Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UBOJICA MEKOG SRCA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UBOJICA MEKOG SRCA

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
hugo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: UBOJICA MEKOG SRCA
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 21:51
Ima li netko film Ubojica mekog srca i zna li netko kako se zove taj film na engl. , koji mu je originalni naziv??????????
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 22:17
Whole Nine Yards!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 22:21
IMAM JA DVD-RIP AKO HOÆEŠ JAVI SE NA PM E-MAIL ILI NA ivaniles@hotmail.com.POZDRAV
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 10:20

Hvala!

ILEŠOS, odakel si?

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 15:36
javi se na ivaniles@hotmail.com ako hoèeš
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 20:16
jos jedan od bolje prevedenih filmova u hrv samo za smijanje da ne spominjem Interolable cruelty(zavedi me razvedi me) covijek se moze samo smijat prevoditeljima
somebody stop me
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 21:46
Naši stvarno prevode filmove s eng na hrv da se stvarno moš nasmijat
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 14:11

Slažem se Ivanom2000 i Cripsom.

Zbilja rade jadne prijevode naslova.

Na vrh
HrSb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HrSb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 21:08
O tome filmu znam,samo da je sranje!DOSADNO
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 21:56
Ma film je ok nije tak nis posebno,a u vezi prijevoda nasim bi trebalo dat izgrait spomenik za najgore prijevode
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:01

Originalno postovano od strane Challanger Challanger piše:

Ma film je ok nije tak nis posebno,a u vezi prijevoda nasim bi trebalo dat izgrait spomenik za najgore prijevode

Ljudima koji prevde te titlove trebalo bi sagraditi spomenik jer to rade a ne ak im  se desi neka greška ili lapsus odmah drljem i kamenjem. Najlakše je fino upalit komp, spojit se na net i tražit titlove a tko to sve prevodi se treba zapitati.

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:43
Imam ti ga ja
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 15:10
dobro kaze tilsak,nije to bas lagan posao
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 16:21
Ajde mi reci elkaz koliko si ti filmova preveo????
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 16:47
Ja sam krenuo prevadjat jedan film tek tolko da vidim kak je to i nakon 5 minuta filma sta sam preveo sam vec bio mrtav.... To je uzasno tezak posao....
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 17:09
Ja sam preveo Scary Movie 2, i uploadao ga na LIVADU.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 22:55
Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

Ljudima koji prevde te titlove trebalo bi sagraditi spomenik jer to rade a ne ak im  se desi neka greška ili lapsus odmah drljem i kamenjem. Najlakše je fino upalit komp, spojit se na net i tražit titlove a tko to sve prevodi se treba zapitati.

Da, ali tako su ga preveli ljudi koji za to moraju imat diplomu i za to su plaæeni. Mislim da nitko ne sprda kako je preveden neki titl za divx nego ove legalne!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 09:49
Prevodenje je tezak posao ali morate priznati da ima nekih naslova koji su se mogli puno bolje prevesti npr. Intolerable Cruelty kakve to veze ima sa razvedi me zavedi me cini mi se da prvoditelji vise gledaju sta se dogada u filmu nego na sam orginalni naslov
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 15:16
Slazem se da ima losijih prijevoda, ali uz tako tezak posao, svaka ima svoju osobnost i svoju pamet i drugacije ce sebi to prevesti i onda jos se uvuce i koji zajeb, i eto ti vec sranja, a tek kad jos i neki losiji prevodioc bude.... E onda nastanu ovakvi komentari
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 15:25
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

Da, ali tako su ga preveli ljudi koji za to moraju imat diplomu i za to su plaæeni. Mislim da nitko ne sprda kako je preveden neki titl za divx nego ove legalne!

Ma ja glupan sam krivo skužo o èemu se prièa, mislio sam da se prièa ao titlovima a ne o orginalnim naslovima filmova, a šta èeš!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,233 sekundi.