Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - After Earth (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

After Earth (2013)

After Earth

After Earth (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zemlja: Novi početak

Godina:

2013

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

100 min

Režija:

M. Night Shyamalan

Scenarij:

Will Smith
, M. Night Shyamalan
, Gary Whitta

Glavne uloge:

Will Smith
  >  Cypher Raige
David Denman
  >  Private McQuarrie
Sacha Dhawan
  >  Hesper Pilot
Glenn Morshower
  >  Commander Velan
Sophie Okonedo
  >  Faia Raige
Chris Geere
  >  Hesper Navigator
Diego Klattenhoff
  >  Veteran Ranger
Jaden Smith
  >  Kitai Raige
Monika Jolly
  >  Female Ranger
Kristofer Hivju
  >  Security Chief
Lincoln Lewis
  >  Running Cadet
Michael Baczor
  >  Ghost Soldier
Zoë Kravitz
  >  Senshi Raige
Philippe Badreau
  >  Military Personal
Jaden Martin
  >  Nine-Year-Old Kitai
Corey Brown
  >  Cadet Brown
Sincere L. Bobb
  >  Three-Year-Old Kitai
Matthew Andrews
  >  Flirting Cadet

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: After Earth (2013)
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:38

Gotovo kao odgovor na SF film Oblivion (Zaborav) sa Tomom Kruzom, o kojem sam detaljnije pisao juče, stiže odgovor Vila (i sina mu, Džadena) Smita u vidu prvog trejlera za SF film After Earth. Film režira M.Night Shyamalan, koji se nije mnogo proslavio svojim filmom Poslednji gospodar vetrova (The Last Airbender), ali hajde da se ponadamo da dobiti dobar SF blokbaster. Imaćemo na programu  svemirske brodove, velike monstrume, negostoljubive šume, leteći kombinezon, zveri dostojne filma Avatar... samo što se sve dešava na Zemlji.

Evo i kratkog opisa radnje filma:

Citiraj 1000 godina nakon kataklizme koja je nagnala ljudski rod da napusti Zemlju, planeta Nova Prime je postala njegov novi dom. General Cypher Raige, na povratku sa duge misije, se vraća kući sa svojim 13-togodišnjim sinom Kitai-om. Ali oluja meteorita oštećuje njihov vasionski brod i primorava ih na prinudno sletanje na Zemlju koja više nije idealna za opstanak ljudi kao nekada. Dok mu je otac u agoniji u kokpitu broda, Kitai će morati sam da se zaputi u nepoznata prostranstva negostoljubive planete u potrazi za izgubljenim odašiljačem pomoću kojeg mogu pozvati pomoć. Kitai je oduvek želeo da bude vojnik poput svog oca a sada ima priliku to i da postane...

Film stiže u bioskope na leto 2013. Kako vam se čini trejler?

Ažurirao mega games - 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:39
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:18
M. Night Shyamalan ja Njega gotivim, ima finih filmova.

Will Smith mi je dobar u sci-fi filmovima, ma koliko mrzila taj žanr. Čovjek mi je bio superiška u I, Robot i I Am Legend, a i u Hancocku ali on nije sci-fi, samo ga navodim LOL

Ažurirao Rea - 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:19

Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2013 u 09:17
Nije los trejler,videcemo kakav ce biti film...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 19:18
Kriminalno loše, potrošili 130 miliona dolara i napravili ovakvu glupost od filma. Zaobidjite film, ocena za glupost 3/10
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2019 u 23:15
Posle 5-6 godina opet sam odgledao ovaj simpatičan filmić.
I utisci su manje više ostali isti.
Film je scenski perfektno odrađen, gluma je sasvim solidna, mladi Smith se sasvim solidno pokazao.
Scenario - na drugo gledanje, a 5 godina sam stariji i zahtevniji kao gledalac - ukoliko bih ovo posmatrao kao sf triler mislim da je imao i da ima sasvim dobru priču.

Naravno, zasmetalo mi je nekoliko sitnih detalja (koji ne utiču na ishod filma). Glavna mana bar što se tiče uspešne borbe protiv "Urki" se vidi baš u nekoliko flasback-ova. Kraj očekivano neočekivan po ukusu publike.

Preporuka.
Uz kolu i kokice.
Lična ocena: 6,6 (+-3)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.