Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STAR WARS VS GOSPODARI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STAR WARS VS GOSPODARI

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: STAR WARS VS GOSPODARI
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 19:23

ZANJIMA ME ŠTA MISLITE KOJI JE FILMSKI SERIJAL BOLJI RATOVI ZVJEZDA ILI GOSPODARI PRSTENOVA?ZNAM DA ZVJEZDANIH RATOVA IMA DUPLO VIŠE NEGO GOSPODRA I TA IH JE PO TOME GLUPO USPOREÐIVATI ALI OBOJE SU NASTALI OD VIZIONARA I ODLIÈNI SU FILMOVI.PO MOM MIŠLJENJU SU RATOVI BOLJI FILMOVI MADA JE FANTOMSKA PRJETNJA DOSTA LOŠ FILM ALI PRVA TRI FILMOVA I KLONOVI SU ODLIÈNI,BAREM MENI.GOSPODARI SU ISTO ODLIÈNI(A POGOTOVO KNJIGE) ALI SU PO MOM MIŠLJENJU PREVIŠE BAJKOVITI.SPECIJALI EFEKTI SU ISTI ODLIÈNI(POGOTOVE SCENE BITAKA) ALI VELIKU ZAMJERKU DAJEM POVRATKU KRALJA ZA KOJI SE NISU MOGLI ODLUÈITI KOJI KRAJ STAVITI PA SU STAVILI 5 KRAJEVA I JAKO OTEGLI FILM.POZDRAV SVIMA

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 20:24
Meni je bolji Gospodar prstenova!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 20:37

GOSPODAR PRSTENOVA

Ne volim fantastiku!

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 21:25
Gospodar prstenova
I'll be back
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 23:38
Originalno postovano od strane ILEŠOS ILEŠOS piše:

ZANJIMA ME ŠTA MISLITE KOJI JE FILMSKI SERIJAL BOLJI RATOVI ZVJEZDA ILI GOSPODARI PRSTENOVA?ZNAM DA ZVJEZDANIH RATOVA IMA DUPLO VIŠE NEGO GOSPODRA I TA IH JE PO TOME GLUPO USPOREÐIVATI ALI OBOJE SU NASTALI OD VIZIONARA I ODLIÈNI SU FILMOVI.PO MOM MIŠLJENJU SU RATOVI BOLJI FILMOVI MADA JE FANTOMSKA PRJETNJA DOSTA LOŠ FILM ALI PRVA TRI FILMOVA I KLONOVI SU ODLIÈNI,BAREM MENI.GOSPODARI SU ISTO ODLIÈNI(A POGOTOVO KNJIGE) ALI SU PO MOM MIŠLJENJU PREVIŠE BAJKOVITI.SPECIJALI EFEKTI SU ISTI ODLIÈNI(POGOTOVE SCENE BITAKA) ALI VELIKU ZAMJERKU DAJEM POVRATKU KRALJA ZA KOJI SE NISU MOGLI ODLUÈITI KOJI KRAJ STAVITI PA SU STAVILI 5 KRAJEVA I JAKO OTEGLI FILM.POZDRAV SVIMA

Kako to misliš 5 krajeva???? Ja mislim da je završetak dobro izveden, sa odlaskom Bilba, Froda, Gandalfa i družine brodom, i time što se Sam vratio kuæi svojoj ženici!

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 23:43
Nemozes to dvoje poredit uopste jer su oba filma klase za sebe
Fission Maild
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 00:50
gospodar prstenova mi je bolji,a pogotovo knjige
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 01:41
HUGO ONDA NISI ÈITAO KNJIGE.JER TI U POVRATKU KRALJA UPÆE NIJE TAKAV KRAJ JER POSLJE ZADNJE BITKE IMA JOŠ DOSTA RADNJE U KNJIZI A U FILMU JE ZAVRŠETAK.MENI SE ÈINI DA SU KNJIGE IPAK PUNO BOLJE,ALI JE TO GLUPO ZA USPOREÐIVATI JER JE NEMOGUÆE NAPRAVITI FILM TOÈNO PO KNJIZI.
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:35

Originalno postovano od strane ILEŠOS ILEŠOS piše:

HUGO ONDA NISI ÈITAO KNJIGE.JER TI U POVRATKU KRALJA UPÆE NIJE TAKAV KRAJ JER POSLJE ZADNJE BITKE IMA JOŠ DOSTA RADNJE U KNJIZI A U FILMU JE ZAVRŠETAK.MENI SE ÈINI DA SU KNJIGE IPAK PUNO BOLJE,ALI JE TO GLUPO ZA USPOREÐIVATI JER JE NEMOGUÆE NAPRAVITI FILM TOÈNO PO KNJIZI.

E pa varaš se. Ja sam proèitao Povratak kralja, i znam da je kraj ono kada su Saruman i Gujoslav postali "face"

u Shireu, ali dragi Ilešos, koliko bi taj film trebao trajati kada bi svi detalji iz knjige bili u njemu???????

Slaem se da bi bilo bolje, ali ipak....

Mislim da æe taj kraj biti na DVD izdanju, zato što je to bilo u filmu, ali su izbacili, pa æemo morati prièekati DVD.

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:37
Gospodar Prstenova definitivno.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
HrSb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HrSb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:51
Gospodar Prstenova
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 12:56

Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

Kako to misliš 5 krajeva???? Ja mislim da je završetak dobro izveden, sa odlaskom Bilba, Froda, Gandalfa i družine brodom, i time što se Sam vratio kuæi svojoj ženici!

nije se Sam vratio zenici nego se je tek ozenio kad je dosao doma... a da je onaj Aragornov govor pred Crnim vratima bio suvisan posto je vec prije bio govor od kralja Theodena, to je istina...

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 15:14
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

nije se Sam vratio zenici nego se je tek ozenio kad je dosao doma... a da je onaj Aragornov govor pred Crnim vratima bio suvisan posto je vec prije bio govor od kralja Theodena, to je istina...

Mislio sam na to da se vratio ženici nakon što je ispratio Froda, Bilba, Gandalfa i ostali na onoj luci

Na vrh
Zero Cool View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Cool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 19:35

Ratovi zvijezda su puno bolji!!!Gospodar prstenova je za malu djecu!!!

Zero Cool
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 20:15
Originalno postovano od strane Zero Cool Zero Cool piše:

Ratovi zvijezda su puno bolji!!!Gospodar prstenova je za malu djecu!!!

Ja bih rekao obrnuto!!!!

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 22:41
TO JE SVE STVAR UKUSA.MENI SU RATOVI BOLJI.A TO SAM JOŠ PRIJE REKAO NEMOGUÆE JE NAPRAVITI FILM PO KNJIZI A DA SE NEŠTO NE IZBACI
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 22:52
I jedno i drugo su remekdjela dobrih režisera Lucas i Jackson su napravili dobar "serijal". Nemojte zanemariti da su se prvi ratovi zvjezda (Nova nada - 4) snimali još davne 1977g dok vas polovice nije bilo niti u planu a sve u svemu je odlièan film. Gospodari su super film i to stoji ali ako si èitao knjige onda ti dosta toga fali, normalno je da nije moguæe sve iz knjige prikazati an filmu ali neke stvarno bitne detalje su izistavili a nebitne ubacili, i u potpunosti se slažem da je završetak povratka kralja totalni promašaj!
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 23:45

kao prvo - ako cemo o redateljima onda je tu lucas 5X bolji.....iako nisam ljubitelj komercijalnih filmova star warsi su za svoje vrijeme bili daleko ispred i utemeljili su moderan (komercijalan) film ali su kao takav bili prvi i èisti bez ideje o nekoj velikoj zaradi - lucas je veliki vizionar, ali nazalost to je bio ako cemo uzeti u obzir ono sto danas besmisleno radi... prva trilogija je jednostavno jedna predivna bajka koju svi vole i postuju - cak i gorljivi ljubitelji nezavisnog filma kao ja

