Sinkhole (2021)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=99452
Datum ispisa: 29.Lipanj/Jun.2026 u 03:24 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sinkhole (2021)
Objavio: titlovi.com
Tema: Sinkhole (2021)
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2021 u 00:14
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 08:24
Eh, stambene muke u Korejanaca, nije lako, samo problemi. Elem, prekinuo sam posle sat vremena, ima svojih momenata, humora kao u domaćim filmovima, potom uz dozu satirične katastrofe, no nije to moj broj sada, možda ga i završim nekada, zapravo sam pomešao dva prošlogodišnja filma, mislio sam da je ovo film u kojem se pojavljuje kakav tip kojeg je Joxer nazvao Veliki Blek ili tako nešto, tako da sam bio naoštren za sasvim drugi žanr, ovo nije ni krimić, ni akcija. Trebalo je da otvorim stranicu ili da pretražim naslov koji uopšte tražim. Vidim sada, dakle, nije Sinkhole već Pipeline
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:03
|
Vidio si sinopsis. Znadeš jako dobro da to ne spada u nešto što ja želim gledati. Moglo se zalomiti, ne kažem da nije, ali onda bih napiao komentar s obzirom da je noviji.
|
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:07
|
Ma nisam video sinopsis, pa ne bih pomislio da je to kakva akcija/krimić/triša da jesam, jok, naleteo na plakat, i to ne ovaj na forumu, nego neki bzvz sa ispisanim SOS i Sinkhole, moglo je da bude svašta a ionako nisam razmišljao, u glavi mi je bilo da je to onaj Pipeline, otkud znam.
|
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:32
|
Jebga, ne biram filmove koje ću gledati na temelju postera.
|
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:47
|
Ma, to ja u svoje ime, ja bome biram (i) tako. Pa jednake su mi šanse da ubodem nešto što će mi prijati ili da promašim, svejedno je, besmisleno mi je čitati vražiji imdb, gledati tuđe nekakve ocene, utisci drugih ljudi mi definitivno ne pomažu, plakat je dobar/loš sistem kao i bilo koji drugi. Makar me vrati u detinjstvo ako ništa drugo, tada sam voleo da šetam holom pojedinih bioskopa i da gledam plakate i maštam o tome kako ću jedared gledati ponešto od toga.
|
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 11:57
|
Počni čitati. Najprije sinopsis, a potom dva tri zadnja utiska, ne treba više. Ako je moguće ne na imdb-u nego na letterboxedu gdje ne pišu plaćenici.
Brojke bilo kakve igdje, ignoriraj. Ne znam odakle je krenula ta kvazimatematička pošast, ali nikako da se s tim prestane.
|
Objavio: Kardiovask. Terorist
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 12:26
puppet_master piše:
Eh, stambene muke u Korejanaca, nije lako, samo problemi. Elem, prekinuo sam posle sat vremena, ima svojih momenata, humora kao u domaćim filmovima, potom uz dozu satirične katastrofe, no nije to moj broj sada, možda ga i završim nekada, zapravo sam pomešao dva prošlogodišnja filma, mislio sam da je ovo film u kojem se pojavljuje kakav tip kojeg je Joxer nazvao Veliki Blek ili tako nešto, tako da sam bio naoštren za sasvim drugi žanr, ovo nije ni krimić, ni akcija. Trebalo je da otvorim stranicu ili da pretražim naslov koji uopšte tražim. Vidim sada, dakle, nije Sinkhole već Pipeline  |
Ne moraš gledati Pipeline ako misliš da ćeš u njemu naći nekakvog plavokosog gorostasa tipa Veliki Blek. Spominjanje Velikog Bleka se odnosilo na jednu moju slobodno prevedenu liniju iz filma.

|
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 12:30
Heh, mislio sam da Jox govori o bukvalno nekom jumbo jet plavokosom Korejancu, pa rekoh to moram da vidim Nah, gledaću ga svakako.
|
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2022 u 12:41
|
Hint je hint, za mlađe koji ne moraju znati. Ne bih ja baš spoilao da ima mrcina.
|
|