Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gravity (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gravity (2013)

Gravity

Gravity (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gravitacija

Godina:

2013

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

91 min

Režija:

Alfonso Cuarón

Scenarij:

George Clooney
, Alfonso Cuarón
, Jonás Cuarón

Glavne uloge:

Sandra Bullock
  >  Ryan Stone
George Clooney
  >  Matt Kowalski
Ed Harris
  >  Mission Control
Orto Ignatiussen
  >  Aningaaq
Amy Warren
  >  Explorer Captain
Phaldut Sharma
  >  Shariff
Basher Savage
  >  Russian Space Station Captain

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gravity (2013)
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2013 u 16:24

Gravity (2013)

Žanr:
SF, triler

Režija: Alfonso Cuarón

Uloge: Sandra Bullock, George Clooney, Basher Savage, Eric Michels

Jezik: engleski

Premijera: 4. oktobar 2013. godine

Radnja:
Doktorka Rajan Ston je vrsna medicinska inženjerka na svom prvom svemirskom putovanju šatlom, zajedno sa veteranom astronautom Metom Kovalskim, koji je na poslednjem letu pred penziju. Ono što je trebalo da predstavlja rutinsku šetnju svemirom, pretvara se u katastrofu...
Šatl je uništen, a Rajan i Kovalski potpuno sami u kosmosu zavezani jedno za drugo plutajući u beskraju. Grobna tišina im govori da su ostali i bez kontakta sa Zemljom, i nadom u spas...
Kada strah počne da se pretvara u paniku, svaki uzdah troši još više dragocenog preostalog kiseonika, a možda jedini put kući vodi preko otiskivanja  dublje u mračno prostranstvo svemira...

Izvor: http://www.filmovanje.com

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 23.Veljaca/Feb.2014 u 02:29
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2013 u 16:26
Uhvati me jeza samo gledajući trejler... Ovo se gleda obavezno...
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 00:59
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2013 u 16:25
Još jedan:

Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2013 u 16:28
Ovo se obavezno gleda.
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2013 u 00:36

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 19:53

Arbok hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Ažurirao Kneginja - 10.Prosinac/Dec.2013 u 18:25
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2013 u 21:02
Преводи на македонски јазик.
Na vrh
Sakazulu View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sakazulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2014 u 19:07
Danke za prijevod... ali film ko film... meni nije legao :)
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 02:33
Pa i nije nešto specijalno ovaj film... Kontam ja sve te poruke, ovo-ono, ali previše toga su "pozajmili" i isforsirali... Kadrovi su mi jedino bili zanimljivi u HD rezoluciji, sa svim onim okretanjem kamere Smile Sandrina gluma prosek, definitivno nije za Oskara...
Na vrh
schumarbk2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj schumarbk2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 07:52
Truliji i supljiji film nisam odgledao, jedva da ga mogu iz blata iscupati specijalni efekti.Mislim ovo mi je vise film licne promocije Sandre Bulok.Dead
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 21:06
Baš sam mislio da sam komentarisao u temi. 

Jasno je da je film u začetku imao vrlo dobru poentu koje je izbombardovana velikom količinom 3D svemirskog izmeta i tako bačena u zaborav maltene istog sekunda kada se film završi. Još uvek mi nije lako da poverujem u to da je isti čovek pisao i snimao ovo i Children of Men.
Na vrh
milan-metelko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-metelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2017 u 06:58
solidan film sa odličnim efektima
Na vrh
bracaco View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bracaco Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2018 u 20:05
Dobar film koji drži pažnju vredan gledanja.
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2018 u 00:15
To su takvi efekti i svemirski pejzaži koji bude u čovjeku nevjerovatan osjecaj harmonije i razmišljanja... Još ako dodam samu emociju koju film poseduje, dolazim do zakljucka da je Gravitacija apsolutno 3D remek-djelo! 10/10
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2018 u 21:38

Gravitaciju sam odgledao odmah po izlasju prevoda. Bio sam i ostao imun na Gravitaciju koja nema mnogo dodirnih tačaka sa SF žanrom kakvim ga ja zamišljam da bi trebao da bude. Film je lepo idrađen, drži pažnju i hvala specijalnim efektima na tome.

Mišljenja sam da specijalni efekti ne čine film. Možda revidiram stavove ali to svakako neće biti u ovom slučaju.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2018 u 22:44
Film je zvučno i vuzuelno perfektan, ali film ima i dosta glupih grešaka. Zanimljiv film,vredi pogledati. Ocena 8/10
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 19:41
Ocena 8/10
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 20:13
Kad ugledah ovu temu... Ovo sam prije par godina uradio kao tablu stripa... Pa kad je već tema tu:

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 20:20
Film je toliko "dobar" da sam i zaboravio na njega. U nivou "Marsovca".    

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.