| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 16:04 |
|
Žanr: Akcija, Avantura, Triler Zemlja: SAD Režija: Christopher McQuarrie Scenario: Christopher McQuarrie Glavne uloge: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris Opis: Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF. Izvor: mojtv.hr Ažurirao Chuck Norris - 08.Lipanj/Jun.2015 u 20:36 |
|
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2015 u 08:59 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2015 u 20:59 |
|
Prevod je najavio PRAVA I PREVODI ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 16:17 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 10:15 |
|
Odgledala sam sinoć ovaj film. Ne znam šta da kažem. Akcija, priča, radnja su tu. Moj prvi komentar bio je da je i Tom ostario, dok je mom mužu isti i ne menja se. Verovatno bi obrnuta situacija bila za neku žensku glumicu.
![]() Ne znam. Rekla bih da je zabavan. Mislim, ovo je nekako kategorija špijunskih, džejmsbondovskih filmova i za tu kategoriju je ispunio očekivanja. Ništa vau, ništa zapanjujuće ni novo, ali radnja je lepo tekla, likovi su bili zabavni i nije bilo nekog posebnog preterivanja. Preterivanje u preživljavanju u ovakvim filmovima ne uzimam k srcu. Uostalom, film u samom naslovu ima reč "nemoguće".
Ažurirao bojanadj - 03.Studeni/Nov.2015 u 10:16 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 20:23 |
+1 ![]() IMDB: 7,1 (I), 6,0 (II), 6,0 (III), 7,4 (IV), 7,6 (V), ??? (VI). Obavezna lektira / must watch: Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 20:57 |
|
Ja sam ovaj film pustio u neko čudno doba, da li zbog toga ili zbog nečeg drugog, moja supruga nije ni skontala da gledamo MI
.Šta je loše u tome? Pa loše je to što je gomila novih filmova na ovakvu foru i da nema Tom Kruza, bio bi prosčan film, a to je ono što je dobro u ovom filmu,, jer ije tu TOM (faking) KRUZ!! ![]() i tu se pravi razlika od preosečnog filma. Film je šablonski odrađen kao i svaki MI, tj. mora da ima uvodnu scenu gde on prkosi gravitaciji, kao i jurnjavu motorima... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Alexd40
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: 26000 Pancevo Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 10:39 |
|
Zivela tehnika danasnjih dana !
Film ima dinamiku i vrlo naprednu tehniku snimanja i realizacije. Film drzi paznju i vredi ga pogledati i neki put opet. Naravno kompletna ekipa sa glumcima na celu zasluzuje cestitke. Dobro realizovana tema koja se nadovezuje na vec snimljene filmove iz ovog serijala. Treba pogledati i ranija ostvarenja pa malo uporediti sa sadasnjicom , ali mislim da je poenta u prici i temi koja se provlaci kroz serijal.
Nadam se pravi ljubitelji filma imaju serijal i da im nije dosadno pogledati ponekad neki od ovih ostbarenja.
Prevod na visina zadatka , pozdrav i svako dobro.
|
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2018 u 13:38 |
|
Dobar Americki DJems B.ond.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |