Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lucy (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lucy (2014)

Lucy

Lucy (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lucy

Godina:

2014

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

89 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Professor Norman
Loïc Brabant
  >  Professor
Isabelle Cagnat
  >  Airport Nurse
Choi Min-sik
  >  Mr. Jang
Pierre Gérard
  >  Airport Doctor
Scarlett Johansson
  >  Lucy
Pierre Poirot
  >  Professor
Julian Rhind-Tutt
  >  The Limey
Amr Waked
  >  Pierre Del Rio
Pascal Loison
  >  Drug Addict
Pilou Asbæk
  >  Richard
Luca Angeletti
  >  Italian Mule
Jan Oliver Schroeder
  >  German Mule
Frédéric Chau
  >  Cabin Manager
Lio Tipton
  >  Caroline
Pierre Grammont
  >  Professor
Loïc Brabant
  >  Professor
Paul Lefevre
  >  French Mule
Nicolas Phongpheth
  >  Jii
Bertrand Quoniam
  >  Professor

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lucy (2014)
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2014 u 18:30

Žanr: Akcija, Sci-Fi, Triler 
Trajanje: 89 min 
Zemlja: Francuska 
Režija: Luc Besson 
Scenario: Luc Besson 

Glavne uloge:
Scarlett Johansson ... Lucy
Morgan Freeman ... Professor Norman
Min-sik Choi  ... Mr. Jang
Amr Waked ... Pierre Del Rio

Opis:
Lucy (Scarlett Johansson) je američka studentkinja na Tajvanu, koja biva primorana da prenosi narkotike u svom organizmu za korejsku mafiju. Kada slučajno u njen sistem uđe nova moćna droga ona počinje da koristi svih 100 odsto svog mozga. Uz pomoć eksperta za mozak, prof. Samjuela Normana (Morgan Friman), Lusi pokušava da shvati svoje novostečene jedinstvene moći i zadrži kontrolu nad svojim životom.

Izvor: blic.rs

Ažurirao Chuck Norris - 27.Kolovoz/Aug.2014 u 13:33
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2014 u 19:33
intrsting...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2014 u 21:15
Limitless all over again, samo ženska glavna uloga i malo više akcije LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 19:56

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 00:19

Prevod je  najavio MrDaky78 Clap

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 19:02

Film je cist promasaj i uz to je glup.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 23:02

Hvala za prevode clanovima

novy78  TITL 

DarkWhite  TITL

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2014 u 14:32
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Limitless all over again, samo ženska glavna uloga i malo više akcije LOL

Nije dosadan, što je po meni jedan od glavnih faktora da bih mogao da odgledam neki film do kraja. Interesantna tema.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2014 u 09:49
Odgledala sam i ovo pre neko veče. Limitless mi je mnogo bolji, jer je bio osvežavajuć u tom trenutku, a ovo je već ispričana/ priča aka varijacija na zadatu temu, uz Skarlet, koju baš i ne preferiram. Embarrassed Ipak, uz peglu je bio sasvim solidan.  LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2014 u 15:29
Limitless je The Shawshank Redemption za Lucy.
Lucy je toliko nebitan film, da ja ne verujem. Možda ja ovih dana nisam u "vinkli", ali dva filma od kojih sam mnogo toga očekivao, padoše u zaborav minut nakon gledanja.

Hvala bratu Novy-ju za briljantan prevod!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2014 u 20:01
Mislim da je, s obzirom na broj filmova koji se snima godišnje, danas sve teže snimiti kultni film i uopšte film za pamćenje. Prezasićeni smo. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
klackalica View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klackalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2015 u 21:02
Da li sam ja uobrazio, ili na 9'29" Skarlet na čistom srpskom/hrvatskom i srodnim jezicima, onim mafijašim kaže: "Lusi, ja sam Lusi"?
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2015 u 21:07
Ja sam gledao sinoć film i svideo mi se baš jeste da ima i baš dosta naučne fantastike ali sve u svemu ok je 
Na vrh
nemar23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemar23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 13:44
Ja sma film prvi put gledao pre 5 godina. Tada nije ostavio na mene neki utiszak. No danas sam ga pogledao i veoma mi se svidelo razmisljanje o vremenskoj masini. Dve stvari su za covecanstva izazov besmrtnos i putovanje kroz vreme. Videli smo nekoliko filmova o vremeplovima ali ova ideja da je sam vremeplov u nama samo ga jos nemozemo iskoristiti je dobro razmisljanje.Sto je najbolye ideja je plasirana sa dosta doze humora te nas ne opterecuju svemirski brodovi, uregyaji i td. Ovako je veoma prihvatljiva ideja. Dobar film
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 19:45
Evo opet nas ! Ovaj film malo tera i na razmisljanje. Kada se odbaci eksterijer i enterijer u filmu a posebno obrati paznja na sadrzaj , onda se malo covek i zamisli. Dokle idu prepostavke o koriscenju najslozenijeg dela coveka i sta sve moze iz toga proisteci. Dobro je pogledati i takav film pa imati i tu informaciju kao jedan segment i shvatanmju zivih bica. Treba postovati i voleti delfine , malo su nam i za nauk. Ko ima vremena i zeli videti nesto , ja mislim korisno , neka pogleda ovaj film. Prevod prati sva ova dogadjanja i diprinosi uzitku. Pozdrav i sve najbolje.
Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2017 u 06:58
Odgledati film, i razmisliti o gledanju Ghost in the shell, a posle toga, kako reče Alexd40, razmisliti dublje o perspektivi čovečanstva, bar na ovaj način, film kao film, meni lično OK.
Na vrh
Montenegro Diamantes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Montenegro Diamantes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 19:44
Čista naučna fantastika, malo i ispred toga..
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2018 u 21:43
Film je nevidjeno sranje .
Ocena 1 / 10
Na vrh
Lazarus74 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lazarus74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 08:57
Pogledas i zaboravis.
Lazarus74
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 10:10
Bravo Lazarus.Luc Beson odavno nema sta da kaze u svetu filma.Nek ode u penziju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.