| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ptitsa v kletke (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ptitsa v kletke (2013)Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2014 u 23:07 |
|
Ptitsa v kletke (2013) * Ptica u kavezu * ![]() Režija: Anatoliy Grigorev Žanr: Melodrama Jezik: Ukrajinski Država: Ukrajina Trajanje: 1 sezona / 4 epizode Ekaterina Astakhova, Aleksandr Davydov, Ivan Stebunov, Mikhail Zhigalov, Yuriy Moseychuk, Aleksandr Platonov Ceo Stešin život vrti se oko seoske crkve. Tamo su joj stradali roditelji prilikom krađe dragocene ikone, a petnaest godina kasnije, u istoj crkvi, upoznaje mladog freskopisca Borju. Ova mini-serija dinamične radnje, prati Stešin život u desetak narednih, turbulentnih godina uz prikaz savremenog života u Rusiji i ruskog mentaliteta... Iz produkcije StarMedia već su izašle i kod nas prevedene serije: Ohotniki Za Karavanami, Lyubov Za Lyubov, Istrebiteli (Fighters) Prevode je najavio i tekst za najavu uradio: carnojevic Ažurirao Kneginja - 17.Studeni/Nov.2014 u 15:51 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2014 u 15:54 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |