Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=59021 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 00:02 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Gone Girl (2014)Objavio: marko99119
Tema: Gone Girl (2014)
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2014 u 19:55
Gone Girl (2014)
http://www.imdb.com/title/tt2267998/ - http://www.imdb.com/title/tt2267998/ Žanr: Drama / Triler
Režija: David Fincher
Scenarist: Gillian Flynn
Država: USA
Jezik: English
Glavne Uloge: Ben Affleck,Rosamund Pike,Missi Pyle,Neil Patrick Harris
O Filmu:
Moramo s velikim povjerenjem najaviti da nam izvanredni David Fincher sprema vrhunsku kriminalističku poslasticu, jer Gone Girl bi mogao biti žanrovska filmčina kakvu čekamo godinama! Rađen po istoimenom bestselleru (stvarno i je bestseller) Gillian Flynn, koja je svoj književni predložak sama i prenamijenila u scenarij, obećava misteriju, neočekivane obrate (za one koji su čitali knjigu, valja istaknuti da će u filmskoj verziji kraj navodno biti drugačiji, kako bi iznenađenje i za njih bilo veće) i izvrsnu psihologiju likova u igrokazu nestanka, tajni i malograđanstva… da, već sada slinimo, i to opasno!
Gone Girl se vrti oko mladog, naizgled savršenog bračnog para, Nicka (Ben Affleck) i Amy (Rosamund Pike), koji se priprema za proslavu godišnjice braka. Na sam dan godišnjice Amy neobjašnjivo nestaje, a Nick kreće u potragu, angažiravši pritom svu sili novinara, sugrađana i murjaka, ali njegovo sve češće pojavljivanje u javnosti i medijima izvlači na vidjelo neke tajne i prošlosti, te ga ubrzo pretvara u jednog od glavnih osumnjičenika za nestanak (i moguću smrt) svoje supruge.
Trailer:
Odgovori: Objavio: marko99119
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2014 u 14:39
Novi Trailer:
Objavio: Kneginja
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2014 u 21:13
Prevod je najavila MajaG72
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2014 u 21:39
Objavio: Mizi
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2014 u 21:15
Odličan film!
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2015 u 15:36
Makedonski prevod je najavio NaEdenCovekBratMu
Objavio: darije
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 14:41
Gone Girl (2014)
U poplavi krša i krsha, ovo mu dođe kao divno osveženje. Vrlo dobar,
klasičan triler, kakvog odavno ne pogledah. Čak su i tunjavi i mutavi
Ben i Rozamunda ispali ok. Prijatno me iznenadio Tyler Perry, a Finčeru
još jednom kapa dole. Naravno, nije ovo ni blizu "Seven" ili "Fighting
club", pa čak ni "The Game", ali, kao što rekoh, u moru gluposti, ovo je
svetionik.
Ne znam zašto ću ovo napisati, ali: Počnem da gledam (i odgledm) film Starry Eyes (2014) i sve vreme mi
liči na nešto i liči... i setim se filma Contracted (2013). Jebeno
isti. Ok, razlika u "nastanku problema", ali... dobra devojka, zaražena,
bolest, metamorfoza, ubijanje, krrrvvv. Počeli i niskobudžetne filmove da "rimejkuju". LOL
-------------
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 19:34
Meni za zaplet nije trebao dvogled, videla sam ga odmah pod lupom, tako da me nikakvi preokreti nisu iznenadili... Ben i Rozamund su mi prosečni, ali je atmosfera filma odlična... Inače bi bio običan trilerčić
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: Eternal97
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2015 u 01:31
Odlican film
Objavio: beogradski
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 13:29
Odlican film. Napokon Fincher nakon nekoliko projekata koji mi nisu bili nesto(Zodijak, mogao je mnogo bole, zatim Drustvena mreza zaista nije nesto, Neobican slucaj Bendzamina Batona takodje nije nesto a Muskarci koji mrze zene je prekopiran danski original tako da nije moglo nista novo tu da se vidi) ali GONE GIRL je super. Odlican preokret i zaista nakon THE GAME i PANIC ROOM I SE7EV i FIGHT CLUB se vratio. Ben Affleck i Rosamund Pike su dobro odradila svoj posao kao i Tyler Perry koji ima sporednu rolu. Kad sam video poznata imena kako rzija tako i u glavnim ulogama pomolio sam da nece to biti dobro ali prijatno sam se iznenadio. Ps. Izvinjavam se sto sam neke filmove napisao na nasem jeziku
Objavio: Maja983
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 22:54
Film je extra.Moja preporuka.
Objavio: Stressman
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2017 u 12:09
Odličan film.Nedavno sam ga ponovo gledao i opet sam se oduševio...i odlučio da sačekam sa ženidbom. :-)
Objavio: puppet_master
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2017 u 12:13
Stressman piše:
Nedavno sam ga ponovo gledao i opet sam se oduševio...i odlučio da sačekam sa ženidbom. :-)
Ne verujem da su sve takve, no podržavam odluku svakako Meni čak i nije bio potreban Fincher za identičnu odluku, no hvala filmu na podsećanju
Šalim se, delom makar, milice su meni večita inspiracija, tek nam ne treba papir kakav, ni potpisi a ponajmanje država/opština da mi tu nešto overava moje odnose pečatima and shit.
Objavio: darko991
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 19:01
ljudi moji, gde se skida ovde titl? pre koj mesec je to bilo pregledno, ovo sada je katastrofa. hvala unapred
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2018 u 02:37
Film je dobro počeo a onda je sve polako skrenulo u tandariju. Zadnjih 30 minuta su upropastili film.
[SPOILER]Pored srećnog kraja mogu da dodam i onu nelogičnost koja je tu samo da bi pojačala efekat. Žena posle pregleda beži iz bolnice u kojoj su je pregledali sva krvava i tako vozi do kuće. Mislio sam da toga ima samo kod nas da te pre takvog pregleda ne operu ali prevario sam se. Toga ima i u holivudskom filmu. Imbecilno smešan deo i patetika kakva se retko viđa. To su uradili ne bi li pojačali utisak psihopate i ubice. Pa onda sledi deo kad se kao unezvereni muž se tušira sa njom i gleda je tako krvavu.[/SPOILER] Ovaj film je još jedan u nizu filmova koji pokazuju da trenutno prolazi bilo kakav krš kom su istumbali radnju i koji zbog toga drži pažnju. Držao je i meni, ali to isto važi i za bilo koju drugu glupost kad ti se prikaže nešto što nisi mislio da će se desiti, i onda ćekas sledeću scenu / [SPOILER] kraj ne bi li video šta će biti. Još kad uz to sve dodaju ženu psihopatu, pametnu, proračunatu i genijalnu (kako su je prikazali) eto njima hvalospeva i miliona od publike.[/SPOILER]