Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Amazing Spider-Man 2 (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čudesni Spider-Man 2

Godina:

2014

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

142 min

Režija:

Marc Webb

Scenarij:

Steve Ditko
, Alex Kurtzman
, Stan Lee
, Roberto Orci
, Jeff Pinkner
, James Vanderbilt

Glavne uloge:

Sally Field
  >  Aunt May
Embeth Davidtz
  >  Mary Parker
Campbell Scott
  >  Richard Parker
Jamie Foxx
  >  Electro
Jamie Foxx
  >  Max Dillon
Marton Csokas
  >  Dr. Ashley Kafka
Colm Feore
  >  Donald Menken
Sarah Gadon
  >  Kari
Paul Giamatti
  >  Aleksei Sytsevich
Felicity Jones
  >  Felicia
B.J. Novak
  >  Alistair Smythe
Louis Cancelmi
  >  Man in Black Suit
Emma Stone
  >  Gwen Stacy
Max Charles
  >  Young Peter Parker
Andrew Garfield
  >  Peter Parker
Andrew Garfield
  >  Spider-Man
Dane DeHaan
  >  Green Goblin
Dane DeHaan
  >  Harry Osborn

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Amazing Spider-Man 2 (2014)
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2013 u 23:56

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Žanr:
akcija, avantura, fantazija

Režija: Marc Webb

Uloge: Emma Stone, Andrew Garfield, Jamie Foxx, Felicity Jones, Paul Giamatti, Dane DeHaan, Sally Field, Chris Cooper, Martin Sheen

Jezik: engleski

Premijera: 2. maj 2014. godine

Radnja:
Nastavak istoimenog blokbastera iz 2012. godine, koji prati avanture Pitera Parkera, superheroja poznatijeg kao Spajdermen. Piter pokušava da uskladi borbu protiv kriminala sa ljubavnom vezom sa Gven, dok se istovremeno suočava sa novim neprijateljima i povratkom Harija Ozborna, usput otkrivajući dosta stvari o svojoj prošlosti.

IMDB

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2013 u 12:57
Trejler:

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2014 u 15:51

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2014 u 13:43
hm, pa prevodi li ga ili čeka bolji snimak?
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2014 u 04:24

Poslao sam prevod, verovatno će uskoro da se pojavi. Jasno, prevod je rađen na slušanje, sa kopije koja je trenutno najkvalitetnija... za nestrpljive. Sasvim izvesno,  u mom prevodu može se očekivati da ima grešaka ili neprevedenih replika. Ovo moram da napomenem zbog lošeg iskustva sa nekima koji najčešće ne vole da prevode, ali obožavaju da kritikuju. 

Ko želi da čeka BluRay, perfektnu sliku i ton, imaće valjda strpljenja i da sačeka Bambulin perfektan prevod. Napominjem, ovaj moj je tek dovoljno dobar, ali (kako ja volim) najbolji jer je jedini i dotle dok je jedini.

Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2014 u 21:48

Pitanje sa komentara:

OnlyYouPFC 5/26/2014 1:33:38 PM

gdje ste nasli ove verzije samo me to interesuje?! nigdje na torentima nema HDCAM.NEW.AUDIO.x264.AC3.CrEwSaDe HD.CAM.NEW AUDIO x264 AC3-FooKaS

Zaista se ne sećam više. Stajalo mije dugo, zato saam se i odlučio da pogledam, prevedem... a potom i obrišem sa diska. Možda je korisna adresa:

18.) Piraterija je najstrože zabranjena.

Kako vidim, za verzije koje tamo navode koriste moj prevod, ali ne garantujem da i odgovara. Uglavnom se može naći, a ova/ove verzije su izgleda kompletne, za razliku od nekih drugih, skraćenih, tačnije osakaćenih i samim tim neupotrebljivih. Ovo može da se gleda, a naravno i ja preporučujem da se sačeka DVD, BRay i besprekoran prevod.

Ažurirao bojan969 - 26.Svibanj/May.2014 u 21:54
Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2014 u 22:06
Izvinjavam se. Verovatno je jasno da sam samo hteo da pomognem članu, ali je onda takođe jasno da mora da se snađe sam. 
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 17:23

novy78 hvala za prevod bojica_plesacica

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 14:04
Hvala Novice! postovanje
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 20:20
Nastavak zapocetog . Deo je jedne celine i jednog vremena. Pogledati pa kome se svidja u redu a kome ne ............... Pozdrav.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.