Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitman Next-Gen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitman Next-Gen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitman Next-Gen
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 10:58

Otkriveni prvi detalji next-gen Hitman igre

U otvorenom pismu fanovima IO Interactive najavio je kako se Agent 47 u novoj Hitman igri vraća svojim korijenima, s otvorenim, nelinearnim i najvećim levelima u čitavom serijalu.

Hitman Absolution nije bio loša igra, ali je mnogim fanovima zbog određenih odluka IO Interactivea ostavio gorak okus u ustima. Ekipa tog danskog studija svjesna je te činjenice pa je za svoj sljedeći Hitman projekt odlučila vratiti Agenta 47 u njegove najbolje dane, ili drugim riječima – odlučila je vratiti fokus serijala na njegovu izvornu koncepciju. Zasad neimenovana Hitman igra u razvoju je za PC i next-gen konzole, a u otvorenom pismu fanovima IO Interactive otkrio je sljedeće:

Radnja novog Hitmana odvijat će se u vrijeme kada je Agent 47 bio na vrhuncu svoje karijere i dok je još radio za ICA, zajedno sa svojom dugogodišnjom pomoćnicom Dianom Burnwood. Agent 47 putovat će tako na egzotične lokacije diljem svijeta i izvršavati različite zadatke po uzoru na Hitman: Contracts i Hitman: Blood Money. 

Najvažnija u svemu tome jest informacija da će sve razine u igri biti otvorenog tipa, bez ikakvih checkpointova. Štoviše, developer najavljuje kako će to biti najveći leveli koje su ikada radili za jednu Hitman igru, te da će isti biti ispunjeni mnoštvom detalja koje omogućuje Absolutionov Glacier 2 pokretač.

Još jedan pozitivni aspekt Absolutiona pojavit će se i u sljedećoj Hitman igri. Riječ je o Contracts modu u kojemu ćemo ponovno moći raditi izazove i vlastite misije, te ih onda dijeliti s prijateljima i ostalim korisnicima na mreži.

I za kraj, developer otkriva kako 47-ica u novoj igri više neće imati „magične džepove“, odnosno neće moći spremiti oruđe / oružje koje pokupi, što će uvelike pridonijeti realizmu u igri. Više informacija o njoj trebali bismo čuti tijekom godine, a iako se nigdje ne spominje datum izlaska, od Absolutiona je prošlo već više od godinu dana pa nije nemoguće da novoga Hitmana dočekamo krajem ove godine.

Zoran Žalac hcl.hr
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:45
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Hitman Absolution nije bio loša igra, ali je mnogim fanovima zbog određenih odluka IO Interactivea ostavio gorak okus u ustima.

Tako je. JCensoredo ih "humani" Hitman. Ako se misija može završiti na više načina onda mi nemoj davati negativne bodove za malo genocida. Prva tri nivoa sam završio u tolikom minusu koliki mi nije dopušten ni na tekućem računu u banci. Četvrti nivo sam probao odigrati "po pravilima" i brzo sam odustao. Sve svoje žrtve uredno pokokam i pospremim ih na sigurno i onda umjesto priznanja za umješnost dobim negativne bodove. JCensoredbeš to. Thumbs Down
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:50
Kod mene obrnuto, dopada mi se sto mozes drugacije odigrati, bilo stealth bilo pucaj sve pred sebe. I ovo mi se dopada:
I za kraj, developer otkriva kako 47-ica u novoj igri više neće imati „magične džepove“, odnosno neće moći spremiti oruđe / oružje koje pokupi, što će uvelike pridonijeti realizmu u igri.
Na vrh
Sky90 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sky90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 22:08
Bilo bi cool da je konačno izbace i za LINUX!

A to za dzepove je smešno... Postoji oprema koja služi za kačenje pištolja oko tela i noževa i tako dalje. Koliko se sećam nije se ni moglo uzeti m4 npr već bi bio spakovan u kofer negde na mapi  BM ili u SA u neki ormar itd ... A sniperi su se nosili u koferima. Plus igra je uvek bila poprilično bagovita...

Ažurirao Sky90 - 17.Sijecanj/Jan.2014 u 22:33
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2014 u 16:18
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Hitman Absolution nije bio loša igra, ali je mnogim fanovima zbog određenih odluka IO Interactivea ostavio gorak okus u ustima.

Tako je. JCensoredo ih "humani" Hitman. Ako se misija može završiti na više načina onda mi nemoj davati negativne bodove za malo genocida. Prva tri nivoa sam završio u tolikom minusu koliki mi nije dopušten ni na tekućem računu u banci. Četvrti nivo sam probao odigrati "po pravilima" i brzo sam odustao. Sve svoje žrtve uredno pokokam i pospremim ih na sigurno i onda umjesto priznanja za umješnost dobim negativne bodove. JCensoredbeš to. Thumbs Down

Humani Hitman ne postoji. Hitman je napravljen kao ubilačka mašina, tj. da ako treba pokolje sve pred sobom da bi došao do željenog cilja. Igrice su puno bolje kada postoji samo jedan mogući način, i ako treba da se ti ubiješ dok ga nađeš. A ono sa džepovima je očajna ideja...

Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,232 sekundi.