| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi Clint Eastwood krajem godine (28.09.2018.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Novi Clint Eastwood krajem godine (28.09.2018.)Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 21:52 |
|
Gledaće se zbog deke koji je trebao da se penzionoše i sedne u Gran Torino. Gran Torino je, bar za mene, poslednji film koji vredi. U svakom slučaju, dvojac koji ga je stvorio je opet zajedno. Ne može da omane.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 23:40 |
|
Gran Torino je OK mada je moglo i bolje, a The Judge sam par puta pokušao da gledam ali ne ide. Nešto ne štima. Možda neobična glumačka postava.
Čini mi se da je Klint postao egocentrik i narcis, ako već ranije nije bio, a verovatno jeste posle onih silnih vestern limunadica. MogAo je kao gospodin čovek da sedne i režira, možda prošeta onako usput i anonimno u nekom kadru poput Hičkoka, a da pusti mlađe da se pokazuju i dokazuju (u prevodu: Istvuda Juniora). Koj moj će mu glavna uloga. Nije se dokazao kao glumac do sada? |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 23:59 |
|
Gran Torino mu je bio dobra vožnja do penzije. Posle je snimio onu vidovnjačku glupost sa Dejmonom koju mogu da opravdam. Umrla mu je majka i to ga je slomilo. Mendelu i ono snajper čudo ne mogu ni da opravdam ni da komentarišem. Bio je solidan reditelj, stigle su ga godine i nije kao nekad. Bilo bi dobro za film i njega da se povuče posle ovog filma bez obzira na uspeh.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 00:25 |
|
Au, zaboravih na "Američkog snajperistu"... remek delo namenjeno prosečnom patriotski nastrojenom Ameru aka washbrain-u.
* film koji širi mir, demokratiju, toleranciju, poverenje i američke vrednosti... i jeftinu naftu. ** pisalo se dosta o tom propagandnom filmu svojevremeno. Ratni film koji je dobio Oskara za Best Achievement in Sound Editing. *** mislio sam da će da pokupi sve Oskare. |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 14:43 |
|
Baš taj. Treba znati stati, nadam se da će tako biti posle ovog filma. Ima 89 leta i koš koju deceniju ipred sebe. Uza sebe ima sina i kćerku koji su solidni glumci, dobre filmove i karijeru ako se zanemare brljotine posle Gran Torina. Nadam se da će snimiti dobar film po kom će se pamtiti njegov odlazak u penziju.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |