Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cinderella (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cinderella (2015)

Cinderella

Cinderella (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, obiteljski, ljubavni, fantazija

Trajanje:

105 min

Režija:

Kenneth Branagh

Scenarij:

Chris Weitz

Glavne uloge:

Helena Bonham Carter
  >  Fairy Godmother
Cate Blanchett
  >  Stepmother
Ben Chaplin
  >  Ella's Father
Derek Jacobi
  >  King
Stellan Skarsgård
  >  Grand Duke
Rob Brydon
  >  Master Phineus
Holliday Grainger
  >  Anastasia
Richard Madden
  >  Prince
Alex Macqueen
  >  Royal Crier
Nonso Anozie
  >  Captain
Hayley Atwell
  >  Ella's Mother
Tom Edden
  >  Lizard Footman
Sophie McShera
  >  Drisella
Lily James
  >  Cinderella
Jana Pérez
  >  Princess Chelina of Zaragosa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cinderella (2015)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 23:11

Žanr: Drama, Porodični, Fantazija 
Trajanje: 105 min 
Zemlja: SAD 
Režija: Kenneth Branagh 
Scenario: Chris Weitz 

Glavne uloge:
Lily James ... Cinderella
Cate Blanchett ... Stepmother
Richard Madden ... Prince
Stellan Skarsgård ... Grand Duke
Holliday Grainger ... Anastasia
Sophie McShera ... Drisella
Derek Jacobi ... King
Helena Bonham Carter ... Fairy Godmother

Opis:
Priča filma „Pepeljuga" prati zgode i nezgode mlade Ele (Lili Džejms) nakon što se njen otac, trgovac, oženi drugom ženom posle smrti Eline majke. Pošto žarko želi da podrži svog voljenog oca, Ela će dočekati novu maćehu (Kejt Blančet) i njene ćerke Anastasiju (Holidej Grejndžer) i Drizelu (Sofi Mekšera) raširenih ruku. Ali kad Elin otac neočekivano premine, ona će se naći u milosti i nemilosti ljubomorne i surove nove porodice.

Izvor: Taramount

Ažurirao Chuck Norris - 21.Ožujak/Mar.2015 u 23:00
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 15:26

Ažurirao angels - 15.Lipanj/Jun.2015 u 00:32
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 01:27

Prevod je najavio Bambula Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2015 u 07:22
Nadam da ce uskoro biti Bambulin prevod. Taj cekam i ja i svi koje zanima ovaj film. Jer ovaj koji je postavljen "preko reda" nije bas dobra sinhronizacija.
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 17:28
A, što reći? Kostimi, animacija, scena, fotografija... sve 5. Ali...
nekako dobiješ dojam kako režiser baš i nije bio zabavljen likovima i samom pričom. Prosto, kao da ga to i nije zanimalo, za razliku od detalja kojima je posvetio punu pažnju. Sumnjam da će, kako to obično zna biti, i jedna djevojčica oponašati bilo koji od kadrova iz fima gdje bi se "trebala" pojaviti Pepeljuga kao glavni motivirajući lik, dečki stvarno nemaju što. O rasizmu, neću! Mada je je ovdje eklatantan primjer pozitivnog.
OK, na skali od 1-10 gdje je 1 - najgore, kazaljka se betonirala na 4.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 18:00
Film nisam gledao ali na osnovu trilera mi se cini sledece:

1.opet upadljiv izostanak velikih zvezdi (koje izgleda ne glume sta stignu, tj. imaju bolje agente) - zamislite npr. Emilia Clarke (Cinderella), Kit Harington (Prince), Lena Headey (Stepmother). Hit u najavi.

2.ovi filmovi u fazonu bajki su vrlo cudni - kome su namenjeni: djeci, teens, odraslima ??? Prvima su zamorni, drugima su prerasli, trecima detinjasti. Snow White and the Huntsman (2012) je bar imala jacu glumacku selekciju i dinamiku (ocena 7,2).

3.jedini spas je mozda bio ubaciti ovdje lagano obucenu (sa wonderbra) Kim Kardasian i Kenje Vesta, neka vrsta soft erotika straleta(n) mjuzikla poput Hair. I malo kreativnosti, npr, princ menja drugara koji je u US Army i koji treba da ide kod cika Bredlija Kupera da koriguje cenu nafte u Svetu.

Vel.pozzz.
Danilo (NI)

Na vrh
plazov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj plazov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2019 u 13:49
Dobar obiteljski film. Nije samo za decu vec je sasvim OK i za odrasle. Ja sam mu dao ocenu 8.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.