Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maps to the Stars (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Maps to the Stars (2014)

Maps to the Stars

Maps to the Stars (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

111 min

Režija:

David Cronenberg

Scenarij:

Bruce Wagner

Glavne uloge:

John Cusack
  >  Dr. Stafford Weiss
Julianne Moore
  >  Havana Segrand
Sarah Gadon
  >  Clarice Taggart
Jennifer Gibson
  >  Starla Gent
Dawn Greenhalgh
  >  Genie
Jonathan Watton
  >  Sterl Carruth
Olivia Williams
  >  Christina Weiss
Robert Pattinson
  >  Jerome Fontana
Niamh Wilson
  >  Sam
Gord Rand
  >  Damien Javitz
Mia Wasikowska
  >  Agatha Weiss
Justin Kelly
  >  Rhett
Clara Pasieka
  >  Gretchen Voss
Evan Bird
  >  Benjie Weiss
Kiara Glasco
  >  Cammy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Maps to the Stars (2014)
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 19:53

Stvar je postala gotovo praksa u poslednje vreme. I pre objavljivanja nominacija za Zlatnu Palmu, selektovani reditelji i njihovi filmovi kreću sa promocijom na internetu. Takav je bio i slučaj sa poslednjim filmom David-a Cronenberg-a koji nam se konačno otrkiva trejlerom kojeg sam vam titlovao. Maps to the Stars ima scenario kojeg je napisao Bruce Wagner specijalno za film a onda je dotični preradio da bi izdao roman pod imenom Dead Stars. David Cronenberg je radio na realizaciji ovog projekta gotovo 5 godina.

Projekat koji gotovo prirodno pristaje ciničnoj liniji koju je reditelj u poslednje vreme usvojio kao svoju zaštitnu marku i koji nam prikazuje satiričnu viziju Hollywood-a, njegove ludosti i nastranosti. Film prati radnju samog romana i prikazuje nam pozadinu života filmskih zvezda. Ništa originalno po pitanju priče ali je kasting filma više nego zadovoljavajući, tu su:  Julianne Moore, John Cusack, Mia Wasikowska i Robert Pattinson (koji ponovo snima sa Cronenberg-om nakon filma Cosmopolis.)

Slavna hollywoodska porodica, Weissovi, (Julianne Moore i John Cusack) nađu se u zbrci kada iz ustanove za mentalno nestabilne osobe izađe njihova kćer Agatha (Mia Wasikowska). Agatha je piromanka te u najavi jasno vidimo da Cusack nije nimalo oduševljen njenom pojavom. Doduše, ona nije jedino nesavršeno biće u filmu. Najmlađi sin sa samo devet godina leči se od ovisnosti o alkoholu, a ni Cusack ni Moore nisu oličenje savršenog bračnog para.

titlovani drama, Kanada/SAD/Francuska/Nemačka, 2014

reditelj: David Cronenberg
scenario: Bruce Wagner
snimatelj: Peter Suschitzky
producent: Said Ben Said, Martin Katz, Michel Merkt
montažer: Ronald Sanders

uloge: 
Robert Pattinson (Jerome Fontana)
Julianne Moore (Havana Segrand)
Mia Wasikowska (Agatha Weiss)
John Cusack (Dr. Stafford Weiss)
Carrie Fisher (Carrie Fisher)

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 01:02

zorduki hvala za prevod uzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 14:42
Maps to the Stars (2014)

Posle katastrofe sa A Dangerous Method (2011) i sjajnog (bar meni) Cosmopolis (2012), došao je nebitan, mlak, razvučen, nebitan, mlak, razvučen i dosadnjikav film. Slika dela Holivuda u svoj njegovoj uvrnutosti i nastranosti, ali površno i nevredno pažnje. Očekivao sam više i od deda Kronje i od sjajne glumačke postave, ali ... džaba.
Na vrh
illswitch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj illswitch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 00:15
U končanici nije baš toliko loš film, ali svakako daleko od onog što Cronenberg zna(o) snimiti. btw cro titl je katastrofalan...
illswitch
Na vrh
Dragan B Jovanovic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragan B Jovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 20:41
Katasrofa,ako buete imali priliku ba ga gledate - nemojte.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2020 u 15:28
Sećam se ovog filma ali se ne sećam zašto sam ga preskočio 2015. u gledanju....
Možda i zbog negativnih komentara....

Film je scenski i glumački odlično odrađen...
Prvo sam se začudio koliko su ostarili pojedini glumci... (Džulijana Mur, Džon Kjuzak (sa boldiranim obrvama),...) a tu su i mlade, možda i premlade snage Holibluda.
Antipatični Evan Bird u skladu sa svojom ulogom, Mia Wasikova (AUS)...
Vidim da je ovo Evanu zadnji film u kome je glumio.... Izgleda da su ga ozbiljno shvatili...   
Robert Patison - bez Sumrak sage - apsolutno bled, nebitan i neprimećen u epizodnoj ulozi.

Scenario je manje više solidan, sa manjim ili većim udarnim rupama, preskocima i brzalicama, na momente besmislenim scenama...
Bila je to lepa zamisao ali površna i katastrofalna realizacija.

Ali, ko zna, verovatno postoji (ili je postojala) ovakva porodica u Holibludu gde se svi klanjaju samo jednom Bogu - a bonus su droga, sex, alkohol, perverzije...

Ne preporučujem ali vredi pogledati.

Slažem se sa IMDB. 6,2       (mada bi zbog finala filma ocena mogla biti za jedan niža - 5,2) Da, od mene će pre biti ocena 5,2.     

* uzgred, Sarah Gadon iz "Indignation" (2016) me je dovela ovde.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 06.Svibanj/May.2020 u 15:52

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.