Promena rasporeda foruma
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Novosti
Opis foruma: Ovdje se možete informirati o svim novinama kojima unapređujemo našu stranicu
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15008
Datum ispisa: 19.Srpanj/Jul.2026 u 17:20 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Promena rasporeda foruma
Objavio: darije
Tema: Promena rasporeda foruma
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2007 u 01:00
Kao što vidite malo sam promenio raspored podforuma, sve je tu, ništa nije izbrisano, samo je, kažem, promenjen raspored.
-------------
|
Odgovori:
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:29
I evo još jedne ture promena. Najviše promena je pretrpeo software, u okviru koga su postavljeni podforumi divx i dvd software... I videćete već, ništa drastično i sve u cilju bolje preglednosti....
-------------
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2008 u 01:52
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:21
Još malo sam "pretumbao" forum, tako što sam MP3, Igrice i Sport spojio u jedan podforum, a mobitele pripojio Hardware-u.... Takođe, Trash je sada na dnu foruma kao zasebna celina. Sve ovo u cilju što većeg grupisanja tema koje nisu toliko zastupljene u postovima, kako bi se one glavne istakle.
-------------
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:36
Radnik meseca!!!
-------------
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:40
Sve je to što ja radim nebitno u poređenju sa ljudima koji sređuju bazu. Sad sam mrtav ozbiljan i stvarno im treba čestitati!!!!
-------------
|
Objavio: joya
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2008 u 11:12
Sve cestitke od mene za obojicu i možda otvorim i temu RADNIK i RADNICA MJESECEA!
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2008 u 12:34
hahaha... Samo jedna mala ispravka: na bazi sa prevodima radi 14 ljudi...tako da bih se teško opredelio za jednog/jednu...
-------------
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:03
Kao što već vidite došlo je do male modernizacije foruma. Izbačeni su neki zastareli podforumi (kina, videoteke...); naravno svi postovi su prebačeni u odgovarajuće nove podforume. Ubačeni su novi ... U narednih par dana moderatori će sređivati novonastale podforume i prebacivati teme, tako da ne zamerite na trenutnoj mogućoj, izmešanosti tema (ovo se najviše odnosi na podforum FILMOVI gde su trenutno i filmovi i serije, ali će uskoro i to biti razvrstano)
-------------
|
Objavio: Buki
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:04
Super, odlične vijesti
|
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:16
Ako mogu nekako da pomognem, slobodno kazite.
P.S.
I dalje ima bas dosta podforuma...
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:24
Veruj mi, sveli smo na minimum. Ajde reci mi šta bi ti izbacio ili preuredio?
-------------
|
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:33
Na primer onaj podforum koji se zove spam, spam, spam preimenovati u off-topic, i i tom off-topic podforumu staviti sub-forume sport, muzika i igrice. (sva tri posebno, znaci kao ono projekti kod podforuma pohvale, pokude, pitanja, problemi) Onda se ovaj podforum cestitke takodje moze staviti kao sub-forum off-topica, ili se potpuno spojiti sa njim. Mislim i da bi ovaj trash forum trebalo da bude vidljiv samo za stuff foruma, nema potrebe da mi obicni korisnici to gledamo.
To mi trenutno pada na pamet, a mrtav sam umoran, sutra cu dodati jos nesto, moze to jos da se smanji...
-----------
SuperSerb
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:35
Zanimljiv predlog... Ajde videćemo...
Ono što ti odmah mogu reći jeste da TRASH iz praktičnih razloga ostavljamo vidljivim za sve...
-------------
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:41
trash treba da bude vidljiv kako bi svi videli otprilike sta sve ide tamo, i to ukupno sa -edit: greska koja je ucinjena
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 00:47
Baš tako. To se i trudimo da radimo. Da se svakome napiše zašto mu je tema u "đubretu".
-------------
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 01:08
ako sam dobro zabjelezio kod forum software sad je sve u jednom. Bilo bi bolje da ima pod forum za (divx & dvd software) u kome ce biti sva uputstva povezane za programima koje imaju vezu oko film i prevode. U software je bilo i odlicnih tema koje nisu bile vezani sa filmovima i prevodima kao sto je bilo virusi, os, itd.
