| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Promena FPS-a |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Promena FPS-aObjavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 07:57 |
|
Na
http://titlovi.com/titlovi/wer-wenn-nicht-wir-aka-if-not-us--who--155217/ je titl za release German AC3 DVDRip XviD MORTAL sa fps-om 25, koji nisam uspeo da nađem. Našao sam verziju sa 29,97 i moram da sinhronizujem titl za nju. Izvinjavam se što otvaram novu temu, verovatno to ima negde na forumu, pitanje je: Kako najbrže da uradim resinhronizaciju titla? Može li to da se reši softverski? Čini mi se da nešto može u Subtitle Edit-u. Ažurirao suadnovic - 18.Kolovoz/Aug.2015 u 08:01 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72555 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 08:52 |
|
Želiš prebaciti sa 25 na 29,97?
1. Otvoriš Subtitle Workshop i pod "Input FPS" staviš 25. 2. Učitaš titl. 3. U polju "FPS" (koje se nalazi ispod "Input FPS") odabereš 29,97. Sad imaš sinkronizaciju za 29,97. Eventualno još moraš malo podesiti početak i kraj, ali to je to. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72555 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 09:16 |
|
I mislim da treba biti isključena opcija automatskog pokretanja videa (settings - settings - general - autosearch for movie).
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 09:32 |
|
Brža ruka, no glava (odsustvo uzima danak).
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=10277&page=48 (post koji se tiče If Not Us, Who? (2011)) Ne znam da li mi se posrećilo, ili može i ovako? Izgleda mi jednostavnije nego da menjam pa vraćam postavke u SW. Nisam baš često ovo radio, da bih se smatrao ekspertom. ![]() Interesuje me još samo ovo: kad se uradi to što se uradi u SE ili SW, odrade li oni posao automatski, ili se mora pritiskati nešto? BTW, titlu treba popravka, između linija 23 00:05:10,078 --> 00:05:12,229 <i>dok ne usledi komanda... </i> 24 00:05:17,639 --> 00:05:19,791 <i>Ako prerano ustanete, </i> ide nešto što izgovara američki oficir, i što ne čujem najbolje. Ažurirao suadnovic - 18.Kolovoz/Aug.2015 u 10:01 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |