Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - damn.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

damn.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NarisDRIFT View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NarisDRIFT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: damn.
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2014 u 21:26
Imam pitanje proveo sam cijeli dan prevodeci nove epizode Two And A Half Men'a i The Big Bang Theory i kad sam postavio nakon 4,5 sati neko drugi bude odobren a moje nista kao da nisam ni uploadao jel ima neko ko prevodi te dvije serije pa zato ne prihvatate ili? AngryConfused
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2014 u 21:48
Ti baš profi kada za jedan možeš prevesti nove epizode dvije različite serije Clap
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2014 u 00:31
Originalno postovano od strane NarisDRIFT NarisDRIFT piše:

Imam pitanje proveo sam cijeli dan prevodeci nove epizode Two And A Half Men'a i The Big Bang Theory i kad sam postavio nakon 4,5 sati neko drugi bude odobren a moje nista kao da nisam ni uploadao jel ima neko ko prevodi te dvije serije pa zato ne prihvatate ili? AngryConfused

Tačan razlog zna samo neko iz administracije, ali možda je stvar u tome što ima dosta prevodilaca koji imaju ovlašćenje da sami odobravaju svoje prevode i oni se odmah pojave, pre onih koji čekaju na odobrenje.
Moguće je da niko nije stigao da pogleda i odobri tvoje prevode, što ne znači da neće, ako je sve u redu. Malo strpljenja  Smile

Ažurirao LjubicaSP - 27.Travanj/Apr.2014 u 00:37
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2014 u 20:21
Originalno postovano od strane NarisDRIFT NarisDRIFT piše:

Kao što sam napisala u drugoj temi za prevod koleginice, kad se neki upload odbije, svima se šalju poruke s obaveštenjem/opomenom zašto je odbijen. Molim sve članove da ne ignorišu poruke koje dobijaju, već da ih pročitaju (detaljno i pažljivo) te da se na isti način (putem poruke) obrate administraciji ukoliko im nešto nije jasno ili smatraju da su na neki način ošećeni.

Vama smo još 09. aprila uputili poruku s obaveštenjem zašto vaši prevodi nisu odobreni. Proverite inbox Wink

Ažurirao bojanadj - 28.Travanj/Apr.2014 u 20:21
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NarisDRIFT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 03:24
To je bilo davno i nemam nikakvih poruka u inboxu to sto ste mi poslali sam procitao i izbrisao cim sam ih dobio i tada nisam znao kako se dobro prevodi kvake i te zezancije nisam znao sve fore ovaj put je sve bilo super i bez razloga nadam se da se nesto ovako nece ponoviti jer uzivam u jako brzom prevodjenju serija i filmova.Wink

Ažurirao NarisDRIFT - 29.Travanj/Apr.2014 u 03:28
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 09:11
Bojim se da ne delimo mišljenje da je sve bilo super. Kompletna ekipa za proveru prevoda je pregledala vaše prevode i smatra da nisu dovoljno dobri da se objave.
Molimo vas da ne žurite i ne radite dva prevoda dnevno, jer gubite na kvalitetu. Vrlo rado ćemo vam pomoći da poboljšate kvalitet vaših prevoda, ako nam se obratite putem poruka ili u delu  Prevodilački kutak, a ukoliko smatrate da mi nismo u pravu i ne želite da menjate vaš način rada, molimo vas da više ne postavljate vaše prevode na našu stranicu, jer neće biti odobreni.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NarisDRIFT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 15:21
pa zasto to niste rekli ranije? jer prvi put kad sam objavio rekli ste da nevaljaju a ovaj put nista pa sam mislio da ste ignorirali il nesto ok probat cu raditi sporije i bolje...Cool
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:06
Nijedan titl ovdje se ne "ignorira",ali ako odobrimo "loš" titl on će dobiti loše komentare i ocijene što će vjerojatno rezultirati svađom.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NarisDRIFT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:12
Ok potrudit cu se bolje hvala vam... Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.