Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dominion (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dominion (2014)

Dominion

Dominion (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

90 min

Autor:

Vaun Wilmott

Glavne uloge:

Roxanne McKee
  >  Claire Riesen
Luke Allen-Gale
  >  William Whele
Christopher Egan
  >  Alex Lannen
Anthony Head
  >  David Whele
Tom Wisdom
  >  Michael
Kim Engelbrecht
  >  Sgt. Noma Walker
Carl Beukes
  >  Gabriel
Shivani Ghai
  >  Arika
Alan Dale
  >  General Edward Riesen
Simon Merrells
  >  Julian
Luke Tyler
  >  Pete
Rosalind Halstead
  >  Senator Becca Thorn
Christina Chong
  >  Zoe
Nic Bishop
  >  Gates Foley
Jonathan Howard
  >  Ethan

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dominion (2014)
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2014 u 18:03

Opis:
Ova serija je rađena po motivu filma Legion (2010) i događa se 25 godina posle dešavanja filma i prati posledice rata između armije anđela i čovečanstva.

Žanr: SF

Na vrh
hajo0309 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hajo0309 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2014 u 14:48
Jel prevodi ovo netko?
Izgleda nitko, budemo ja buraz.

Ažurirao hajo0309 - 20.Lipanj/Jun.2014 u 15:17
Na vrh
Black_Ninja View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black_Ninja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2014 u 17:03
Ovo je izgleda tesko sr...e!
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2014 u 11:59
U pravu si, ne mogu da verujem da je onako nesto uopste snimljeno - pa nije cak ni smesno- jednom recju - katastrofa
Na vrh
pedro6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pedro6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 17:20
Serija je glupost
Na vrh
gogo75 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogo75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2014 u 12:47
Evo samo da se složimo , SERIJA JE LOŠA !!!Smile
napadnajboljaobrana kako za koga
Na vrh
boracarina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boracarina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 19:46
Zasto je losa? Meni je ok... Koje su serije dobre po vama?
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 23:22
Originalno postovano od strane boracarina boracarina piše:

Zasto je losa? Meni je ok... Koje su serije dobre po vama?
sve sem ove LOLLOL
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 10:07
Ni ja ne razumem nezadovljstvo serijom. Meni je sasvim ok. Doduše, anđeli i ja Ermm Objektivnost je izašla iz prostorije čim se naslov pojavio. LOL
Moram priznati da mi se ne sviđa izbor glumca za Mihajla. Čovek ok radi svoj posao, ali mi ima previše meku facu. Glumac u filmu je bio bolji. Ipak je on hiljadama godina bio general anđeoske vojske. To se mora videti na licu.
Inače, mislim da su puno toga otvorili, tj puno propratnih priča, pa se bojim da se ne izgube. Ako serija ne dobije drugu sezonu, onda će sve zbrzati, pa će biti užasno ili neće ni zatvoriti sve otvoreno, pa će biti još gore.

U svakom slučaju, meni je serija ok i ja ću je pratiti dok traje.

Hvala braći za prevode.Smile

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2014 u 19:04
Serija je dobila drugu sezonu.

Biće 13 epizoda.
Na vrh
musemarina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj musemarina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2015 u 15:44
Morala sam i ja da dodam komentar da je serija dobra i zanimljiva. Ja od serija koje su u zanru fantazije ili SF ne ocekujem da imaju bilo sta realno, nego samo mastu, dobru zabavu i dobru produkciju.
Da glumci bi mogli da budu bolji, ali izgleda da im nisu ponudili neke honorare pa su dobili to sto su dobili.
Mene fascinira prica o andjelima i zelim da vidim sve moguce verzije.

Zao mi je sto se nije niko prijavio za prevod.CryCry
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2015 u 08:57
Originalno postovano od strane musemarina musemarina piše:

Morala sam i ja da dodam komentar da je serija dobra i zanimljiva. Ja od serija koje su u zanru fantazije ili SF ne ocekujem da imaju bilo sta realno, nego samo mastu, dobru zabavu i dobru produkciju.

Sviđa mi se kako razmišljaš. LOL

Skinula sam ja 1 ep i počeću da prevodim, ali kod mene to ide jaako sporoEmbarrassed, jer gotovo da nemam ni malo slobodnog vremena. Ouch
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2015 u 19:57
Platinu prevod vredi čekati... Wink

Inače, planiram i ja ovo da gledam, pa javite da li priča ide u pogrešnom smeru LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
musemarina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj musemarina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2015 u 20:53
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Sviđa mi se kako razmišljaš. LOL

O hvala! Big smile Bas mi je drago. Smile
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Skinula sam ja 1 ep i počeću da prevodim, ali kod mene to ide jaako sporoEmbarrassed, jer gotovo da nemam ni malo slobodnog vremena. Ouch

Diiivno! Jedva cekam, a cekacu sigurno. Clap

Pozdravljam te!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2015 u 22:40
Šta sporo, Bojo, munjo! LOL

Eskluzivan prevod, samo za mene, ostalima ne dam LOL - PREVOD

Hvala!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2015 u 03:12
2. sezonu prevodi Boja veštica, tj. kraljica LOL

S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

zamojuljubav
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:51
Ništa mi nije jasno. Confused Prevela sam poslednju epizodu drugog serijala, koja je doslovno priprema za sledeću sezonu, a nikako kraj priče. Na imdb ne vidim da će biti sledeće sezone. Zna li neko nešto o tome?

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:15
možda još nisu odlučiliSmile navijam da se nastavi, moram priznati ok mi je serija i gledam je Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:19
Bila bi još bolja, samo da promene glumce za Mihaila i za Odabranog.LOL
Ni jedan mi nema facu za uloge koje tumače.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:24

Majkl baš izgleda onako gej -anđelasto kako treba anđel biti, ženskastLOLLOL  Po meni odličan izborSmile  jedino bi Nešica bio bolji izborLOLLOLLOL

A odabrani se slažem, užasLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.