Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Promena rasporeda foruma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Promena rasporeda foruma

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Promena rasporeda foruma
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 01:00
Kao što vidite malo sam promenio raspored podforuma, sve je tu, ništa nije izbrisano, samo je, kažem, promenjen raspored.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:29
I evo još jedne ture promena. Najviše promena je pretrpeo software, u okviru koga su postavljeni podforumi divx i dvd software... I videćete već, ništa drastično i sve u cilju bolje preglednosti....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 01:52
smile57   
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:21
Još malo sam "pretumbao" forum, tako što sam MP3, Igrice i Sport spojio u jedan podforum, a mobitele pripojio Hardware-u.... Takođe, Trash je sada na dnu foruma kao zasebna celina.
Sve ovo u cilju što većeg grupisanja tema koje nisu toliko zastupljene u postovima, kako bi se one glavne istakle.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:36
Radnik meseca!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:40
Sve je to što ja radim nebitno u poređenju sa ljudima koji sređuju bazu. Sad sam mrtav ozbiljan i stvarno im treba čestitati!!!!
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 11:12
Sve cestitke od mene za obojicu i možda otvorim i temu RADNIK i RADNICA MJESECEA!smile42
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 12:34
hahaha... Samo jedna mala ispravka: na bazi sa prevodima radi 14 ljudi...tako da bih se teško opredelio za jednog/jednu...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:03
Kao što već vidite došlo je do male modernizacije foruma. Izbačeni su neki zastareli podforumi (kina, videoteke...); naravno svi postovi su prebačeni u odgovarajuće nove podforume. Ubačeni su novi ...
U narednih par dana moderatori će sređivati novonastale podforume i prebacivati teme, tako da ne zamerite na trenutnoj mogućoj, izmešanosti tema (ovo se najviše odnosi na podforum FILMOVI gde su trenutno i filmovi i serije, ali će uskoro i to biti razvrstano)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:04
Super, odlične vijestiClapThumbs Up
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:16
Ako mogu nekako da pomognem, slobodno kazite.

P.S.

I dalje ima bas dosta podforuma...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:24
Veruj mi, sveli smo na minimum. Ajde reci mi šta bi ti izbacio ili preuredio?

Ažurirao darije - 11.Svibanj/May.2009 u 00:24
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:33
Na primer onaj podforum koji se zove spam, spam, spam preimenovati u off-topic, i i tom off-topic podforumu staviti sub-forume sport, muzika i igrice. (sva tri posebno, znaci kao ono projekti kod podforuma pohvale, pokude, pitanja, problemi)
Onda se ovaj podforum cestitke takodje moze staviti kao sub-forum off-topica, ili se potpuno spojiti sa njim.
Mislim i da bi ovaj trash forum trebalo da bude vidljiv samo za stuff foruma, nema potrebe da mi obicni korisnici to gledamo.

To mi trenutno pada na pamet, a mrtav sam umoran, sutra cu dodati jos nesto, moze to jos da se smanji...

-----------

SuperSerb

Ažurirao BoSsS - 11.Svibanj/May.2009 u 00:37
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:35
Zanimljiv predlog... Ajde videćemo...

Ono što ti odmah mogu reći jeste da TRASH iz praktičnih razloga ostavljamo vidljivim za sve...
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:41
trash treba da bude vidljiv kako bi svi videli otprilike sta sve ide tamo, i to ukupno sa -edit: greska koja je ucinjena

Ažurirao prijatel-MKD - 11.Svibanj/May.2009 u 00:41
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 00:47
Baš tako. To se i trudimo da radimo. Da se svakome napiše zašto mu je tema u "đubretu".
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 01:08
ako sam dobro zabjelezio kod forum software sad je sve u jednom. Bilo bi bolje da ima pod forum za (divx & dvd software) u kome ce biti sva uputstva povezane za programima koje imaju vezu oko film i prevode. U software je bilo i odlicnih tema koje nisu bile vezani sa filmovima i prevodima kao sto je bilo virusi, os, itd.
Podjela da cestitke budu poseban podforum je odlicno.

Ažurirao prijatel-MKD - 11.Svibanj/May.2009 u 02:40
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 07:23
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kao što vidite malo sam promenio raspored podforuma, sve je tu, ništa nije izbrisano, samo je, kažem, promenjen raspored.

OdličnoThumbs Up Svaka častClapClapClap

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 10:18
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

ako sam dobro zabjelezio kod forum software sad je sve u jednom. Bilo bi bolje da ima pod forum za (divx & dvd software) u kome ce biti sva uputstva povezane za programima koje imaju vezu oko film i prevode. U software je bilo i odlicnih tema koje nisu bile vezani sa filmovima i prevodima kao sto je bilo virusi, os, itd.
Podjela da cestitke budu poseban podforum je odlicno.

Biće poseban forum UPUTSTVA. Wink
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 15:00

Originalno postovano od strane BoSsS BoSsS piše:

Na primer onaj podforum koji se zove spam, spam, spam preimenovati u off-topic, i i tom off-topic podforumu staviti sub-forume sport, muzika i igrice.

Slažem se da se stvari nevezane za prvobitnu namenu ovog foruma prebace u spam sekciju, ali ne vidim nikakvu svrhu za promenu u off-topic. Možda grešim, ali bilo bi dobro neko objašnjenje. Spam je spam, zna se šta je. Off-topic je izraz koji se ređe koristi, i nije toliko zastupljen u redovnoj komunikaciji, (a i lepše je nazivati ljude koji održavaju tu sekciju svojim aktivnostima) "spameri" nego "oftopičari" ili kako već... LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.