Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Milan Mladenović dobio ulicu u Zagrebu

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=48894
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 02:48
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Milan Mladenović dobio ulicu u Zagrebu
Objavio: iromafia111
Tema: Milan Mladenović dobio ulicu u Zagrebu
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 10:53

Milan Mladenović dobio ulicu u Zagrebu

Nakon natezanja s HDZ-ovcima većina u Gradskoj skupštini Grada Zagreba dala je jednoj ulici na Jakuševcu ime Milana Mladenovića, frontmena Ekatarine Velike. Objasnili su svoju odluku željom odavanja priznanja urbanoj kulturi Zagreba.

HDZ je već prije osuo paljbu po prijedlogu imenovanja tvrdeći da je Mladenović bio narkoman i da EKV nije bila popularna u Hrvatskoj, što je naišlo na podsmijeh javnosti.

Milan Mladenović svirao je u prvoj postavi legendarnih beogradskih rock grupa Šarlo Akrobata i Ekatarina Velika, poslije EKV, i postavio neke standarde glazbe koje je i danas teško dostići.

Ulicu je u istom kvartu dobio i legendarni hrvatski rocker Karlo Metikoš.

tportal.hr

-------------

Odgovori:
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 12:26

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: skajler
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:16
ClapClapThumbs Up

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:36
cudak

-------------

Objavio: Salvador
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:41
Thumbs Up

Objavio: bojanadj
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 15:56
Čitala sam u novinama prošle nedelje oko natezanja.

Ja mnogo volim:

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 18:10
Thumbs Up

Objavio: mahoni
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2012 u 21:46

Pratio sam ih od njihovog nastanka. U stvari, još i ranije, pojedinačno. Beogradski underground

pokret. Šarlo akrobata, Igle, Orgazam. Voleo ih od početka i na kraju se razočarao. Previše njih je završilo onako kako nisu smeli. Verovao sam u njihovu muziku, ali danas kada čujem te pesme podsete me na krah i tamu, a ne na pobunu i život. 

Izvinite na ovome, ali on i EKV su moje najveće razočarenje....možda zato što sam ih prihvatio kao klinac i puno ih voleo.

Jeste obeležio jedan period naših života, ali pošteno pričajući tokom godina sam shvatio da treba (bez obzira na ljubav) tražiti nešto dublje. Lik koji je mene oduševio svojom muzikom i svojim stavom prema životu je Sergio (Serđo) Blažić "Đoser".(Borio se do kraja.) A od živih jedino Radomir Mihajlović "Točak".(Bori se i dalje.)

-------------
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2012 u 14:14
Clap

Objavio: bassbass
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2013 u 02:06
Thumbs Up JEDINO ŠTO MOGU REČI JE ...RESPECT ONOME TKO SE JE TOGA SJETIO I PREDLOŽIO DA MILAN DOBIJE ULICU NAZVANU PO NJEMU .. EKV JE ZA MENE BIO I OSTAO  PONAJBOLJI BAND NA BIVŠIM PROSTORIMA . IMAO SAM SREČU I ČAST POZNAVATI IH I UPOZNATI IH KAO OSOBE S KOJIMA BI PROVEO MILIONE SATI U STUDIJU PA TAKO I U KREATIVNIM TRENUTCIMA KAD BI SE ZAKAČILI ZA NEKI RIFF ILI SLIČNO .. OD EKV IMAM APSOLUTNO SVE SNIMKE .. PA AKO NEKOME TREBA NEKA KAŽE ..RADO IH UPLOADAM NEGDJE I POŠALJEM LINK ... EKV RULES ... PAR GODINA ZA ''NAS''...

-------------
Hvala !!!

Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2013 u 11:02
Originalno postovano od strane bassbass bassbass piše:

Thumbs Up JEDINO ŠTO MOGU REČI JE ...RESPECT ONOME TKO SE JE TOGA SJETIO I PREDLOŽIO DA MILAN DOBIJE ULICU NAZVANU PO NJEMU .. EKV JE ZA MENE BIO I OSTAO  PONAJBOLJI BAND NA BIVŠIM PROSTORIMA . IMAO SAM SREČU I ČAST POZNAVATI IH I UPOZNATI IH KAO OSOBE S KOJIMA BI PROVEO MILIONE SATI U STUDIJU PA TAKO I U KREATIVNIM TRENUTCIMA KAD BI SE ZAKAČILI ZA NEKI RIFF ILI SLIČNO .. OD EKV IMAM APSOLUTNO SVE SNIMKE .. PA AKO NEKOME TREBA NEKA KAŽE ..RADO IH UPLOADAM NEGDJE I POŠALJEM LINK ... EKV RULES ... PAR GODINA ZA ''NAS''...

+1 MUZIKA MOJE MLADOSTI... BIO NA MNOGIM NJIHOVIM KONCERTIMA... JEDAN OD NAJBOLJIH ROK BENDOVA BIVŠE NAM SFRJ... DRAGO MI JE DA JE MILAN MLADENOVIĆ DOBIO ZASLUŽENO SVOJU ULICU U ZAGREBU... TREBAO BI U SVAKOM GRADU BIVŠE NAM ZEMLJE DA IMA PO JEDNA MAKAR ULICA SA NJIHOVIM IMENOM.

-------------
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk