Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Mission: Impossible - Rogue Nation

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nemoguća misija: Odmetnuti

Godina:

2015

Žanr:

akcija, triler, avantura

Trajanje:

131 min

Režija:

Christopher McQuarrie

Scenarij:

Christopher McQuarrie
, Bruce Geller
, Drew Pearce

Glavne uloge:

Tom Cruise
  >  Ethan Hunt
Alec Baldwin
  >  Alan Hunley
Ving Rhames
  >  Luther Stickell
Rebecca Ferguson
  >  Ilsa Faust
Sean Harris
  >  Lane
Tom Hollander
  >  Prime Minister
Jens Hultén
  >  Janik Vinter
Simon McBurney
  >  Atlee
Simon Pegg
  >  Benji Dunn
Jeremy Renner
  >  William Brandt
Jingchu Zhang
  >  Lauren
Fernando Abadie
  >  A400 Pilot
Alec Utgoff
  >  A400 Crewman
Hermione Corfield
  >  Record Shop Girl
Mateo Rufino
  >  A400 Pilot

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 16:04

Žanr: Akcija, Avantura, Triler 
Zemlja: SAD 
Režija: Christopher McQuarrie 
Scenario: Christopher McQuarrie 
Glavne uloge: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris 

Opis:
Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF. Izvor: mojtv.hr

Ažurirao Chuck Norris - 08.Lipanj/Jun.2015 u 20:36
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2015 u 08:59

Ažurirao angels - 31.Listopad/Oct.2015 u 23:31
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2015 u 20:59

Prevod je najavio PRAVA I PREVODI Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 16:17

PRAVA I PREVODI hvala za prevod uzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 10:15
Odgledala sam sinoć ovaj film. Ne znam šta da kažem. Akcija, priča, radnja su tu. Moj prvi komentar bio je da je i Tom ostario, dok je mom mužu isti i ne menja se. Verovatno bi obrnuta situacija bila za neku žensku glumicu. LOL
Ne znam. Rekla bih da je zabavan. Mislim, ovo je nekako kategorija špijunskih, džejmsbondovskih filmova i za tu kategoriju je ispunio očekivanja. Ništa vau, ništa zapanjujuće ni novo, ali radnja je lepo tekla, likovi su bili zabavni i nije bilo nekog posebnog preterivanja. Preterivanje u preživljavanju u ovakvim filmovima ne uzimam k srcu. LOL Uostalom, film u samom naslovu ima reč "nemoguće". LOL

Ažurirao bojanadj - 03.Studeni/Nov.2015 u 10:16
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 20:23
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Odgledala sam sinoć ovaj film. Ne znam šta da kažem. Akcija, priča, radnja su tu. Moj prvi komentar bio je da je i Tom ostario, dok je mom mužu isti i ne menja se. Verovatno bi obrnuta situacija bila za neku žensku glumicu. LOL
Ne znam. Rekla bih da je zabavan. Mislim, ovo je nekako kategorija špijunskih, džejmsbondovskih filmova i za tu kategoriju je ispunio očekivanja. Ništa vau, ništa zapanjujuće ni novo, ali radnja je lepo tekla, likovi su bili zabavni i nije bilo nekog posebnog preterivanja. Preterivanje u preživljavanju u ovakvim filmovima ne uzimam k srcu. LOL Uostalom, film u samom naslovu ima reč "nemoguće". LOL

+1  Clap

IMDB: 7,1 (I), 6,0 (II), 6,0 (III), 7,4 (IV), 7,6 (V), ??? (VI).

Obavezna lektira / must watch: Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 20:57
Ja sam ovaj film pustio u neko čudno doba, da li zbog toga ili zbog nečeg drugog, moja supruga nije ni skontala da gledamo MI LOL.

Šta je loše u tome? Pa loše je to što je gomila novih filmova na ovakvu foru i da nema Tom Kruza, bio bi prosčan film, a to je ono što je dobro u ovom filmu,, jer ije tu TOM (faking) KRUZ!! LOLLOL i tu se pravi razlika od preosečnog filma.

Film je šablonski odrađen kao i svaki MI, tj. mora da ima uvodnu scenu gde on prkosi gravitaciji, kao i jurnjavu motorima...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 10:39
Zivela tehnika danasnjih dana ! Film ima dinamiku i vrlo naprednu tehniku snimanja i realizacije. Film drzi paznju i vredi ga pogledati i neki put opet. Naravno kompletna ekipa sa glumcima na celu zasluzuje cestitke. Dobro realizovana tema koja se nadovezuje na vec snimljene filmove iz ovog serijala. Treba pogledati i ranija ostvarenja pa malo uporediti sa sadasnjicom , ali mislim da je poenta u prici i temi koja se provlaci kroz serijal. Nadam se pravi ljubitelji filma imaju serijal i da im nije dosadno pogledati ponekad neki od ovih ostbarenja. Prevod na visina zadatka , pozdrav i svako dobro.
Na vrh
Dragan B Jovanovic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragan B Jovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2018 u 13:38
Dobar Americki DJems B.ond.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.