Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cult (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cult (2013)

Cult

Cult (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sekta

Godina:

2013

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Rockne S. O'Bannon

Glavne uloge:

Matthew Davis
  >  Jeff Sefton
Robert Knepper
  >  Billy Grimm
Jessica Lucas
  >  Skye Yarrow
Alona Tal
  >  Kelly Collins
Robert Knepper
  >  Roger Reeves
Marie Avgeropoulos
  >  Kirstie Nelson
Kadeem Hardison
  >  Paz
James Pizzinato
  >  Nate Sefton
Jeffrey Pierce
  >  Stuart Reynolds
Aisha Hinds
  >  Det. Roslyn Sakelik
Benjamin Hollingsworth
  >  Peter Grey
Stacey Farber
  >  E.J.
Eric Lange
  >  Cameron
Zak Santiago
  >  Det. Mario Zavala
Christian Michael Cooper
  >  Andy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cult (2013)
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2013 u 19:18

Opis:
Cult je serija koja se vrti oko izmišljene, strašno popularne TV serije “Cult” . Skye je asistentica producenta te serije koja misli da ekstremni ljubitelji serije rekreiraju zločine iz serije u stvarnom životu. Počne njuškati oko toga, a u tome joj se pridruži blog novinar Jeff. On ima svoje razloge za sumnjičavost, njegov mlađi brat Nate (kojemu je kao i mnogim drugim fanovima “Cult” pravo kultna serija) je nestao, a tragovi Jeffove istrage vode prema setu snimanja serije. Autor i jedan od producenata je Rockne S. O'Bannon (“Alien Nation“ , “seaQuest DSV“ , “The Triangle“ , autor “Farscapea“). Ostali izvršni producenti su Len Goldstein, Josh Schwartz (“The OC“ , “Chuck“ , “Gossip Girl“ , “Hart of Dixie“ ) i Stephanie Savage (“Gossip Girl“ , “Hart of Dixie“). Pilot je režirao Jason Ensler (radio na “Hart of Dixie“ i “Franklin and Bash“).

Premijera: 19. 2. 2013.
Žanr: drama

Prevod: Silvio

Ažurirao Gor@n88 - 15.Veljaca/Feb.2013 u 19:19
Na vrh
SilvioS View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SilvioS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 11:45
CW je seriju otkazao nakon 7. epizode. Što ne čudi, jer je imala duplo lošiju gledanost od Nikite iza koje je išla, a sama Nikita ima gledanost za sprdati se.

Oni koji prate, znaju da sam preveo prvih 6 epizoda. Baš jučer sam počeo prevoditi 7. epizodu (pogledao je prekjučer) i završit ću je. S obzirom da će 8. epizoda izaći tko zna kada (ako uopće) , nema žurbe, ali probat ću završiti prijevod još ovaj tjedan (kad sam već počeo).

A kad i ako izađu preostale epizode, prevest ću i te. Ja očekujem da će se pojaviti, jer svih 13 epizoda je snimljeno, pa će možda preostalih 6 emitirati na ljeto. A 99% je sigurno da će ih u nekom momentu staviti negdje na net (cw.com, Netflix ...), a odakle će ih kad-tad netko piratizirati.

Ažurirao SilvioS - 11.Travanj/Apr.2013 u 11:46
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2013 u 16:57

Serija je prevedena,  hvala SilvioS ruza

Titlove mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.