| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
damn. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NarisDRIFT
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: United States Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: damn.Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2014 u 21:26 |
|
Imam pitanje proveo sam cijeli dan prevodeci nove epizode Two And A Half Men'a i The Big Bang Theory i kad sam postavio nakon 4,5 sati neko drugi bude odobren a moje nista kao da nisam ni uploadao jel ima neko ko prevodi te dvije serije pa zato ne prihvatate ili?
![]()
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2014 u 21:48 |
|
Ti baš profi kada za jedan možeš prevesti nove epizode dvije različite serije
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2014 u 00:31 |
Tačan razlog zna samo neko iz administracije, ali možda je stvar u tome što ima dosta prevodilaca koji imaju ovlašćenje da sami odobravaju svoje prevode i oni se odmah pojave, pre onih koji čekaju na odobrenje. Moguće je da niko nije stigao da pogleda i odobri tvoje prevode, što ne znači da neće, ako je sve u redu. Malo strpljenja ![]() Ažurirao LjubicaSP - 27.Travanj/Apr.2014 u 00:37 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2014 u 20:21 |
Kao što sam napisala u drugoj temi za prevod koleginice, kad se neki upload odbije, svima se šalju poruke s obaveštenjem/opomenom zašto je odbijen. Molim sve članove da ne ignorišu poruke koje dobijaju, već da ih pročitaju (detaljno i pažljivo) te da se na isti način (putem poruke) obrate administraciji ukoliko im nešto nije jasno ili smatraju da su na neki način ošećeni. Vama smo još 09. aprila uputili poruku s obaveštenjem zašto vaši prevodi nisu odobreni. Proverite inbox ![]() Ažurirao bojanadj - 28.Travanj/Apr.2014 u 20:21 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
NarisDRIFT
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: United States Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 03:24 |
|
To je bilo davno i nemam nikakvih poruka u inboxu to sto ste mi poslali sam procitao i izbrisao cim sam ih dobio i tada nisam znao kako se dobro prevodi kvake i te zezancije nisam znao sve fore ovaj put je sve bilo super i bez razloga nadam se da se nesto ovako nece ponoviti jer uzivam u jako brzom prevodjenju serija i filmova.
Ažurirao NarisDRIFT - 29.Travanj/Apr.2014 u 03:28 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 09:11 |
|
Bojim se da ne delimo mišljenje da je sve bilo super. Kompletna ekipa za proveru prevoda je pregledala vaše prevode i smatra da nisu dovoljno dobri da se objave.
Molimo vas da ne žurite i ne radite dva prevoda dnevno, jer gubite na kvalitetu. Vrlo rado ćemo vam pomoći da poboljšate kvalitet vaših prevoda, ako nam se obratite putem poruka ili u delu Prevodilački kutak, a ukoliko smatrate da mi nismo u pravu i ne želite da menjate vaš način rada, molimo vas da više ne postavljate vaše prevode na našu stranicu, jer neće biti odobreni. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
NarisDRIFT
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 15:21 |
|
pa zasto to niste rekli ranije? jer prvi put kad sam objavio rekli ste da nevaljaju a ovaj put nista pa sam mislio da ste ignorirali il nesto ok probat cu raditi sporije i bolje...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:06 |
|
Nijedan titl ovdje se ne "ignorira",ali ako odobrimo "loš" titl on će dobiti loše komentare i ocijene što će vjerojatno rezultirati svađom.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
NarisDRIFT
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:12 |
|
Ok potrudit cu se bolje hvala vam...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |