Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gone Girl (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gone Girl (2014)

Gone Girl

Gone Girl (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nestala

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

149 min

Režija:

David Fincher

Scenarij:

Gillian Flynn

Glavne uloge:

Ben Affleck
  >  Nick Dunne
Neil Patrick Harris
  >  Desi Collings
Sela Ward
  >  Sharon Schieber
Lisa Banes
  >  Marybeth Elliott
David Clennon
  >  Rand Elliott
Kim Dickens
  >  Detective Rhonda Boney
Patrick Fugit
  >  Officer James Gilpin
Rosamund Pike
  >  Amy Dunne
Missi Pyle
  >  Ellen Abbott
Tyler Perry
  >  Tanner Bolt
Emily Ratajkowski
  >  Andie Fitzgerald
Casey Wilson
  >  Noelle Hawthorne
Boyd Holbrook
  >  Jeff
Lola Kirke
  >  Greta
Carrie Coon
  >  Margo Dunne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gone Girl (2014)
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 19:55
                                             Gone Girl (2014)

http://www.imdb.com/title/tt2267998/

Žanr: 
Drama / Triler

Režija: David Fincher

Scenarist: Gillian Flynn

Država: USA

Jezik: English

Glavne Uloge: Ben Affleck,Rosamund Pike,Missi Pyle,Neil Patrick Harris

O Filmu:
Moramo s velikim povjerenjem najaviti da nam izvanredni David Fincher sprema vrhunsku kriminalističku poslasticu, jer Gone Girl bi mogao biti žanrovska filmčina kakvu čekamo godinama! Rađen po istoimenom bestselleru (stvarno i je bestseller) Gillian Flynn, koja je svoj književni predložak sama i prenamijenila u scenarij, obećava misteriju, neočekivane obrate (za one koji su čitali knjigu, valja istaknuti da će u filmskoj verziji kraj navodno biti drugačiji, kako bi iznenađenje i za njih bilo veće) i izvrsnu psihologiju likova u igrokazu nestanka, tajni i malograđanstva… da, već sada slinimo, i to opasno!

Gone Girl se vrti oko mladog, naizgled savršenog bračnog para, Nicka (Ben Affleck) i Amy (Rosamund Pike), koji se priprema za proslavu godišnjice braka. Na sam dan godišnjice Amy neobjašnjivo nestaje, a Nick kreće u potragu, angažiravši pritom svu sili novinara, sugrađana i murjaka, ali njegovo sve češće pojavljivanje u javnosti i medijima izvlači na vidjelo neke tajne i prošlosti, te ga ubrzo pretvara u jednog od glavnih osumnjičenika za nestanak (i moguću smrt) svoje supruge.

Trailer:

Ažurirao jafforidza - 11.Prosinac/Dec.2014 u 17:38
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2014 u 14:39
Novi Trailer: 

Ažurirao marko99119 - 15.Srpanj/Jul.2014 u 14:39
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2014 u 21:13

Prevod je najavila MajaG72 Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2014 u 21:39

TITLOVI

Majine cekamo Big smile

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2014 u 21:15
Odličan film!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2015 u 15:36

Makedonski prevod je najavio NaEdenCovekBratMu Clap

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 14:41
Gone Girl (2014)

U poplavi krša i krsha, ovo mu dođe kao divno osveženje. Vrlo dobar, klasičan triler, kakvog odavno ne pogledah. Čak su i tunjavi i mutavi Ben i Rozamunda ispali ok. Prijatno me iznenadio Tyler Perry, a Finčeru još jednom kapa dole. Naravno, nije ovo ni blizu "Seven" ili "Fighting club", pa čak ni "The Game", ali, kao što rekoh, u moru gluposti, ovo je svetionik.

Ne znam zašto ću ovo napisati, ali: Počnem da gledam (i odgledm) film Starry Eyes (2014) i sve vreme mi liči na nešto i liči... i setim se filma Contracted (2013). Jebeno isti. Ok, razlika u "nastanku problema", ali... dobra devojka, zaražena, bolest, metamorfoza, ubijanje, krrrvvv. Počeli i niskobudžetne filmove da "rimejkuju". LOL
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 19:34
Meni za zaplet nije trebao dvogled, videla sam ga odmah pod lupom, tako da me nikakvi preokreti nisu iznenadili... Ben i Rozamund su mi prosečni, ali je atmosfera filma odlična... Inače bi bio običan trilerčić LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Eternal97 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Eternal97 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 01:31
Odlican film
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2017 u 13:29
Odlican film. Napokon Fincher nakon nekoliko projekata koji mi nisu bili nesto(Zodijak, mogao je mnogo bole, zatim Drustvena mreza zaista nije nesto, Neobican slucaj Bendzamina Batona takodje nije nesto a Muskarci koji mrze zene je prekopiran danski original tako da nije moglo nista novo tu da se vidi) ali GONE GIRL je super. Odlican preokret i zaista nakon THE GAME i PANIC ROOM I SE7EV i FIGHT CLUB se vratio. Ben Affleck i Rosamund Pike su dobro odradila svoj posao kao i Tyler Perry koji ima sporednu rolu. Kad sam video poznata imena kako rzija tako i u glavnim ulogama pomolio sam da nece to biti dobro ali prijatno sam se iznenadio. Ps. Izvinjavam se sto sam neke filmove napisao na nasem jeziku
Na vrh
Maja983 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maja983 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 22:54
Film je extra.Moja preporuka.
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 12:09
Odličan film.Nedavno sam ga ponovo gledao i opet sam se oduševio...i odlučio da sačekam sa ženidbom. :-)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 12:13
Originalno postovano od strane Stressman Stressman piše:

Nedavno sam ga ponovo gledao i opet sam se oduševio...i odlučio da sačekam sa ženidbom. :-)

LOLLOLLOL

Ne verujem da su sve takve, no podržavam odluku svakako LOL Meni čak i nije bio potreban Fincher za identičnu odluku, no hvala filmu na podsećanju LOLLOL

Šalim se, delom makar, milice su meni večita inspiracija, tek nam ne treba papir kakav, ni potpisi a ponajmanje država/opština da mi tu nešto overava moje odnose pečatima and shit. LOL

Na vrh
darko991 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj darko991 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 19:01
ljudi moji, gde se skida ovde titl? pre koj mesec je to bilo pregledno, ovo sada je katastrofa. hvala unapred
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2018 u 02:37
Film je dobro počeo a onda je sve polako skrenulo u tandariju. Zadnjih 30 minuta su upropastili film.

Pored srećnog kraja mogu da dodam i onu nelogičnost koja je tu samo da bi pojačala efekat. Žena posle pregleda beži iz bolnice u kojoj su je pregledali sva krvava i tako vozi do kuće. Mislio sam da toga ima samo kod nas da te pre takvog pregleda ne operu ali prevario sam se. Toga ima i u holivudskom filmu. Imbecilno smešan deo i patetika kakva se retko viđa. To su uradili ne bi li pojačali utisak psihopate i ubice. Pa onda sledi deo kad se kao unezvereni muž se tušira sa njom i gleda je tako krvavu.  
Ovaj film je još jedan u nizu filmova koji pokazuju da trenutno prolazi bilo kakav krš kom su istumbali radnju i koji zbog toga drži pažnju. Držao je i meni, ali to isto važi i za bilo koju drugu glupost kad ti se prikaže nešto što nisi mislio da će se desiti, i onda ćekas sledeću scenu /
kraj ne bi li video šta će biti. Još kad uz to sve dodaju ženu psihopatu, pametnu, proračunatu i genijalnu (kako su je prikazali)
eto njima hvalospeva i miliona od publike.

Ažurirao Danilo-Naissus - 22.Ožujak/Mar.2020 u 02:42
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.