Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMOC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMOC

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMOC
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 14:26
Nov samo ovde,kao sto se i vidi...Imam player koji automatski skida prevode cim film pustim.Vadi ih bog zna odakle...To je i manje vazno,ima ga jos neko sigurno. Trudim se da ne postavljam duplikate,proveravam obavezno koje verzije imate a koje nemate na sajtu...Tacnije ko je objavio koji prevod za doticni film (RELEASE). Neke i ja mogu da adaptiram,naravno i tu sad ispostujem potpise i ostalo sto nalaze pravilo,jer sam vec opomenut od strane administratora.Da ne duzim...Prevodi mi stoje po sedam dana ne odobreni,zar ne bi bilo lakse da se nekako javi doticnom clanu koji je postavio prevod,da prevod nije odobren iz nekoga razloga ,u najkracem mogucem roku posle ubacivanja na sajt.A ne da se ja prepirem sa adm. pa tek onda da mi jave da su mi prevodi cist abortus,nakon sto ih ja izludim svojim porukama???????
Na vrh
slaksm View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slaksm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 15:27
Kao i svuda, pretpostavljam da adminstracija ima puno posla, nije tvoj jedini titl, imaj malo razumevanja i strpljenja.  

Ažurirao slaksm - 09.Veljaca/Feb.2013 u 15:34
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 16:15
Originalno postovano od strane Dr IggY Dr IggY piše:

...da mi jave da su mi prevodi cist abortus
Ne abortus, blizanci. Wink
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 17:16
Onda sve čestitke roditeljima cestitamo
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 18:12

@Dr IggY

Vidim da si nov clan i kao prvo dobro nam dosao.dobrodosli

Vecina tvog uploada nije odobrena jer si preksio Pravila za postavljanje titlova,
konkretno pravilo br. 1 sto znaci da si obrisao potpise prevodioca.
Administracija ti je poslala privatnu poruku na koju nisi odgovorio.

Prije uplouda titlova, molim te procitaj PRAVILA ZA POSTAVLJANJE TITLOVA

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2013 u 23:35
Jaoj...Aham,razumeo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.