Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sinkhole (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sinkhole (2021)

Singkeuhol

Singkeuhol (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

117 min

Režija:

Ji-hoon Kim

Scenarij:

Cheol-Hong Jeon

Glavne uloge:

Jung Yun-Ha
  >  Young Mother
Choi Bo-min
  >  Sung-hoon
Deepak Vijayan
  >  Min-joon
Kwon So-Hyun
  >  Young-Yi
Eun-mi Lee
  >  Mrs. Oh's daughter
Ko Chang-seok
  >  Rescue Captain
Kim Hong-pa
  >  Department Head Seo
Kim Jae-hwa
  >  Kyung-mi
Nam Da-reum
  >  Jung Seung-tae
Jang Gwang
  >  Elderly Laundryman
Hye-Rin Han
  >  Ahn Hyo-jung
Lee Hak-joo
  >  Deputy Jung
Kwon So-hyun
  >  Young-yi
Jung Young Sook
  >  Elderly woman Oh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sinkhole (2021)
    Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2021 u 00:14
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 08:24
Eh, stambene muke u Korejanaca, nije lako, samo problemi. Elem, prekinuo sam posle sat vremena, ima svojih momenata, humora kao u domaćim filmovima, potom uz dozu satirične katastrofe, no nije to moj broj sada, možda ga i završim nekada, zapravo sam pomešao dva prošlogodišnja filma, mislio sam da je ovo film u kojem se pojavljuje kakav tip kojeg je Joxer nazvao Veliki Blek ili tako nešto, tako da sam bio naoštren za sasvim drugi žanr, ovo nije ni krimić, ni akcija. Trebalo je da otvorim stranicu ili da pretražim naslov koji uopšte tražim. Vidim sada, dakle, nije Sinkhole već Pipeline LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:03
Vidio si sinopsis.
Znadeš jako dobro da to ne spada u nešto što ja želim gledati.
Moglo se zalomiti, ne kažem da nije, ali onda bih napiao komentar s obzirom da je noviji.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:07
Ma nisam video sinopsis, pa ne bih pomislio da je to kakva akcija/krimić/triša da jesam, jok, naleteo na plakat, i to ne ovaj na forumu, nego neki bzvz sa ispisanim SOS i Sinkhole, moglo je da bude svašta a ionako nisam razmišljao, u glavi mi je bilo da je to onaj Pipeline, otkud znam. 

ovo sam samo video:
YESASIA: Sinkhole (2021) (DVD) (Hong Kong Version) DVD - Kim Hye Jun, Kim  Sung Kyun, Edko Films Ltd. (HK) - Korea Movies & Videos - Free Shipping -  North America Site

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:32
Jebga, ne biram filmove koje ću gledati na temelju postera.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:47
Ma, to ja u svoje ime, ja bome biram (i) tako. 
Pa jednake su mi šanse da ubodem nešto što će mi prijati ili da promašim, svejedno je, besmisleno mi je čitati vražiji imdb, gledati tuđe nekakve ocene, utisci drugih ljudi mi definitivno ne pomažu, plakat je dobar/loš sistem kao i bilo koji drugi.  Makar me vrati u detinjstvo ako ništa drugo, tada sam voleo da šetam holom pojedinih bioskopa i da gledam plakate i maštam o tome kako ću jedared gledati ponešto od toga.  
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:57
Počni čitati.
Najprije sinopsis, a potom dva tri zadnja utiska, ne treba više.
Ako je moguće ne na imdb-u nego na letterboxedu gdje ne pišu plaćenici.

Brojke bilo kakve igdje, ignoriraj.
Ne znam odakle je krenula ta kvazimatematička pošast, ali nikako da se s tim prestane.

Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 12:26
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Eh, stambene muke u Korejanaca, nije lako, samo problemi. Elem, prekinuo sam posle sat vremena, ima svojih momenata, humora kao u domaćim filmovima, potom uz dozu satirične katastrofe, no nije to moj broj sada, možda ga i završim nekada, zapravo sam pomešao dva prošlogodišnja filma, mislio sam da je ovo film u kojem se pojavljuje kakav tip kojeg je Joxer nazvao Veliki Blek ili tako nešto, tako da sam bio naoštren za sasvim drugi žanr, ovo nije ni krimić, ni akcija. Trebalo je da otvorim stranicu ili da pretražim naslov koji uopšte tražim. Vidim sada, dakle, nije Sinkhole već Pipeline LOL

Ne moraš gledati Pipeline ako misliš da ćeš u njemu naći nekakvog plavokosog gorostasa tipa Veliki Blek. Spominjanje Velikog Bleka se odnosilo na jednu moju slobodno prevedenu liniju iz filma.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 12:30
Heh, mislio sam da Jox govori o bukvalno nekom jumbo jet plavokosom Korejancu, pa rekoh to moram da vidim LOL Nah, gledaću ga svakako. Thumbs Up
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 12:41
Hint je hint, za mlađe koji ne moraju znati.
Ne bih ja baš spoilao da ima mrcina.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.