Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hotel Belgrade (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hotel Belgrade (2020)

Hotel Belgrade

Hotel Belgrade (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

106 min

Režija:

Konstantin Statskiy

Scenarij:

Vasiliy Kutsenko
, Anatoliy Molchanov

Glavne uloge:

Ljubomir Bandovic
  >  Dusan
Radomir Nikolic
  >  Djordje
Milos Bikovic
  >  Pavel Arkadijevic
Jelisaveta Orasanin
  >  Vedrana
Miodrag Radonjic
  >  Srecko
Boris Dergachev
  >  Ivan
Aleksandra Kuzenkina
  >  Julija Makarovna

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hotel Belgrade (2020)
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2020 u 19:20
Prevod je najavila nAnaD✨
Na vrh
darko-joca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-joca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2020 u 13:29
Izašao je CamRip
Na vrh
dragan-damjanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:11
Hotel Belgrade (2020) WEBRip 1080p Izasao.
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:29
Pa šta? Izašao pre 12 sati.

Imate li vi uopšte predstavu koliko vremena treba nešto da se na sluh prevede, podesi vreme, da ne pričam o ruskom koji ide preko srpskog a trudiš se da uklopiš da na oba jezika deluje smisleno.

Ažurirao nAnaD - 01.Travanj/Apr.2020 u 20:34
https://www.youtube.com/shorts/m6CLeWuo7xI
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:33
Au samo sam rekao, a kad ce prevod to me bas i ne zanima, radio sam u Rusiji 9 godina .. Sve najbolje.
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:36
Ako mi nećeš pomoći od kakve koristi su obe informacije?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:39
Cemu sluze komentari? Ako se odnose ko ce prevesti a ko ne onda je to moja greska.
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:41
Služe da komentarišeš film
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:44
 Big smile

Ažurirao nAnaD - 01.Travanj/Apr.2020 u 20:53
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:49
Cmoljenje za prevode je zabranjeno u temama za filmove.. tj. slušaj nanad, zna ženaBig smile

Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:51
Ma njemu ne treba, radio čovek 9 godina u Rusiji... samo da obavesti svet, kao da su drugi nepismeni i ne znaju da pronađu
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 20:58
time što se hvali da je rus.. ovdje će samo najeb...pamtim im za paypalLOLLOL
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 21:08
U zemunu sam rodjen, i otac i deda.. ccc :)
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 21:19
Nije bitno da li si rođen u Zemunu ili Moskvi. Kao Zemunac možeš znati ruski bolje od nekog ko je rođen u Rusiji.

Pošto pratiš kad šta novo izlazi (kao i ostalih 15 što su danas poslali poruke), a kažeš da si živeo u Rusiji, aj ti dam 3-4 filma da mi napraviš transkript da ubrzamo prevođenje.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 21:24
Krecem na posao za pola sata, Niko se ovde nije hvalio dali je rus ili kinez. Aj zdravo.
Na vrh
Žakuj View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Žakuj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 21:26
Mislim da ti LjubicaSP može tu pomoći. Koliko se sećam ona je prevodila neke ruske serije i filmove.
Elem, bilo kakav titl da nađeš pa makar i pakistanski dobro bi došao. Ili vidi onaj automatski google titl ubaci zbog vremena titla i samo ubacuješ reči i ispravljaš rečenice. To će ti dosta pomoći u tajmingu da ne moraš i to da šteluješ za svaku kolinu.
Pozdrav.
Na ovom forumu vlada harmonija, i svi smo jedna srećna familija.
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 21:41
Hvala Žakuj, divan si, ali ništa slično ne postoji :) Nije prevod problem, već sam ga prevela.

Jeste Ljubica, ne neke nego dosta njih :)
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 21:54
@dragan - nema veze, ne žurim ja nigde... uostalom ja još uvek radim...  javi se ovih dana pa ti pošaljem za koje filmove mi trebaju transkripti... a i nije tačno da se niko nije hvalio, ti jesi da si radio 9 godina u Rusiji, što pretpostavljam da je značilo da dosta dobro znaš. Takav nam čovek treba.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-damjanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 22:04
Samo vi radite na ovom prevodu za širu masu. E evo i 3 godine u Norveskoj takođe, pa salji može i nordic 😅
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 22:07
Norveški mi ne treba za sad, poslaću ti ruske da skratimo proces izrade... 10 ak sati ti, 20ak ja i šira masa dobije dosta brže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.