| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Affair (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Affair (2014)Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2014 u 12:20 |
![]() Opis: Serija istražuje emotivne i psihološke efekte vanbračnih aktivnosti. Priča ću ćemo pratiti iz muške i ženske perspektive. U seriji glume Dominik Vest ( The Wire), Džošua Džekson (Fringe), Maura Tierney (ER) i Rut Vilson (Luther). Žanr: drama Ažurirao CSInvestigator - 19.Listopad/Oct.2016 u 00:04 |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2014 u 02:09 |
|
The Affair (2014) Produkcija: Showtime Žanr: Drama Autor: Hagai Levi / Sarah Treem Zemlja: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 60 min.
Uloge: Dominic West ... Noah Solloway
Serija se fokusira na vanbračni odnos dvoje ljudi koji prolaze kroz teške faze u svojim životima. Noje je srećno oženjeni učitelj, otac četvoro dece, koji iza sebe ima napisan roman i stvaralačku krizu koja ga sprečava da nastavi svoj spisateljski rad i nezadovoljstvo zbog ekonomske zavisnosti od svog tasta. Alison je konobarica koja pokušava da preboli tragičnu smrt svog deteta i sredi svoj život i brak. Priča o preljubi i o njenim efektima je ispričana odvojeno, iz njihovih ličnih perspektiva. Ažurirao mahoni - 17.Listopad/Oct.2014 u 02:10 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2014 u 22:18 |
|
Serija je dobila drugu sezonu.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:44 |
|
Premijera 2. sezone biće 4. oktobra
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2015 u 00:29 |
|
Obnovljeno za 3. sezonu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2016 u 00:15 |
|
Odgledala sam 6 epizoda zasad i uopšte ne mogu da se odlučim da li da nastavim dalje.
Nekako mi je scenario prosečan, kao drži pažnju, ali opet te ne navlači da gledaš zaredom epizode. Štaviše, baš pravim velike pauze između epizoda. Da li je neko gledao seriju, pa može da mi kaže da li je rasplet dovoljno dobar, da li vredi truda? Inače, za muški deo publike preporuka zbog Rut Vilson. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2016 u 16:25 |
|
Slična je i moja reakcija bila nakon nekoliko epizoda, a onda sam se baš navukla. Lično mi se više svidela druga sezona, jer fokus više nije samo na Alison i Noi, već se proširuje priča o Helen i Kolu, za koje sam se više vezala nego za dva glavna lika.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 22:02 |
|
Dogurala sam do kraja 1. sezone.
![]() Mislim da je prekretnica za nastavak gledanja bila upravo u 7. epizodi, kad Noa ode na trčanje i doživimo neki rasplet. Hvala Bojo što si me podstakla da gledam dalje. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2017 u 18:52 |
|
Obnovljeno za 4. sezonu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 23:18 |
|
Obnovljeno za 5. sezonu, koja će biti poslednja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2018 u 21:40 |
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 17:01 |
|
Gledao danas na RTS, pomislio da je pristojan film, kad ono, po odjavi - serija.
5 sezona brateeeeee. Kako je krenulo ima da se razvode celu 1.sezonu minimum. Verovatno je ovo prednost ove serije: "Gledaocu je najpre ispričana priča iz jedne perspektive i taman kada je doneo svoj sud o preljubniku i prevarenom, priča dobija novu perspektivu - situaciju gledanu očima drugog lika." Što bi rekli, sagledati obe strane bračnog para, ali opet obično je jedna strana malo više kriva od druge za raskid/razvod zar ne? http://www.rts.rs/page/rts/sr/rtspredstavlja/Filmski+program/story/2588/strane-serije/3406863/psiholoska-drama-afera-radnim-danima-oko-ponoci-na-rts-1.html |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 21:06 |
|
Interesantno....
Gledalac u ulozi pandura koji saslušava osumnjičene... 2 perspektive... muška i ženska... 2 osobe - 1 lažov. Ps.Ruth Wilson (Alison) mi deluje mnogo starije a prvo što vidite je ogroman osmeh, tanke usne i zube. Izgleda mi kao generacija Dominic-a West-a iako je on mlađi od nje 13 godina. Trenutno... 1 sezona - sasvim solidno i gledljivo.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2019 u 21:36 |
|
Sezonu 5 prevodi zzoe ⚡
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |