Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
isklezur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 00:13

Imam jedno pitanje kako da ja ubacim titlove u VCD ili SVCD ako su mi Divx filmovi odvojeni ,posebno titl posebno slika i kada bi to htio prebaciti u kojem bi to trebalo biti formatu ifo. ili neko drugi,kako?

Mislim da u DVD Playeru ubacite titlove preko daljenskog kao na pravom ,orginalnom DVD-u????????

Help!!!!! I ako imate koji dobar ripper za prebacivanje daj mi ga racite????

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 08:03
All Converter, za AVI-VCD, DVD-AVI, DVD-VCD....
Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 20:19
Da imam All Converter 1.0.6 i imam kod za njega ,ali kada god ja napisem taj kod da se registriram on kaze resetiraj program,ja ga resetiram i on opet nije registriran!!!!  Ako tko ima drugi kod ili ispravan neka mi ga posalje,please!!!!!!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 08:01
Potražit æu ti ga, ali možda ima samo crack, pa mi pošalji mail na pm, i poslat æu ti ga.
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 08:16

Name: ReVeNgEcReWS/N: BD5A494099DAD4047AC4224F5A8D9721orName: ORiONS/N: 0219CE8358275AC3F2888ECF89F663C4F9orName: RegisteredS/N: 57882EC09A922E6BDC62E5FAE810BF8DorName: Serials2003S/N: DF3EC672A075B842A90C2478EC3809CC

Evo našao sam nešto. Htio sam skinuti i program da vidim radi li serial , ali ga nisam našao. Daj mi please neku stranicu s koje mogu skinuti All Video Converter.

Thanks! Ako možeš poslati na mail, darko.matus@inet.hr

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 17:46
ako ti misliš na raðenje menua tj izabiranje titlove to bi mogao sa dvdauthoring-om turtorijal ti je na livadi.Zatim divx konvertiraš u svcd pomocu tmpegenc i ffdshowa-----turtorijal o ovome konvertu imaš na tliskovoj web stranici .http://tlisak.ponudi.hr

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 17:47
aj moze se na ovu stranicu staviti turtorijal za prebacivanje jer meni ide na živce kada svaki dan netko pita isto sranje ili za 1 stvar razlicito?
Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 20:57

Ljudovi pomagajte!!!!

Jel ima ko kakva uputstva kako se radi u tmpg i u ffdshow????

Ja u tome nemam pojma raditi!!!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 21:15

Klikni na link i skinuti ces tutorial, radi po njemu i nebi smjelo bit greške!!! Inace za ovaj tutorial zaslužan je Jure!!

http://tlisak.pondi.hr/download/Sve_od_AdoZ_Kako_%20pretvoriti_Divx-u_VCD_a_da_ima_titlove1.rar

p.s. Proèitaj pravila ponašanja!!!

Ažurirao tlisak
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 21:18

Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

aj moze se na ovu stranicu staviti turtorijal za prebacivanje jer meni ide na živce kada svaki dan netko pita isto sranje ili za 1 stvar razlicito?

U planu je FAQ forum u kojem nebi postojala moguènost postanja veæ bi tamo bili odgovori na pitanja koja su postavljena preko nekoliko puta a isto toliko puta i odgovoreno na njih.

Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 20:33
Hvala vam,probat cu da vidim dali to radi!!!!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 20:34
Jel ti radi crack???
Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 22:34

Nemam pojma nisam još probao ,nemogu ga skinuti!!!!

Jespajanje avi,divx,mpge filmova????l postoji koji program za

Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 22:21
Jel postoji koji program za spajanje filmova,mpge i dr????????'
Na vrh
martantoni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj martantoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2004 u 09:20

Isprintao sam si uputstva z titlovanje u vcd-u.

no imam problem i nikako to ne mogu dobiti. Stvarno te molim za pomoć.

1.Imam TMPGEnc 2.5, version 2.52054.163 koji je krekiran i za SVCD.

2. Imam ffdshow-20031128 - kad sam njega instalirao po tvojim uputama u tutorijalu nisam našao gdje da u Configuration stavim kvačicu na Subtitles jer je file ffdshow-20031128.exe i pokrenem ga te se instalira u C:\Programfiles\ffdshow i to je to, gdje ću napraviti tu Configuraciju sa kvačicom za Subtitles???

3. Titl sam pretvorio u .Sub sa Programom Subadjust 1.56 i još jedna varijanta sa Subtitle converter by Simon

Jednostavno neznam gdje griješim, nemam subtitle u Filmu i jednostavno neznam kaj da radim.

U TMPGEnc sam postavio sve kako piše u tvom tutorijalu. Ne znam jednostavno kaj ne štima.

Molio bih za pomoć

Unaprijed hvala!!!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj martantoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 09:26

Divx,AVI u VCD ili SVCD+titlovi

Otkrio sam gdje je konfiguracija od ffdshow i tu u konfiguraciji uključio opciju subtitle i imam sada titlove u VCD sa TMPGEnc.

No imam još jedno pitanje i molim odgovor, kako povećati font slova da se titlovi lakše čitaju na DVD playeru jer su mi malo mali. Ako postoji ta opcija  i objašnjenje o tome bio bih zahvalan

Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 22:34

Ljudi imam jedno pitanje u vezi TMPG Enc ,zanima me kaok da ja sam odredim frames a ne da on meni sam odredi 1150 frames i 225 audio zvuk!!!    Svaki puta kada jedan divx film koji je na jednom cd-u ja moram staviti na 2 cd vcd-a,kako da ga stavim na jedan vcd?????

Molim hitno odgovor!!!!!

Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 13:27

Ne meres to zdelat ;)

Razlog je sto VCD format (odnosno mpeg2) ima fixed constant bitrate (ako to ne znas sta je...) U stvari je problem sto ne mozes da menjas bitrate, a da to i dalje bude VCD format. Razlog zbog kog bi zeleo da menjas bitrate je bas taj koji si naveo, da bi duzi film strpao na 1 CD. E, to ne moze, jer je po orange book standardu (ili nekom drugom) fixiran bitrate. Cak i kad bi uspeo da to promenis na neki volseban nacin meni nepoznat, ne bi mogao da gledas taj VCD na externom DVD playeru (komponenti) iz gore navedenog razloga.

SVCD ima jos i veci bitrate od VCD-a (kvalitetnija slika) tako da je jos manja kolicina podataka (a time i duzina filma) koji mozes snimiti na jedan CD.

Pozdrav

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj martantoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 13:55

Imam TMPGenc verzija 2.520.54.163 - problem mi je u tome što od jučer mi zablokira kada hoću razdvojiti svcd film. Program jednostavno zablokira. Kada imam vcd film onda radi odlično. Ne znam šta se dogodilo.

Nije u pitanju samo razdvajanje filma kod SVCD nego film u SVCD ne mogu gledati u DVD playeru.
Mislim da je negdje problem u tome što ubacujem slova sa ffdshow i to ne radi kod SVCD-a. A ne znam zašto. Imam titlove i sve, ali ne mogu razdvojiti film sa TMPEGNC verzija 2.520.54.163. negdje je problem izmedju TMPGENC i ffdshow. Ne znam kaj treba napraviti da bi to radilo.
TMPGENC krivo nešto napravi kad radim SVCD sa titlovima pomoću ffdshow.

Kod VCD-a istim postupkom sve radi, i tilovi se vide i film je dobar, i da se razdvojiti i vrti se na DVD playeru.

Da li netko zna u čemu je problem - molim pomoć jer bi htio da mi to radi i u svcd.

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 20:58
Originalno postovano od strane McMillan McMillan piše:

Ne meres to zdelat ;)

Razlog je sto VCD format (odnosno mpeg2) ima fixed constant bitrate (ako to ne znas sta je...) U stvari je problem sto ne mozes da menjas bitrate, a da to i dalje bude VCD format. Razlog zbog kog bi zeleo da menjas bitrate je bas taj koji si naveo, da bi duzi film strpao na 1 CD. E, to ne moze, jer je po orange book standardu (ili nekom drugom) fixiran bitrate. Cak i kad bi uspeo da to promenis na neki volseban nacin meni nepoznat, ne bi mogao da gledas taj VCD na externom DVD playeru (komponenti) iz gore navedenog razloga.

SVCD ima jos i veci bitrate od VCD-a (kvalitetnija slika) tako da je jos manja kolicina podataka (a time i duzina filma) koji mozes snimiti na jedan CD.

Pozdrav

Slaže, se da je VCD standard takav kakav je i da moras imat tocno odredjen bitrate za video i audio al se ne slazem da ako ti upotrijebis varijabilni bitrate odnosno mp2 u 128 sto nije standar , da to onda nece playat linijski dvd. Nece playat svi al vecina hoce. To je non standard dvd koji prima cak i sony a da ne pricam o quadru  smartvision i ostalim jeftinijim dvd-eima koji i papir citaju :) Ja trenutno koristim varijabilni jer je daleko bolja slika sa njim i to ne VBR standardni nego sa 3 prolaza i to je xxx puta bolja slika od standardnog VCD-a. Jedino sto moras zadovoljit je rezolucija znaci 352*288 i 25 fpsa- za PAL. Vido sam isprobao od 600 bitratea do 1400 zavisi od duzine filma a zvuk mi je uvjek u 128.

Bko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.