| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cult (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cult (2013)Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2013 u 19:18 |
![]() Opis: Cult je serija koja se vrti oko izmišljene, strašno popularne TV serije “Cult” . Skye je asistentica producenta te serije koja misli da ekstremni ljubitelji serije rekreiraju zločine iz serije u stvarnom životu. Počne njuškati oko toga, a u tome joj se pridruži blog novinar Jeff. On ima svoje razloge za sumnjičavost, njegov mlađi brat Nate (kojemu je kao i mnogim drugim fanovima “Cult” pravo kultna serija) je nestao, a tragovi Jeffove istrage vode prema setu snimanja serije. Autor i jedan od producenata je Rockne S. O'Bannon (“Alien Nation“ , “seaQuest DSV“ , “The Triangle“ , autor “Farscapea“). Ostali izvršni producenti su Len Goldstein, Josh Schwartz (“The OC“ , “Chuck“ , “Gossip Girl“ , “Hart of Dixie“ ) i Stephanie Savage (“Gossip Girl“ , “Hart of Dixie“). Pilot je režirao Jason Ensler (radio na “Hart of Dixie“ i “Franklin and Bash“). Premijera: 19. 2. 2013. Žanr: drama Prevod: Silvio Ažurirao Gor@n88 - 15.Veljaca/Feb.2013 u 19:19 |
|
![]() |
|
SilvioS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 11:45 |
|
CW je seriju otkazao nakon 7. epizode. Što ne čudi, jer je imala duplo lošiju gledanost od Nikite iza koje je išla, a sama Nikita ima gledanost za sprdati se.
Oni koji prate, znaju da sam preveo prvih 6 epizoda. Baš jučer sam počeo prevoditi 7. epizodu (pogledao je prekjučer) i završit ću je. S obzirom da će 8. epizoda izaći tko zna kada (ako uopće) , nema žurbe, ali probat ću završiti prijevod još ovaj tjedan (kad sam već počeo). A kad i ako izađu preostale epizode, prevest ću i te. Ja očekujem da će se pojaviti, jer svih 13 epizoda je snimljeno, pa će možda preostalih 6 emitirati na ljeto. A 99% je sigurno da će ih u nekom momentu staviti negdje na net (cw.com, Netflix ...), a odakle će ih kad-tad netko piratizirati. Ažurirao SilvioS - 11.Travanj/Apr.2013 u 11:46 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2013 u 16:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |