Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ghost Ship (2002)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ghost Ship (2002)

Ghost Ship

Ghost Ship (2002)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2002

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

91 min

Režija:

Steve Beck

Scenarij:

Mark Hanlon
, John Pogue

Glavne uloge:

Gabriel Byrne
  >  Murphy
Julianna Margulies
  >  Epps
Desmond Harrington
  >  Ferriman
Boris Brkic
  >  Chief Steward
Emily Browning
  >  Katie Harwood
Alex Dimitriades
  >  Santos
Ron Eldard
  >  Dodge
Iain Gardiner
  >  Purser
Francesca Rettondini
  >  Francesca
Bob Ruggiero
  >  Captain (as Robert Ruggiero)
Karl Urban
  >  Munder
Isaiah Washington
  >  Greer
Cameron Watt
  >  Second Officer
Adam Bieshaar
  >  First Officer
Jamie Giddens
  >  Friendly Officer
Matthew Wollaston
  >  Steward Number 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ghost Ship (2002)
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2021 u 00:39
Dobar horor. Nije ovaj film odličan kao horori iz '70-ih i '80-ih, ali je definitivno mnogo bolji od horor smeća koje se pojavljuje već zadnjih 10 godina. Preporuka.
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2021 u 11:41
Da, svi pricaju o legendarnoj uvodnoj sceni, ali za film kazu da je los.Slazem se da je bolji od vecine horora koji su izasli skoro, samo zato  sto je gledljiv,tj,ako ne pogledas nijednom tokom filma koliko do kraja, film je sjajan
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2021 u 12:50
Ni ja ne shvatam zato ga toliko ispljuvase. Meni je dobar film, a kad sam ga gledao samo me je podsetio na epizodu Triangle i z X-Files-a, ( a i istoimeni film iz 2009, mada je drugog tipa, isto tako naleteh na lose ocene i komentare) Kakvih sam se gluposti nagledao, mnoge sam morao da prekidam, a ljudi bili odusevljeni, npr. u stilu brute force metodom neko ubija, i pred kraj dve osobe tipa koje se od pocetka simpatisu, ceo film beze uz isprazne dijaloge, ona drami a on da je utesi i ispadne dzek, zagrli i kaze nisi ti kriva.
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2021 u 14:51
film je odlican od pocetka do kraja
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.