Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ikonica obrađenih autorskih prevoda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ikonica obrađenih autorskih prevoda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ikonica obrađenih autorskih prevoda
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2013 u 23:24
Drage kolege, možda ste videli, možda i niste, ali ubacili smo ikonicu koja označava obradu ili sinhronizaciju autorskog prevoda.

Ono što bismo vas ovom prilikom zamolili jeste da pri uploadu prevoda koji je autorski, a koji ste obradili, sinhronizovali u polju "Nick prevodioca" upišete tačan nik člana čije ste autorski prevod obradili a koji je sa našeg sajta.
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 01:27
Ovo je super potez! Svaka čast!Thumbs Up
Na vrh
kvrle View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 06:21

Nažalost, na mojim obradama se umesto nove ikonice pojavila ikonica "nuke":

http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi-od-clana.aspx?clan=kvrle&stranica=1&sortiraj=4

Ažurirao kvrle - 04.Studeni/Nov.2013 u 06:22
It's better to burn out, than to fade away!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 08:00
Mislim da bi bilo zgodno da piše da je obrađen titl kad miša stavim na tu ikonu, a ne da stoji crno polje ...

@Kvrle

ja vidim tu ikonu, ali kad stavim miš na nju, ništa ne piše. Verujem da ljudi neće znati o čemu se radi, osim nas koji smo to pročitali na forumu!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 08:48
Malo sam testirao mozilu, operu i krom.
Opera i krom rade kako treba, pojavljuje se nova ikonica i kada stavim miša na nju piše "Ovo je sinhronizacija ili adaptacija autorskog titla. Autorski titl je odradio/la Bambula. Autorski titl možeš skinuti ovdje Red 2".
Međutim, mozila prikazuje ikonicu, ali ne prikazuje nikakav tekst. Pre nego što sam obrisao keš memoriju kod mozile, prikazivala mi se ikonica nuked bez ikakvog teksta, sada se pojavljuje ova nova ikonica, ali bez teksta. Nisam brisao keš memoriju kod kroma i opere ali oni su i bez brisanja pravilno prikazivali ikonicu i tekst.

Ažurirao Bambula - 04.Studeni/Nov.2013 u 09:26
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 09:04
Još uvek se radi na implementaciji nove opcije, tako da su moguće poteškoće u radu. Za sada je uočeno da se tekst samo pojavljuje kada se sajt koristi na hrvatskom jeziku, dok se na ostalim jezicima ne pojavljuje tj. stoji samo crno/prazno polje. Očekuje se da će nova opcija postati potpuo operativna u kraćem vremenskom roku, tako da imajte malo strpljenja. Wink

Ažurirao jafforidza - 04.Studeni/Nov.2013 u 10:53
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
dum-spiro-spero View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dum-spiro-spero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 10:51
Oprostite ako gluposti pitam, ali nije li ona žuta ikonica jedna te ista stvar?!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 12:01
Ne. Žuta ikona znači da titlu fale kvačice ili da na neki drugi način nije tehnički ispravan.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 14:25
Čisto probe rad, probajte da ukucate samo titlovi.com i proverite onda. Ovako bi trebalo da radi svima sve. Sredićemo i za ostale poddomene uskoro.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dum-spiro-spero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 14:46
Na Prevodima ima ikonice, ali nema teksta, na Titlovima ima tekst, ali nema ikonice koja bi trebala biti nego "nuke" ikona koja upozorava da sa titlom nešto ne valja . Zato me je i zbunila ta žuta "nuke" ikonica jer se pojavljuje na Titlovima, ali ne i na Prevodima. (Inače ja koristim Chrome, ne znam kako je kod drugih pretraživača).
Na vrh
kizo973 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kizo973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 14:58
Originalno postovano od strane dum-spiro-spero dum-spiro-spero piše:

Na Prevodima ima ikonice, ali nema teksta, na Titlovima ima tekst, ali nema ikonice koja bi trebala biti nego "nuke" ikona koja upozorava da sa titlom nešto ne valja . Zato me je i zbunila ta žuta "nuke" ikonica jer se pojavljuje na Titlovima, ali ne i na Prevodima. (Inače ja koristim Chrome, ne znam kako je kod drugih pretraživača).

Ista stvar i kod mene na mozilli firefoxu 25, prevodi=nove ikonice bez teksta, titlovi=nuke ikonice sa tekstom.

Ažurirao kizo973 - 04.Studeni/Nov.2013 u 14:59
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 15:15
Što se tiče teksta, biće sređeno, ali me sad zbunjuje ta ikonica. Ajde obrišite cache, pa probajte.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dum-spiro-spero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 16:04
Sad je sve u redu Thumbs Up
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 17:38
Odlicno. Ako jos neko uoci neki problem, neka javi.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 18:00
Sviđa mi se ideja! Svaka čast! Clap Samo jedno malo pitanjce: Big smile
Da li će tekst biti samo na srpski ili i na ostalim ex-yu jezicima? Smile

P.S. Obrisao sam cache i sve radi (na Chromeu). Wink

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 04.Studeni/Nov.2013 u 18:01
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 19:09
Bice prevoda na svim jezicima, sigurno.Wink
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 19:15
OK Ice, samo nemo' da me bijete! LOL
Na vrh
Soulwax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Soulwax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 20:56
Sada sam baš okačio prevod za South Park (autorski) i onda adaptaciju i obeležio svoj nick i sve je kul, ali pogrešno je linkovano, umesto da vodi na S17E05 on baci na S15E02. Ne znam da li sam nešto pogrešno uradio?
Jedan život miran, tih, nekad bacim kartu il' napišem stih, stvari teku, ja se držim izvan njih.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 21:16
Bez brige, probleme rješavamo "u hodu". 
Na vrh
Marijana T View Drop Down
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2013 u 01:23
Ikonica je ista i za titlove za koje smo se dobro namučili da ih popravimo ili upristojimo i za titlove koje smo samo sinhronizovali, za šta je nekad potrebno samo dva klika? Confused
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.