Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Turist Aka Force Majeure (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Turist Aka Force Majeure (2014)

Turist

Turist (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

120 min

Režija:

Ruben Östlund

Scenarij:

Ruben Östlund

Glavne uloge:

Karin Myrenberg
  >  Charlotte (as Karin Myrenberg Faber)
Johannes Kuhnke
  >  Tomas (as Johannes Bah Kuhnke)
Brady Corbet
  >  Brady
Kristofer Hivju
  >  Mats
Lisa Loven Kongsli
  >  Ebba
Fanni Metelius
  >  Fanni
Peter Gaunt
  >  Male Snowboarder
Clara Wettergren
  >  Vera
Vincent Wettergren
  >  Harry
Johannes Moustos
  >  Cleaner
Jorge Lattof
  >  Tomba
Adrian Heinisch
  >  Bus Driver
Michael Breitenberger
  >  Male Smoker
Karl Pincon
  >  Tourist Photographer (as Karl Pinçon)
Julie Roumogoux
  >  Female Snowboarder

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Turist Aka Force Majeure (2014)
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 19:38
Force Majeure (2014)
 "Turist" (originalni naslov)

Žanr: Drama
Trajanje: 120 min
Država: Švedska, Francuska, Norveška
Jezik: Švedski, Engleski, Francuski, Norveški

Režija: Ruben Östlund
Scenario: Ruben Östlund

Uloge:

Johannes Kuhnke ... Tomas
Lisa Loven Kongsli ... Ebba
Vincent Wettergren ... Harry
Clara Wettergren ... Vera
Kristofer Hivju ... Mats

Švedska porodica putuje na francuske Alpe da bi provela nekoliko dana na skijanju. 
Sunce sija i predeli su spektakularni. Ali tokom ručka u planinskom resotranu, dolazi do smrtonosne lavine...
I dok se turisti nalaze svuda okolo razbacani, majka Eba grozničavo zove muža Tomasa da joj pomogne 
i zaštiti decu. Tomas se u međuvremenu i sam bori za život.. izvor: filmovanje  

Prevod uradio
ivannis

Ažurirao jafforidza - 13.Sijecanj/Jan.2015 u 20:31
Na vrh
dzonipascal View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonipascal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:23
Pozdrav!

Nov sam na sajtu pa ne znam gde da pitam, mogu li da postavim još jedan titl za ovaj film? Pošto je postojeći titl nekompletan, na osnovu engleskog titla sam napravio nov prevod koji nema "praznina".
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:33
Originalno postovano od strane dzonipascal dzonipascal piše:

Pozdrav!

Nov sam na sajtu pa ne znam gde da pitam, mogu li da postavim još jedan titl za ovaj film? Pošto je postojeći titl nekompletan, na osnovu engleskog titla sam napravio nov prevod koji nema "praznina".

U postu PRAVILA ZA POSTAVLJANJE TITLOVA  imas slikovno i tekstovno uputstvo
kako se postavljaju titlovi. Samo "skrolaj" s misem malo nize pa ces vidjeti. Smile

Ažurirao Kneginja - 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:33
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonipascal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:42
Pa da, samo sam tamo video da piše da na treba postavljati postojeće titlove, pa sam hteo da objasnim zašto postavljam još jedan. Hvala! Smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:44
Originalno postovano od strane dzonipascal dzonipascal piše:

Pa da, samo sam tamo video da piše da na treba postavljati postojeće titlove, pa sam hteo da objasnim zašto postavljam još jedan. Hvala! Smile

Sa "postojecim" se misli na duple, doslovno duple Wink
Isti tajming, prevod, sve, bez ikakvog poboljsanja.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonipascal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:53
Hvala na pojašnjenju. Smile
Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:13
Ако су вам дивни и застрашујући алпски предели и музика Вивалдија довољан разлог да погледате филм, онда га погледајте, јер то једино и вреди, уз до две смешне сцене. А да, скијаши ће можда имати другачије виђење ствари, свака им част, али ја сматрам да је скијање високо ризична рекреација (питајте горску службу спашавања ако се не слажете) и да за свој грош можеш и у три лепе да идеш, али немаш право да тамо водиш децу. За мене лично - један велики смор од филма. ОБАВЕЗНО ПРЕСКОЧИТИ.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:25
Jednostavno predobar  sefepostovanje
Na vrh
aca1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:45
Originalno postovano od strane DJIKI DJIKI piše:

Ако су вам дивни и застрашујући алпски предели и музика Вивалдија довољан разлог да погледате филм, онда га погледајте, јер то једино и вреди, уз до две смешне сцене. А да, скијаши ће можда имати другачије виђење ствари, свака им част, али ја сматрам да је скијање високо ризична рекреација (питајте горску службу спашавања ако се не слажете) и да за свој грош можеш и у три лепе да идеш, али немаш право да тамо водиш децу. За мене лично - један велики смор од филма. ОБАВЕЗНО ПРЕСКОЧИТИ.

Po meni jedan od velikih filmova ove dekade. Šta ti se kod njega nije dopalo?
Love is the morning and the evening star
Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 16:41
Био ми је досадан. Прво сам написала подужи коментар, па схватих да  ми није вредан тога и објавих што објавих. Једноставно ми не пашу филмови оваквог типа, не знам ни жанровски како да их дефинишем. Можда као породичну социјално-психолошку студију превазилажења конфликтних ситуација и повратка пољуљане вере у патер фамилијаса, али све ми је то толико неубедљиво.. Рекох већ, ја сам пробирљив тип, али овај филм никакву емоцију у мени није изазвао осим да га што пре избришем. Јер дивна фотографија и злокобно очаравајућа музика су ми већ виђено, па ми овде делују само као колатерална штета тј. покривају непостојећу причу.

Na vrh
miodrag.mitic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miodrag.mitic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 13:40
Baš je super koliko se ukusi razlikuju. Meni je takođe film poprilično neubedljiv. Možda se mi tolko razlikujemo od Šveđana...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.