a govoriti da je peter jackson (inace, svaka mu cast) vizionar je jednako onome kada neko kaze da je stallone veliki glumac - jackson je imao sve na papiru prije nego sto se upustio na taj projekt zahvaljujuci tolkienu i ja mislim da je taj film mogao rezirati bilo tko tko je bio recimo covijek od zanata i od kojeg se moglo ocekivati da ce napraviti film koji ce liciti na nesto...po meni uopce nije trebalo napraviti taj film jer

jednostavno unistava dozivljaj knjige - i najveci fanovi lotr-a pljuju po filmu jer im se ne svida - POSTALA JE HRANA ZA MASE - jer kada sad citas knjigu ne mozes ukljuciti svoju mastu jer te sve sto procitas asocira na film - a to je i bit takve knjige - masta ti predocava ono sto citas i svakome je drugacija - to je ono sto je mene privuklo kad sam bio klinac i cuo tamo nesto o nekoj knjizi s nekim bicima i nekom prstenu - ljut sam sto sad svi mogu uzivati kao ja preko filma jer onda nitko nije znao nista o tome i uvijek ti je bilo drago kada naletis na nekog tko je citao knjigu i razmisljaš kako neki luzeri (citaj - MASA) nema pojma o tom dragulju te citaju nesto kao harry potter i gledaju titanika

jebiga sad si fora i pametan kada ti je najbolji film gospodar, jebiga imas ukusa, a kad kazes nekom da ti je najbolji film onaj za koji MASA nikad nije cula, onda si jebiga, umisljen i pravis se pametan, a i cudan...pogledajte samo MASU - to sam vidio kada sam gledao Glamour Cafe ili sl. - MASA ide u kino gledati glupo prevedeni film Razvedi me, zavedi me s klunijem i onom velsankom i jebiga vide plakat i trailere koji se vrte na tv-u i njima se to ucini romanticnim fiilmom i onda neke manekenkice i elita izlazi iz kina razocarana govoreci kako film bas i nije nesto romantican - mislim, MAJKU TI je**m I TEBE I TVOJ ROMANTICNI FILM, PA KVRAGU TO JE FILM BRACE COEN!!!!! - to je tam masa koja ide gledat gospodara u kino

i nije da obezvrijedujem film nego me jednostavno zivcira njegova komercijalizacija i kao takav je bezvrijedan jer mu je jedina svrha da potuce box office i onda je studio sretan i jebe mu se nasta lici film

nadam se da ima netko tko nije pogledao film - preporucujem mu da procita knjigu

p.s.: sorry ako sam nekog popljuvo ili misli da je popljuvan i sorry sto sam tako dugo srao i srao jer sam to jednostavno morao izbacit iz sebe

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 17:59

Star wars je 1000000000000000000000000 puta bolji ništa se ne može mjerit s tim filmovima.Lucas je jebeni genije kad je uspio napravit tako nešto.Prva tri djela najbolji sto se tiće priče a prijetnjna i klonovi su suvremeni i to je cool.To što je Lucas napravio nitko nemože zanemarit ili popljuvat zato što tako nešto nitko drugi nemože napravit.On je u sedamdesetima sa onom jadnom tehnologijom koja je onda bila uspio napravit remekdjelo.A bogme ga je ponovno napravio sa epizodama 1 i 2.Treći dio SW če biti isto odlićan kao i svi ostali djelovi i niti jedan film se neće moći uspoređivat s njim.George Lucas je jednostavno genije.lŠto se tiće gospodara prvi i drugi dio su sasvim OK(prvi mi je bolji)ali treći je katastrofa:predugaćak je,ima jadan kraj i stvari nisu kao u knjizi što je sranje,borbe su dobre ali i na neki naćin jadne.Dođe milijun orkova i sve ih pokolju duhovi u roku od 2minute(jebeno nemoguće)Neželim nikog vrijeđat ali ta dva filma se nemogu uspoređivat

Ažurirao tlisak
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 18:04
I usput jel ima tko možda koji star wars film od starijih filmova na divxu
Vegeta rules
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.