Podjela da cestitke budu poseban podforum je odlicno.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: bihorackabir
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 07:23
darije piše:
Kao što vidite malo sam promenio raspored podforuma, sve je tu, ništa nije izbrisano, samo je, kažem, promenjen raspored.
|
Odlično Svaka čast  
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 10:18
prijatel-MKD piše:
ako sam dobro zabjelezio kod forum software sad je sve u jednom. Bilo bi bolje da ima pod forum za (divx & dvd software) u kome ce biti sva uputstva povezane za programima koje imaju vezu oko film i prevode. U software je bilo i odlicnih tema koje nisu bile vezani sa filmovima i prevodima kao sto je bilo virusi, os, itd.
Podjela da cestitke budu poseban podforum je odlicno. |
Biće poseban forum UPUTSTVA. 
-------------
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 15:00
|
BoSsS piše:
Na primer onaj podforum koji se zove spam, spam, spam preimenovati u off-topic, i i tom off-topic podforumu staviti sub-forume sport, muzika i igrice. |
Slažem se da se stvari nevezane za prvobitnu namenu ovog foruma prebace u spam sekciju, ali ne vidim nikakvu svrhu za promenu u off-topic. Možda grešim, ali bilo bi dobro neko objašnjenje. Spam je spam, zna se šta je. Off-topic je izraz koji se ređe koristi, i nije toliko zastupljen u redovnoj komunikaciji, (a i lepše je nazivati ljude koji održavaju tu sekciju svojim aktivnostima) "spameri" nego "oftopičari" ili kako već... 
-------------
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 15:22
Slažem se sa čudakom oko ovoga, spam je spam, mi imamo naše spamere i to tako treba i ostati.
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 16:44
U tom slučaju ne možemo spojiti muziku, igrice i sport sa ovim podforumom, jer to ipak nisu spam teme.
-------------
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 16:47
Pa onda ih nemojte spajati, pa to dvoje ionako ne može zajedno, nema smisla, spam teme ne smiju biti u istom dijelu kao i muzika, sport itd... To su dva različita svijeta, kakvo spajanje toga?
Mislim da ipak to mora biti odvojeno.
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 17:51
prijatel-MKD piše:
u kome ce biti sva uputstva povezane za programima koje imaju vezu oko film i prevode. |
Postavio sam poseban forum za UPUTSTVA i prabacio sva iz ranijih podforuma...
-------------
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 17:56
Dodao bih i da nam se tema odnosno naša kavana nalazi i pod općenito i pod spam, spam i samo spam. Zašto je ona na 2 mjesta? Mislim da bi trebala biti samo pod spam.
I tema kako izgledamo - slike članova je na oba mjesta, ona bi pak trebala biti samo pod općenito.
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 18:03
A to je zbog onog "Show icon in ..." Ona je samo na jednom mestu, a ono drugo je link...
edit: sredio kafanče i slike. 
-------------
|
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 18:18
Odlicno. Za barkavana se slazem sa buki da treba da bude u spam i tema kako izgledamo pod opcenito.
|
Objavio: alma84
Datum objave: 11.Svibanj/May.2009 u 18:57
cestitke lega.. vidim da je novoga dosta toga..i za to ti treba cestitati kao i mnoge druge stvari...
------------- muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 00:17
Malo smo preuredili forum da bi vam bio pregledniji i lakši za snalaženje. Uveli smo i novi podforum na makedonskom jeziku. I dalje nas zanimaju vaši prijedlozi i sugestije.
-------------

|
Objavio: ameo02
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2015 u 19:40
|
Već sam nekoliko puta ovo predlagao, no nitko ništa. Ja bih i dalje da se popravi mali avatar: kad uđem na titlovi.com postoji poruka: Pozdrav ameo02:: Nakon toga je slomljena sličica umjesto sličice avatara.
To je zato što umjesto izravnog linka do avatara skripta pokupi prvo link foruma, pa onda link avatara:
http://forum.titlovi.com/http://112.imagebam.com/download/3GWy7iNkMaDmAdyvYB5geQ/30342/303414104/Devil.png |
pa mogli biste to složit 
-------------
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2015 u 20:20
Druze, dosao je red i to da se sredi, skoro celu nedelju sam premestao, kreirao nove kategorije, forume, a tu ima jos nekih sitnica, ali uglavnom to je to. Ne stizemo jer je ipak puno posla oko pregleda i odobravanja prevoda, svakome ko postavi prvi prevod saljemo poruke savetima, radimo na nove opcije i mogucnosti na sajtu... Oko problema sa avatarom odgovorice verovatno darije.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
|