| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Milan Mladenović dobio ulicu u Zagrebu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Milan Mladenović dobio ulicu u ZagrebuObjavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 10:53 |
Milan Mladenović dobio ulicu u ZagrebuNakon natezanja s HDZ-ovcima većina u Gradskoj skupštini Grada Zagreba dala je jednoj ulici na Jakuševcu ime Milana Mladenovića, frontmena Ekatarine Velike. Objasnili su svoju odluku željom odavanja priznanja urbanoj kulturi Zagreba. HDZ je već prije osuo paljbu po prijedlogu imenovanja tvrdeći da je Mladenović bio narkoman i da EKV nije bila popularna u Hrvatskoj, što je naišlo na podsmijeh javnosti. Milan Mladenović svirao je u prvoj postavi legendarnih beogradskih rock grupa Šarlo Akrobata i Ekatarina Velika, poslije EKV, i postavio neke standarde glazbe koje je i danas teško dostići. Ulicu je u istom kvartu dobio i legendarni hrvatski rocker Karlo Metikoš. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 12:26 |
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5303 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:16 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:36 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:41 |
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:56 |
|
Čitala sam u novinama prošle nedelje oko natezanja.
Ja mnogo volim: |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51197 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 18:10 |
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2012 u 21:46 |
|
Pratio sam ih od njihovog nastanka. U stvari, još i ranije, pojedinačno. Beogradski underground pokret. Šarlo akrobata, Igle, Orgazam. Voleo ih od početka i na kraju se razočarao. Previše njih je završilo onako kako nisu smeli. Verovao sam u njihovu muziku, ali danas kada čujem te pesme podsete me na krah i tamu, a ne na pobunu i život. Izvinite na ovome, ali on i EKV su moje najveće razočarenje....možda zato što sam ih prihvatio kao klinac i puno ih voleo. Jeste obeležio jedan period naših života, ali pošteno pričajući tokom godina sam shvatio da treba (bez obzira na ljubav) tražiti nešto dublje. Lik koji je mene oduševio svojom muzikom i svojim stavom prema životu je Sergio (Serđo) Blažić "Đoser".(Borio se do kraja.) A od živih jedino Radomir Mihajlović "Točak".(Bori se i dalje.) Ažurirao mahoni - 28.Listopad/Oct.2012 u 21:47 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2012 u 14:14 |
|
|
![]() |
|
bassbass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Listopad/Oct.2013 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2013 u 02:06 |
JEDINO ŠTO MOGU REČI JE ...RESPECT ONOME TKO SE JE TOGA SJETIO I PREDLOŽIO DA MILAN DOBIJE ULICU NAZVANU PO NJEMU .. EKV JE ZA MENE BIO I OSTAO PONAJBOLJI BAND NA BIVŠIM PROSTORIMA . IMAO SAM SREČU I ČAST POZNAVATI IH I UPOZNATI IH KAO OSOBE S KOJIMA BI PROVEO MILIONE SATI U STUDIJU PA TAKO I U KREATIVNIM TRENUTCIMA KAD BI SE ZAKAČILI ZA NEKI RIFF ILI SLIČNO .. OD EKV IMAM APSOLUTNO SVE SNIMKE .. PA AKO NEKOME TREBA NEKA KAŽE ..RADO IH UPLOADAM NEGDJE I POŠALJEM LINK ... EKV RULES ... PAR GODINA ZA ''NAS''... |
|
|
Hvala !!!
|
|
![]() |
|
Rendgen Tehnicar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: SFRJ Status: Offline Points: 720 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2013 u 11:02 |
+1 MUZIKA MOJE MLADOSTI... BIO NA MNOGIM NJIHOVIM KONCERTIMA... JEDAN OD NAJBOLJIH ROK BENDOVA BIVŠE NAM SFRJ... DRAGO MI JE DA JE MILAN MLADENOVIĆ DOBIO ZASLUŽENO SVOJU ULICU U ZAGREBU... TREBAO BI U SVAKOM GRADU BIVŠE NAM ZEMLJE DA IMA PO JEDNA MAKAR ULICA SA NJIHOVIM IMENOM.
|
|
|
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV Šta je naoštrije na svetu? ISTINA |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |