Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - V for Vendetta, trazim titl,
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

V for Vendetta, trazim titl,

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: V for Vendetta, trazim titl,
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 16:20
engleski ili njemacki svejedno, pa da ga prevedem, imam vcd ili svcd, na njemackom, ali bi za frenda preveo, ak netko ima mail je: emilfriedrich@yahoo.de hvala
emil
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 17:49
prevedi ga preko slusanja
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 21:16
Jako si duhovit, Mozda i bi, ali nisam vican radu i podesavanju titlova, ovako mi je priznam lakse, samo zamjenim engleski ili njemacki i to je to.
Osim toga za sebe ne trebam prevod jer ga razumijem.
Prika, nisam od ljudi trazio ni zajebanciju ni da se prave pametni, nego zamolio pomoc u koliko netko ima titl, ak neznas citati ponovi gradivo.
Mislim da je takvih pametnjakovica tako i tako dovoljno. Forum za zajebanciju, viceve i slicno, te duhovite osobe kao tebe postoji malo nize na listi

Ažurirao emil
emil
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 21:56
a da ti malo razmislis prije nego nesto napises 
 a nesto slabo sam susretao tvoje prevode verovatno nemas vremena !!!!
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 21:27
to je istina, nikada nisam tvrdio da ih ima, citaj prika, citaj, da li si ti koje dao, ne zanima me, kao ni diskusija sa tobom, mozes se svadati i dalje, ali sam sa sobom.
Pristojno sam zamolio ak je neko nasao titl, ne mora biti na Hr, a ti bi se raspravljao, osim toga nije za mene, titlove na HR ni ne skidam, ako si dobro procitao, razumijem i govorim i engleski i njemacki, tako da mi Hr titl ne treba za mene!!!!!!!!!!
emil
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 22:01
ccccc
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.