Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.)
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 08:40
Opet ovo "ko bi" pitanje iako se svaki put odgovor zna, ali neće se dogoditi. Je li, spominješ Cavilla, a zaboravio si da je bilo pitako ko bi bio najbolji vičer.

I tada, i sada, na ta pitanja odgovor je bio i bit će:

Nicolas Cage

btw bmk za tzv ai.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:39
Odavno ne gledam Bonda... Ali kad bi Urban (koji se navodi tu) bio neki anti-Bond, ma šta to značilo, to bih gledao... LOL
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:46
Richard Armitage je interesantan lik, a možda i Tom Hardy.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 13:13
Idris Elba da, Will Smith ne. Tom Hardy da i Karl Urban da
Na vrh
PokahontasX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PokahontasX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 17:42
Tom Ellis?
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 17:53
Michiel Huisman! Bez obzira što je čovek Holanđanin. Mislim da bi se jako lepo uklopio stasom i pojavom.

Ipak, personifikacija onoga kako ja zamišljam i doživljavam Bonda jeste Pierce Brosnan i on ne može biti prevaziđen. Ponavljam - stasom, pojavom i držanjem, dok je kvalitet filmova u kojima su različiti glumci nastupali neka druga priča.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 18:31
morat će se potrudit..najpederastiji od svih je novi batmanLOLLOL tko bi mogao parirati njemu..hmm... možda Colin FarrellLOL
Na vrh
Munzeland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Munzeland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 22:03
A šta je sa Sam Heughan - om? Pričaše da će njega izabrati ali da, najverovatnije će biti Henry Cavill koji pogledom govori ženama da će opštiti sa svima njima odjednom 😂
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 15:12
Mislim da bi Idris Elba bio odlican izbor
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 15:46
Idris Elba mi baš ide u tu ulogu, ali nije bogat fanovima pa će zato otpasti... Henry Cavill mi nije baš za to, ali ja nisam mogao ni Daniel Craiga zamislit kao agenta 007, pa je ispao dobar...
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 16:30
Tko bio bio najbolji sljedeći Bond? Pa ja, tko drugi?

Ali kako novinska naklapanja i očigledni kandidati nikad ne prođu - u što smo se mogli uvjeriti u proteklih tko zna koliko desetljeća - sa sigurnošću mogu reći kako će to biti netko tko uopće nije bio spoimnjan do sada.

Meni je ovog trena pao na pamet Cillian Murphy, ali mogla mi je isto tako na pamet pasti i Brittney Amber (što bih još više volio) ili pizza quattro formaggi...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 16:39
Cillian Murphy da, ali dobro bi mu dosla uloga glavnog negativca
Na vrh
Munzeland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Munzeland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 20:45
Cillian Murphy sa svojih metar i žilet sigurno neće
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 20:57
Da se ja pitam, što hvala svevišnjoj, nije slučaj, da prostite, turio bih tuNA, recimo Paul Giamattija, dabome. Jer sve i da je mnogima do toga da unedogled prate kakve cool špijune/akrobate, šta je kog vraga bolje od ostarelog, debeljuškastog Bonda kome se, jbg, opet da prostite, više ne diže na kojekakve kao opake milice, već bi samo ispijao svoje, beše, suve martinije, no ne da mu se, te brlja po belom svetu u nadi da će već jednom zlice prestati da ruše ovaj divni, vrli svet. Or something.

Mož' i Clive Owen, ako hoće tj.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 21:59
Nah. Ako baš mora biti ostrvljanin (mada...Lezenby beše Aussie? Glupav sam ja za ta plemenska/nacionalna pitanja, nisam gledao RTS od devedesetprve, siroma), neka onda Timothy Spall umesto Giamattija. Mada mi se lately usukao nešto za (ovog, mojeg) Bonda, no i suhi Spall je bolji od mnogih koje su mediji obuvali u Bond sandale, tj cipele, kakoveć.

Ažurirao puppet_master - 10.Rujan/Sep.2020 u 07:15
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:19
Originalno postovano od strane Munzeland Munzeland piše:

Cillian Murphy sa svojih metar i žilet sigurno neće

Jasno ti je da visina (nizina) nekog glumca ili glumice nema apsolutno nikakve veze još od kad su snimljeni prvi nijemi filmovi?
Nije to nešto na što se troše milijuni na CGI.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:34
Je li, bre, Tihi, da te pitam ja nešto, ti si školovan i sve to 😋 Ta zar špijuni nisu kakve neugledne, neupadljive ćate, frizeri, ovi što prodaju Ultru (jali cigarete, kako kome) sa kioska a ne baš kakvi nakucani specijalci-švaleri, kockari-pijanci?

Kontam da Bond valja da je sve i svašta da bi dečaci želeli da budu kao on a milice da budu sa njim, ta trebalo bi prodati sve te karte, no zašto ipak obaveštajac, kada se već đilita pod morem, međ oblacima, u pećinama, siroma Roger Moore i u svemiru, dabome. Dobro da me mati nije dala u špijune 😊
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:45
Šon Koneri u ulozi matorog Bonda i pustiti legendarnog agenta da se konačno penzioniše/umre/šta god, samo mu konačno dati kraj. Ionako je već počeo po drugi put da proživljava iste dogodovštine.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:52
Ionako je on "pravi Bond"... Sve ostalo je... ne znam... LOL
Nekako je to s Rogerom Mooreom donekle i imalo smisla (je li on snimio najviše filmova o Bondu?), a kasnije je postalo Bond radi Bonda, Halid mjesto Halida... Šta znam...

Prestankom Hladnog rata je nekako i prestala potreba za tom tematikom, bar na nivou koji pokušavaju imati...

Ma ionako ne gledam, kao što rekoh... Ali i Seana bih gledao... Smile
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 23:04
Snime oproštajnog Bonda, zgrnu koju milijardu i onda posle pet godina puj pike ne važi, izvolite reboot. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.