| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hitman Next-Gen |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hitman Next-GenObjavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 10:58 |
|
Otkriveni prvi detalji next-gen Hitman igreU otvorenom pismu fanovima IO Interactive najavio je kako se Agent 47 u novoj Hitman igri vraća svojim korijenima, s otvorenim, nelinearnim i najvećim levelima u čitavom serijalu. Hitman Absolution nije bio loša igra, ali je mnogim fanovima zbog određenih odluka IO Interactivea ostavio gorak okus u ustima. Ekipa tog danskog studija svjesna je te činjenice pa je za svoj sljedeći Hitman projekt odlučila vratiti Agenta 47 u njegove najbolje dane, ili drugim riječima – odlučila je vratiti fokus serijala na njegovu izvornu koncepciju. Zasad neimenovana Hitman igra u razvoju je za PC i next-gen konzole, a u otvorenom pismu fanovima IO Interactive otkrio je sljedeće: Radnja novog Hitmana odvijat će se u vrijeme kada je Agent 47 bio na vrhuncu svoje karijere i dok je još radio za ICA, zajedno sa svojom dugogodišnjom pomoćnicom Dianom Burnwood. Agent 47 putovat će tako na egzotične lokacije diljem svijeta i izvršavati različite zadatke po uzoru na Hitman: Contracts i Hitman: Blood Money. Najvažnija u svemu tome jest informacija da će sve razine u igri biti otvorenog tipa, bez ikakvih checkpointova. Štoviše, developer najavljuje kako će to biti najveći leveli koje su ikada radili za jednu Hitman igru, te da će isti biti ispunjeni mnoštvom detalja koje omogućuje Absolutionov Glacier 2 pokretač. Još jedan pozitivni aspekt Absolutiona pojavit će se i u sljedećoj Hitman igri. Riječ je o Contracts modu u kojemu ćemo ponovno moći raditi izazove i vlastite misije, te ih onda dijeliti s prijateljima i ostalim korisnicima na mreži. I za kraj, developer otkriva kako 47-ica u novoj igri više neće imati „magične džepove“, odnosno neće moći spremiti oruđe / oružje koje pokupi, što će uvelike pridonijeti realizmu u igri. Više informacija o njoj trebali bismo čuti tijekom godine, a iako se nigdje ne spominje datum izlaska, od Absolutiona je prošlo već više od godinu dana pa nije nemoguće da novoga Hitmana dočekamo krajem ove godine. |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:45 |
|
Tako je. J o ih "humani" Hitman. Ako se misija može završiti na više načina onda mi nemoj davati negativne bodove za malo genocida. Prva tri nivoa sam završio u tolikom minusu koliki mi nije dopušten ni na tekućem računu u banci. Četvrti nivo sam probao odigrati "po pravilima" i brzo sam odustao. Sve svoje žrtve uredno pokokam i pospremim ih na sigurno i onda umjesto priznanja za umješnost dobim negativne bodove. J beš to. ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:50 |
|
|
Kod mene obrnuto, dopada mi se sto mozes drugacije odigrati, bilo stealth bilo pucaj sve pred sebe. I ovo mi se dopada:
I za kraj, developer otkriva kako 47-ica u novoj igri više neće imati „magične džepove“, odnosno neće moći spremiti oruđe / oružje koje pokupi, što će uvelike pridonijeti realizmu u igri.
|
||
![]() |
||
Sky90
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Veljaca/Feb.2013 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 22:08 |
|
|
Bilo bi cool da je konačno izbace i za LINUX!
A to za dzepove je smešno... Postoji oprema koja služi za kačenje pištolja oko tela i noževa i tako dalje. Koliko se sećam nije se ni moglo uzeti m4 npr već bi bio spakovan u kofer negde na mapi BM ili u SA u neki ormar itd ... A sniperi su se nosili u koferima. Plus igra je uvek bila poprilično bagovita... Ažurirao Sky90 - 17.Sijecanj/Jan.2014 u 22:33 |
||
![]() |
||
Neshoo10
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Easter Island Status: Offline Points: 265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2014 u 16:18 |
|
Humani Hitman ne postoji. Hitman je napravljen kao ubilačka mašina, tj. da ako treba pokolje sve pred sobom da bi došao do željenog cilja. Igrice su puno bolje kada postoji samo jedan mogući način, i ako treba da se ti ubiješ dok ga nađeš. A ono sa džepovima je očajna ideja... |
||
|
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |