sanzel Scenarij: Ken Sanzel Država: Colombia Jezik: Engleski Uloge: Mickey Rourke ... Zorringer Freida Pinto ... Colt Ryan Kwanten ... John Maruia Shelton ... Wesley Carolina Gómez ... Marla Radnja filma: Prati putovanje Johna i Colt, dvoje revolveraša i ponekad ljubavnika, na paralelnim ali vrlo različitim putovanjima kroz ilegalni svijet kulture dvoboja... filmonizirani.ba Prevod najavio: Danilo-Naissus |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2015 u 19:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2015 u 00:53 |
|
The pleasure is mine dear Kneginja.
Nema na čemu. Bilo mi je zadovoljstvo draga naša Kneginja. ![]() INFO source: Blunt.Force.Trauma.2015.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG (MP4 file, Lenght: 01:36:36 ; size: 1,84 GB) |
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2015 u 08:32 |
|
Pancir-zaštita, metci-pucačina, niš posebno. No, odličan prijevod- HVALA Danilo-Naissus
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2015 u 11:52 |
Hvala ti draga Marlena321 na postu i lepim rečima. Film naravno nije "remek delo" već lagani moderni/savremeni western (ima elemente i traganja za osvetom i kockanja sa životom i životni cilj: biti bolji od najboljeg revolveraša). Podseća me pomalo na extremne, egzotične i ilegalne sportove u Meksiku (npr.) - borba pevaca, pasa,... u arenama uz klađenje. Površna priča, odličan poster, solidan trailer. I specifičan kraj. Znači, za godinu dve možemo očekivati drugi deo tj. nastavak ovog sasvim prosečnog filma. P.S.mislim da sam korektno odradio titl ali svaka obrada je naravno dobrodošla. Nisam ni sujetan ni nepogrešiv u prevodu. P.S.video sam da postoji i hrvatska obrada titla, nadam se da će biti uskoro postavljena i na našem sajtu. Cilj: da što više ljudi može da uživa u filmskim ostvarenjima. Sve najbolje. D.N. |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 17:06 |
|
Zanimljiva tema. Solidan film koji malo pred kraj gubi i to solidno ali zavrsna scena je dobra i steta sto Miki Rurki ima malu rolu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |