Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=59668 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 13:49 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dominion (2014)Objavio: Gor@n88
Tema: Dominion (2014)
Datum objave: 21.Svibanj/May.2014 u 18:03
Opis:
Ova serija je rađena po motivu filma Legion (2010) i događa se 25 godina posle dešavanja filma i prati posledice rata između armije anđela i čovečanstva.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dominion_%28TV_series%29 - Wikipedia
Odgovori: Objavio: hajo0309
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2014 u 14:48
Jel prevodi ovo netko? Izgleda nitko, budemo ja buraz.
Objavio: Black_Ninja
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2014 u 17:03
Ovo je izgleda tesko sr...e!
Objavio: nimm11
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2014 u 11:59
U pravu si, ne mogu da verujem da je onako nesto uopste snimljeno - pa nije cak ni smesno- jednom recju - katastrofa
Objavio: pedro6
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2014 u 17:20
Serija je glupost
Objavio: gogo75
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2014 u 12:47
Evo samo da se složimo , SERIJA JE LOŠA !!!
------------- napadnajboljaobrana kako za koga
Objavio: boracarina
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2014 u 19:46
Zasto je losa? Meni je ok... Koje su serije dobre po vama?
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2014 u 23:22
boracarina piše:
Zasto je losa? Meni je ok... Koje su serije dobre po vama?
sve sem ove
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Objavio: bojanadj
Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 10:07
Ni ja ne razumem nezadovljstvo serijom. Meni je sasvim ok. Doduše, anđeli i ja Objektivnost je izašla iz prostorije čim se naslov pojavio. Moram priznati da mi se ne sviđa izbor glumca za Mihajla. Čovek ok radi svoj posao, ali mi ima previše meku facu. Glumac u filmu je bio bolji. Ipak je on hiljadama godina bio general anđeoske vojske. To se mora videti na licu. Inače, mislim da su puno toga otvorili, tj puno propratnih priča, pa se bojim da se ne izgube. Ako serija ne dobije drugu sezonu, onda će sve zbrzati, pa će biti užasno ili neće ni zatvoriti sve otvoreno, pa će biti još gore.
U svakom slučaju, meni je serija ok i ja ću je pratiti dok traje.
Hvala braći za prevode.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2014 u 19:04
Serija je dobila drugu sezonu.
Biće 13 epizoda.
Objavio: musemarina
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2015 u 15:44
Morala sam i ja da dodam komentar da je serija dobra i zanimljiva. Ja od serija koje su u zanru fantazije ili SF ne ocekujem da imaju bilo sta realno, nego samo mastu, dobru zabavu i dobru produkciju. Da glumci bi mogli da budu bolji, ali izgleda da im nisu ponudili neke honorare pa su dobili to sto su dobili. Mene fascinira prica o andjelima i zelim da vidim sve moguce verzije.
Zao mi je sto se nije niko prijavio za prevod.
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2015 u 08:57
musemarina piše:
Morala sam i ja da dodam komentar da je serija dobra i zanimljiva. Ja od serija koje su u zanru fantazije ili SF ne ocekujem da imaju bilo sta realno, nego samo mastu, dobru zabavu i dobru produkciju.
Sviđa mi se kako razmišljaš.
Skinula sam ja 1 ep i počeću da prevodim, ali kod mene to ide jaako sporo, jer gotovo da nemam ni malo slobodnog vremena.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2015 u 19:57
Platinu prevod vredi čekati...
Inače, planiram i ja ovo da gledam, pa javite da li priča ide u pogrešnom smeru
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: musemarina
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2015 u 20:53
bojanadj piše:
Sviđa mi se kako razmišljaš.
O hvala! Bas mi je drago.
bojanadj piše:
Skinula sam ja 1 ep i počeću da prevodim, ali kod mene to ide jaako sporo, jer gotovo da nemam ni malo slobodnog vremena.
Diiivno! Jedva cekam, a cekacu sigurno.
Pozdravljam te!
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2015 u 22:40
Šta sporo, Bojo, munjo!
Eskluzivan prevod, samo za mene, ostalima ne dam - http://titlovi.com/titlovi/dominion-211820/" rel="nofollow - PREVOD
Hvala!
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2015 u 03:12
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:51
Ništa mi nije jasno. Prevela sam poslednju epizodu drugog serijala, koja je doslovno priprema za sledeću sezonu, a nikako kraj priče. Na imdb ne vidim da će biti sledeće sezone. Zna li neko nešto o tome?
Objavio: cersei
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:15
možda još nisu odlučili navijam da se nastavi, moram priznati ok mi je serija i gledam je
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:19
Bila bi još bolja, samo da promene glumce za Mihaila i za Odabranog. Ni jedan mi nema facu za uloge koje tumače.
Objavio: cersei
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2015 u 21:24
Majkl baš izgleda onako gej -anđelasto kako treba anđel biti, ženskast Po meni odličan izbor jedino bi Nešica bio bolji izbor
A odabrani se slažem, užas
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2015 u 14:08
Bojo, otkazana je serija!
Koliko kontam, nema smislen kraj?
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2015 u 14:35
Završeno je tako što su otvorili nova vrata i dali mogućnost da se priča zaokrene u nekom novom pravcu. Ima smisla samo ako tumačiš da ih otvaranje tih vrata u suštini sve vodi u ambis. Ako išta drugačije napišem, spojlerisaću.