Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neke moje ideje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neke moje ideje

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neke moje ideje
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:11
Kao prvo, da pohvalim rad svih vas, i davam se zahvalim na bezbrojnim titlovima. Posebno to važi za dokumentarce, koje obožavam.

Kao neko ko solidno barata raznim internet programa, i ko se razumije ponešto u forume, imao bih par prijedloga, i na vlasniku foruma da ih razmotri.

1) Zašto je podloga foruma i post prostora crna? Mislim da je ova boja "teška" i da zmara oči.
Nje bez razloga što je BIJELA boja podloga na svim jačim sajtovima (fb, youtube...)

2) Ako bi se podesila bijela boja, mislim da bi i sam post izgledao ljepše, a do izražaja bi došli i smajliji.

3) Mogao bi se dodati još koji smajlić, jer mi ovo djeluje prilično simromašan fond smajlija.

4) Primjetio sm da su sve ikone podforuma iste. Zar ne smatrate da bi bilo bolje postaviti raznovrsne ikone' ( za podforum "Ajmo zaigrat"...neku ikonicu vezanu za igru...mislim da me shvaćate.

5) Mislim da bi se trebao uvesti link prema administraciji, znam da ima, ali da i sama administracija bude linkovana prema svojim profilima. Ovo je u cilju lakšeg snalaženja korisnika.

Eto, ja se raspisah, ali moje namjere nisu loše. Naravno, nastavljaću da postavljam svoje titlove i sarađujem sa staffovcima.

Sve najbolje!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:28
Pošto su pitanja usmerio vlasniku sajta, a većina stvari koje si pitao i jesu nešto na šta samo on i još po neki administrator može i zna da ti odgovori, ja ću se osvrnuti samo na

Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

5) Mislim da bi se trebao uvesti link prema administraciji, znam da ima, ali da i sama administracija bude linkovana prema svojim profilima. Ovo je u cilju lakšeg snalaženja korisnika.

Rešeno Wink

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:41
što se smajlija tiče, i nama ponekad fale, ali mislim da je to do ograničenja softvera...
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:45
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pošto su pitanja usmerio vlasniku sajta, a većina stvari koje si pitao i jesu nešto na šta samo on i još po neki administrator može i zna da ti odgovori, ja ću se osvrnuti samo na

Rešeno Wink

Odlično, Bojana!  Puno hvala! Thumbs Up
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:00
Slažem se za smajlije, trebalo bi ubaciti neki poput ovoga wank ali sa ženskom u glavnoj ulozi, masu puta mi je zafalio takav smajlić :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:05
Originalno postovano od strane Nastasja Nastasja piše:

Slažem se za smajlije, trebalo bi ubaciti neki poput ovoga wank ali sa ženskom u glavnoj ulozi, masu puta mi je zafalio takav smajlić :)

Cool
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:05

Pa docrtaj mu kosuLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:11
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

LOLLOLLOL
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:21
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Very funny PsOaligator
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 15:49

1) Zašto je podloga foruma i post prostora crna? Mislim da je ova boja "teška" i da zmara oči.
Nje bez razloga što je BIJELA boja podloga na svim jačim sajtovima (fb, youtube...)

3) Mogao bi se dodati još koji smajlić, jer mi ovo djeluje prilično simromašan fond smajlija.

4) Primjetio sm da su sve ikone podforuma iste. Zar ne smatrate da bi bilo bolje postaviti raznovrsne ikone' ( za podforum "Ajmo zaigrat"...neku ikonicu vezanu za igru...mislim da me shvaćate.

1) Od svog osnivanja pa do dana današnje Titlovi su bili prepoznatljivi baš po ovoj kombinaciji, tako da... drugo, mi nismo "jači sajt", slabašni smo mi... Kad budemo veliki, bićemo beli. LOLLOL

3) Može, nikakav problem. Nađi neke zanimljive, samo pozadina im mora biti transparentna zbog sive/crne podloge (ovo najbolje da proveriš tako što ćeš ih postaviti na forumu, pa da ih odradiš sam ili da se sprijateljiš sa kolegom prijatel-MKD LOLLOL

4) Joj, meni su i ove postojeće previše "zzanzzeće", tako da...

I sad jedan globalni odgovor. Znam da je na tvom forumu moguće mnogo toga menjati jer je software ljudski, a mi smo se ukopali sa ovim glupavim i svaka promena je kao da rađamo trojke + što prilikom svakog update, sve te promene "padaju u vodu", tako da smo sa te strane prilično limitirani. Deo sa prevodima je već druga stvar, tu se dâ dosta toga uraditi.
Hvala ti na predlozima i uopšte kompletnoj aktivnosti.

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:05
Bela više zamara oči, otkud čoveku ideja... Confused Ko god je probao da čita stripove online koji su crno beli, ili se bavi kucanjem radova, posle kratkog vremena ukapira da ga bode u oči bela boja koja više forsira oči.

Evo predlog za smajli u prirodnoj veličini

Ažurirao Kampfar - 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:16

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:21
Može brate, samo jebena pozadina mora biti TRANSPARENTNA, ćorav li si!? Piše iznad!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:27
a?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:33
Originalno postovano od strane darije darije piše:

...samo pozadina im mora biti transparentna zbog sive/crne podloge
Star
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:37
Ja kažem samo da bela boja deluje više napadno za oči od ove trenutne kombinacije, tako poručili Krstići, ostalo me se ne tiče.

Ažurirao Kampfar - 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:38

Na vrh
dj90 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dj90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2013 u 15:59
jel imate stranicu na fejsu ?
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2013 u 16:20
Originalno postovano od strane dj90 dj90 piše:

jel imate stranicu na fejsu ?

Imamo.
― George Carlin
Na vrh
dj90 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dj90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2013 u 17:20
može link, ne mogu da nađem
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2013 u 17:24
Samo ukucaj Divx titlovi u tražilicu.
― George Carlin
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2013 u 17:44
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,209 sekundi.