| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Take Me Home (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Take Me Home (2011)Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2013 u 14:16 |
|
Take Me Home (2011)
![]() Link USA (Good Folk Film, Wonder Entertainment), 97 min. Comedy/Romance Jezik: engleski Režija: Sam Jaeger Scenarij: Sam Jaeger Uloge: Sam Jaeger, Amber Jaeger, Victor Garber, Bree Turner, Lin Shaye Ocjena na imdb: 6,6/10 Sinopsis New Jork. Tom (Sam Jaeger) je očajan čovjek. Bez posla je, švorc i ilegalno vozi taksi samo da zaradi neki novac da plati stanarinu. Claire (Amber Jaeger) je uspješna poslovna žena, ali je u emocionalnom kaosu i pokušava se oporaviti od bračnog brodoloma. Međutim dodatni udarac stiže kada primi poziv da joj je otac pretrpio srčani udar. Ne znajući šta da radi uskače u Tomov taksi i naređuje mu samo da vozi. U nevolji se pronalaze i onako rasejani odluče voziti po cijeloj zemlji do Kalifornije gdje ih prepreke i tajne prisile da uče o sebi i jedni o drugome. Trailer Prijevoda nema. |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 22:35 |
|
Prevod je najavio NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ELLA090280
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Smisao zivota . Status: Offline Points: 513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 08:24 |
|
onda prevoda jos uvijek nema ?!
|
|
|
Who cares enough to rule the world ?
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 12:24 |
|
Otkazan prevod.
![]() Davno sam javio Doci i uklonio ga je sa popisa... ![]() Ažurirao NikolaJe - 05.Kolovoz/Aug.2015 u 22:36 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2016 u 00:26 |
|
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
rozanik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 80 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2016 u 05:38 |
|
Za prevod možeš da zahvališ EnjoyInLifeBOKSA jer mi je on ukazao na film, u tom trenutku nije bilo prevoda... Ovaj sam našao, Neko je preradio turski na eng.
Potdrav ![]() ![]() ![]() P.S. ne znam da li je boksa još član ili nije nadam se da jeste... |
|
|
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2016 u 10:40 |
|
Na first look aka trailer - dobar film.
Vredi pogledati. ![]() Ocena 6,9 ali na malom uzorku glasačkog tela (5.788 votes) Film iz (2011) - a prvi put ga vidim. Shame on me.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |