Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Woman In Gold (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Woman In Gold (2015)

Woman in Gold

Woman in Gold (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Žena u zlatu

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, povijesni

Trajanje:

109 min

Režija:

Simon Curtis

Scenarij:

Alexi Kaye Campbell
, Maria Altmann
, E. Randol Schoenberg

Glavne uloge:

Helen Mirren
  >  Maria Altmann
Jonathan Pryce
  >  Chief Justice Rehnquist
Charles Dance
  >  Sherman
Elizabeth McGovern
  >  Judge Florence Cooper
Moritz Bleibtreu
  >  Gustav Klimt
Frances Fisher
  >  Barbara Schoenberg
Katie Holmes
  >  Pam Schoenberg
Ryan Reynolds
  >  Randy Schoenberg
Daniel Brühl
  >  Hubertus Czernin
Allan Corduner
  >  Gustav Bloch-Bauer
Henry Goodman
  >  Ferdinand Bloch-Bauer
Nina Kunzendorf
  >  Therese Bloch-Bauer
Tom Schilling
  >  Heinrich
Tatiana Maslany
  >  Young Maria Altmann
Antje Traue
  >  Adele Bloch-Bauer
Alma Hasun
  >  Luise
Max Irons
  >  Fritz Altmann
Nellie Schilling
  >  Child Maria

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Woman In Gold (2015)
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2015 u 13:08

Woman In Gold

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt2404425/?ref_=nv_sr_1

Žanr: Drama
Zemlja: SAD 
Režija:  Simon Curtis
Glavne uloge: Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl

Film je zasnovan na istinitoj priči o Mariji Altmann, Židovki koja je preživjela Holokaust, a sada živi u Los Angelesu. Uz pomoć mladog odvjetnika, na sudu se bori protiv austrijske vlade radi povrata poznate slike slavnog Gustava Klimta, koji je naslikao njenu tetku. Sliku su njenoj obitelji uzeli nacisti uoči Drugog svjetskog rata, a od tada je bila izložena u muzeju u Beču.

Ažurirao angels - 04.Srpanj/Jul.2015 u 00:10
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2015 u 22:08

MidnightCaller hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
MidnightCaller View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MidnightCaller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2015 u 22:32
Anytime... Žao mi je što sve manje vremena imam, a baš me odmori kad radim ono što volim. Izvinjavam se ako sam opet nekome "upao u rad" sa prevodom...
Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all.
Na vrh
fant0m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fant0m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 11:39

MidnightCaller, svaka čast na prevodu Thumbs Up
Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MidnightCaller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:07
O moćni Admini, prepravite php tako da ne mogu sam sebi da zahvalim na prevodu :) Pogrešno sam kliknuo :)
Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:25
Originalno postovano od strane MidnightCaller MidnightCaller piše:

O moćni Admini, prepravite php tako da ne mogu sam sebi da zahvalim na prevodu :) Pogrešno sam kliknuo :)

Za sada nismo u mogucnosti obrisati/editirati zahvale, sto znaci taknuto-maknuto bojica_plesacica

Radi se na novoj verziji foruma, nadajmo se da ce tada biti moguce.

Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MidnightCaller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:48
Eh... Inače, uživam trenutno u drugom delu Marigold Hotel-a. Ako sve bude u redu, podeliću  prevod sa vama sutra. Negde sam na trećini, a uprkos želji moram malo i da spavam noćas :)

Ažurirao MidnightCaller - 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:49
Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MidnightCaller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2015 u 18:10
Gotovo. Uživajte :)
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2018 u 20:04
Odličan film. Ne baš toliko umiven i revizioniran koliko su pojedini filmovi sa tematikom WW1 i WW2. Naravno, možda je trebalo još više naglasiti nacističke zločine nad svojim građanima jevrejske veroispovesti unutar granica nacističke Nemačke tj. Trećeg Rajha. Pretpostavlja se da gledaoci, bar oni stariji o tome dovoljno znaju.

Citat filma je: "Otvorimo konzervu, izvučemo tog jednog crva i opet zatvorimo konzervu." - što je i suština celog filma. Ovo je pre izuzetak a ne pravilo. A cifru od 100.000 nevraćenih umetničkih dela bi trebalo pomnožiti sa bar dvocifrenim brojem, ako ne i više. Mnogi vlasnici i njihove kompletne familije su ubijeni u konc logorima širom Evrope tokom WW2 i njihova pokradena imovina ne ulazi u ovaj paušalni "zbir".

Inače, prijatno me je iznenadilo kada sam na kraju filma prethodne večeri na jednoj lokalnoj televiziji video potpis prevodioca.    

1473
01:41:32,687 --> 01:41:37,987
Oèi, uši i prste pozajmio:
MidnightCaller

Šteta što su izbacili adresu sajta sa kog je prevod skinut.    

1474
01:41:40,987 --> 01:41:44,987
Preuzeto sa www.titlovi.com

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 15:34
Onako, nit' smrdi, nit' miriše, može se pogledati. Klišeizirana limunada, advokat početnik i luzer odbija
ponuđen posao od džangrizavog bakutanera, pa pristaje, a onda ona odustaje... i tako se ta "drama"
odvija gde samo naivni sumnjaju da će izvršiti zadatak. Advokat, naravno, a kako drugačije, kako i 
dolikuje ovakvim limunadicama, ima bezrezervnu podršku svoje supruge.  Pošto je rađeno po istinitom
događaju nije baš bilo uverljivo, počevši od bakutanera koja je previše vitalna, obzirom da je tad Maria
Altman imala preko 80.godina.
6/10

Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2023 u 11:19
Sasvim dobar film. Utoliko značajniji i što je po istinitom događaju. Ko želi da sazna nešto više, može i ovde https://www.historyvshollywood.com/reelfaces/woman-in-gold/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.