Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RPG igre
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RPG igre

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Anketno pitanje: Koja vam je najbolja rpg igra??
Izbor Glasova Statistika ankete
12 [10,34%]
35 [30,17%]
5 [4,31%]
26 [22,41%]
0 [0,00%]
20 [17,24%]
18 [15,52%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Maverick View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RPG igre
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 23:11
Meni su osobno najdraze igre u infinityu ali mi je i FF serijal odlican pogotovo 8 i 9
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 00:10

Najdraža RPG:

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 09:33
Jeste li èuli za igricu: "The Elder Scrols - Morrowind" igrica je dugaèka ali je jeb**a i još ima 2 expansiona sta ju duplo produžuje...
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 19:58

sa popisa sam igrao baldurs gate 2 plus expansion (prosao sam ih obadvije x puta), diablo jedan i dva (prosao) plus exp packovi, icewind dale 1 (nisam prosao, ali dosao sam do onih rudinika, na kraju igre - glupa igra, nije mi se dalo....)

najbolja mi je bg2

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 23:21
Baldur's Gate i Icewind Dale su igrice za one s mozgom isto kao i Arcanum a ne ko Diablo gdje samo hodas i koljes u BG i ID trebas i malo taktike a ne se samo zaletavat nemojte me krivo shvatiti nemam ja nist protiv Diabla ali to i nije cisti rpg to je tzv. hack'n'slash i zato lost treasure trebao bi probat igrat malo zahtjevnije igre kao sto su bg id i arcanum a ne samo hodati i sjeci a onda tek prosuduj dali su te igre sranje a sto se tice morrowinda igrica je dobra ali lagana nema ni mjesec dana igranja npr. za bg 1 mi je trebalo 4 mjeseca
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2004 u 19:49

^^word. icewind dale je ok ali nije mi bas dobro sjeo... nije mi se dalo ni proci ga do kraja...

arcanum koliko se sjecam to je ono di moras birat izmedju tehnike i magije ili tako nesto... nisam igrao

kaj je to lionheart?

jel netko igrao planescape torment? jel se to ispati igrat?

zanimale bi me te 3 navedene igre ako tko zeli razmjenu

Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2004 u 19:50
...i final fantasy, to nisam nikad igrao i uopce si ne mogu predociti kako to izgleda, bilo koji
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 00:24
Igrao sam nešto malo Planescape Torment, nije mi se uopæe svidio, èak sam nakon njega zamrzio igre na duže vrijeme. U gradu nisam znao što je što,sve je totalno drugaèije nego u ostalim RPG-ovima, nemožeš umrijeti nego se svaki put probudiš u mrtvaènici, a prsten +1 AC sam našao u svojim crijevima, nakon što mi je neka baba prekopala po lubanji i želucu, i da nakon toga sam nosio svoja crijeva u backpacku. Trebao sam naæi neki gem u nekakvim labirintima i sve sam pretražio i nisam ga našao. Imam nekoliko prijatelja koji su ga prešli kažu da je odlièna igrica, pa valjda kasnije postane bolja ja nisam imao živaca.
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 14:45
^^ ja sam cuo da je igra dobra... na koliko je to cda?
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 17:12
LionHeart je JEBE** igra to ti je na principu bg-a samo usrednjem vijeku odlicna je igra a za one koji ma se svidio arcanum temple of elemental evil ce biti zakon igrica je super
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 21:16

lost, samo sirova snaga s balkana?

I'm tired of fighting, I'm going home.
Na vrh
Sroljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sroljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 15:16
FF serijal je najbolji od svih jer tamo nema puno za misliti ima dosta tajni magija samo što su svi na ljubavnoj temi meni je najdraži ff7 jer sam prešao ff4 ff6 ff7 ff8 ff9 ffx a prelazim sada ffx-2
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 15:24

stavio sam ostale jer mislim da ima jos meni boljih rpg igrica ali od ovih definitivno FF

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 00:40
Phantasy Star Online V3.0 eto vam rpga
Fission Maild
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 00:51
Odakle sada to.
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 15:36
ali diablo je naj naj i nadam se uskoro da ce doci diablo 3
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 20:30

svi su ludi na taj diablo

ima malo/puno istine u tomu što veli maverick

uistinu u diablu 1 i 2 ideš okolo i kolješ zombije i slične minione [čisti nack'n'slash] >> 75% hack'n'slash, 25% RPG

ima ko' baldur's gate 1 za razmjenu (samo ako je s područja međimurja)?

http://error-forum.tk
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 20:48
Diablo je zakon nadam se da će što prije doći trojka
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 22:36
imam ja bg1 i dodatak venom lord posalji mi pm da se dogovorimo
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 15:01
Najdraža igra mi je još sa playstation 1.Ako netko ovo ima orginal molim ga da mi je javi na pm rado bi kupio tu igru.

The Legend of Dragoon (Video Game 1999)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 8.8/10 X  
Users: (196 votes) 16 reviews | Critics: 1 reviews

When the clash of swords echo, the journey chasing the past ends and the journey to know today begins...

Writers:

Yasuyuki Hasebe (story), Takehiro Kaminagayoshi (event script)

Release Date:

14 June 2000 (USA)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.