| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gone Girl (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Gone Girl (2014)Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 19:55 |
|
Gone Girl (2014)
![]() http://www.imdb.com/title/tt2267998/ Žanr: Drama / Triler Režija: David Fincher Scenarist: Gillian Flynn Država: USA Jezik: English Glavne Uloge: Ben Affleck,Rosamund Pike,Missi Pyle,Neil Patrick Harris O Filmu: Moramo s velikim povjerenjem najaviti da nam izvanredni David Fincher sprema vrhunsku kriminalističku poslasticu, jer Gone Girl bi mogao biti žanrovska filmčina kakvu čekamo godinama! Rađen po istoimenom bestselleru (stvarno i je bestseller) Gillian Flynn, koja je svoj književni predložak sama i prenamijenila u scenarij, obećava misteriju, neočekivane obrate (za one koji su čitali knjigu, valja istaknuti da će u filmskoj verziji kraj navodno biti drugačiji, kako bi iznenađenje i za njih bilo veće) i izvrsnu psihologiju likova u igrokazu nestanka, tajni i malograđanstva… da, već sada slinimo, i to opasno!
Gone Girl se vrti oko mladog, naizgled savršenog bračnog para, Nicka (Ben Affleck) i Amy (Rosamund Pike), koji se priprema za proslavu godišnjice braka. Na sam dan godišnjice Amy neobjašnjivo nestaje, a Nick kreće u potragu, angažiravši pritom svu sili novinara, sugrađana i murjaka, ali njegovo sve češće pojavljivanje u javnosti i medijima izvlači na vidjelo neke tajne i prošlosti, te ga ubrzo pretvara u jednog od glavnih osumnjičenika za nestanak (i moguću smrt) svoje supruge. Trailer: Ažurirao jafforidza - 11.Prosinac/Dec.2014 u 17:38 |
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2014 u 14:39 |
|
Novi Trailer:
Ažurirao marko99119 - 15.Srpanj/Jul.2014 u 14:39 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2014 u 21:13 |
|
Prevod je najavila MajaG72 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2014 u 21:39 |
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2014 u 21:15 |
|
Odličan film!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2015 u 15:36 |
|
Makedonski prevod je najavio NaEdenCovekBratMu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 14:41 |
|
U poplavi krša i krsha, ovo mu dođe kao divno osveženje. Vrlo dobar, klasičan triler, kakvog odavno ne pogledah. Čak su i tunjavi i mutavi Ben i Rozamunda ispali ok. Prijatno me iznenadio Tyler Perry, a Finčeru još jednom kapa dole. Naravno, nije ovo ni blizu "Seven" ili "Fighting club", pa čak ni "The Game", ali, kao što rekoh, u moru gluposti, ovo je svetionik. Ne znam zašto ću ovo napisati, ali: Počnem da gledam (i odgledm) film Starry Eyes (2014) i sve vreme mi liči na nešto i liči... i setim se filma Contracted (2013). Jebeno isti. Ok, razlika u "nastanku problema", ali... dobra devojka, zaražena, bolest, metamorfoza, ubijanje, krrrvvv. Počeli i niskobudžetne filmove da "rimejkuju". LOL |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 19:34 |
|
Meni za zaplet nije trebao dvogled, videla sam ga odmah pod lupom, tako da me nikakvi preokreti nisu iznenadili... Ben i Rozamund su mi prosečni, ali je atmosfera filma odlična... Inače bi bio običan trilerčić
![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Eternal97
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 31.Kolovoz/Aug.2014 Lokacija: Banjaluka Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 01:31 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2017 u 13:29 |
|
Odlican film. Napokon Fincher nakon nekoliko projekata koji mi nisu bili nesto(Zodijak, mogao je mnogo bole, zatim Drustvena mreza zaista nije nesto, Neobican slucaj Bendzamina Batona takodje nije nesto a Muskarci koji mrze zene je prekopiran danski original tako da nije moglo nista novo tu da se vidi) ali GONE GIRL je super. Odlican preokret i zaista nakon THE GAME i PANIC ROOM I SE7EV i FIGHT CLUB se vratio. Ben Affleck i Rosamund Pike su dobro odradila svoj posao kao i Tyler Perry koji ima sporednu rolu. Kad sam video poznata imena kako rzija tako i u glavnim ulogama pomolio sam da nece to biti dobro ali prijatno sam se iznenadio. Ps. Izvinjavam se sto sam neke filmove napisao na nasem jeziku
|
|
![]() |
|
Maja983
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 22:54 |
|
Film je extra.Moja preporuka.
|
|
![]() |
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 12:09 |
|
Odličan film.Nedavno sam ga ponovo gledao i opet sam se oduševio...i odlučio da sačekam sa ženidbom. :-)
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 12:13 |
![]() ![]() ![]() Ne verujem da su sve takve, no podržavam odluku svakako Meni čak i nije bio potreban Fincher za identičnu odluku, no hvala filmu na podsećanju ![]() ![]() Šalim se, delom makar, milice su meni večita inspiracija, tek nam ne treba papir kakav, ni potpisi a ponajmanje država/opština da mi tu nešto overava moje odnose pečatima and shit. ![]() |
|
![]() |
|
darko991
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 19:01 |
|
ljudi moji, gde se skida ovde titl? pre koj mesec je to bilo pregledno, ovo sada je katastrofa. hvala unapred
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2018 u 02:37 |
|
Film je dobro počeo a onda je sve polako skrenulo u tandariju. Zadnjih 30 minuta su upropastili film. Pored srećnog kraja mogu da dodam i onu nelogičnost koja je tu samo da bi pojačala efekat. Žena posle pregleda beži iz bolnice u kojoj su je pregledali sva krvava i tako vozi do kuće. Mislio sam da toga ima samo kod nas da te pre takvog pregleda ne operu ali prevario sam se. Toga ima i u holivudskom filmu. Imbecilno smešan deo i patetika kakva se retko viđa. To su uradili ne bi li pojačali utisak psihopate i ubice. Pa onda sledi deo kad se kao unezvereni muž se tušira sa njom i gleda je tako krvavu. Ovaj film je još jedan u nizu filmova koji pokazuju da trenutno prolazi bilo kakav krš kom su istumbali radnju i koji zbog toga drži pažnju. Držao je i meni, ali to isto važi i za bilo koju drugu glupost kad ti se prikaže nešto što nisi mislio da će se desiti, i onda ćekas sledeću scenu / kraj ne bi li video šta će biti. Još kad uz to sve dodaju ženu psihopatu, pametnu, proračunatu i genijalnu (kako su je prikazali) eto njima hvalospeva i miliona od publike. Ažurirao Danilo-Naissus - 22.Ožujak/Mar.2020 u 02:42 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |