| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tomb Raider (2018) |
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | ||
pecamatic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(3)
Citiraj Odgovor
Tema: Tomb Raider (2018)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 15:51 |
|
|
Jedno pitanje za g. IgaBivu: Da li ste upoznati sa Igricom Tomb Raider iz 2013 ili Rise of the Tomb Raider iz 2015? Da ste bar malo bili upoznati sa gameplay-om (inace Tomb Raider iz 2013 je bila game of the year) znali bi ste da je film radjen po igrici, kao sto je bio slucaj i sa starim verzijama Tomb Raider-a. Ove dve nove igrice su za razliku od starijih u potpunosti izmenjene i da da napomenem LARA CROFT KORISTI LUK I STERLU U IGRICI. Tako da je film, za prave poznavaoce Tomb Raider seriala odnosno novijih Tomb Raider igrica, pun pogodak.
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 16:29 |
|
|
Odavno ne čitam te recenzije, a najsretniji bih bio da mogu i da ih filtriram, tj. da mi ni ne prikazuje, jer ima toliko "loših" filmova da mi se*e od toga. Ne razumem da može neko znati sve o svakom filmu? Tako je kod mene u firmi. Imamo jednog nazovi majstora, koji zna proces rada svih mašina, ma sve zna, svaku mašinu poznaje, a kad Nemac dođe, čak i dva dolaze na jednu mašinu. Da on zna kao što misli da zna, radio bi u Krones-u, a ne kod nas na Balkanu. Tako da mi je to toliko poznato, da mi se i opet se*e od toga.
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 17:08 |
|
|
Ma ljudi, šta se primate ko saučešće? Neka piše ko šta hoće, mada bih i ja volio da ima više recenzija za ove filmove koji nisu "loši". Recimo, odgledah upravo The Snowman. Na Rotten Tomatoes ni na jednu, jedinu kritiku pozitivnu nisam naišao. Kajem se što sam počeo da ga skidam, ali ajde... ne može sve biti tako loše. I na kraju, film mi je "legao". Lijepo, školski urađeno i ubio sam dva sata. Novi Tomb Raider ima veze kao što kolega pecamatic kaže, sa novijim igricama iz serijala. Od Angel of Darkness nisam pipnuo Laru i iskren da budem, ne sviđaju mi se nove igrice. Nisam neka naivčina za grafikom, ali uvijek će mi stari Tomb Raider biti bolji. Kao i Arminov ASOT. Do 300-400 i nekog je bilo odlično, poslije toga, trause :). Da će film biti odličan, na prvu ne bih ni ja rekao da hoće, jer nema dobre adaptacije video igre na film. Ali ako će biti Larinog mokrog tijela, vazelin u ruke i pravac gusarskizaliv. Jbg, imam veoma niske standarde što se filma tiče :)
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 17:26 |
|
|
Da odgovorim drugarima - mada sam to već radio i ranije - na sajtu ima više pozitivnih mojih kritika filmova, nego negativnih. Ako ne verujete, prelistajte ponovo...
Što se tiče igrice, ovde ne pišem o njoj, nego o filmu. Naravno da znam da postoji igrica Tomb Raider, ali to je potpuno irelevantno za kvalitet filma.
|
||
![]() |
||
dovedimolopove-navla
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 18:42 |
|
|
sto se tice Angeline u prva dva filma nisam bio nesto oduseljen onako osrednje mozda ima uticaj igranje igre tomb raider (svih delova do tada) nesto slicno kao Konan ... Konan iz stripa upste ne poseca na onog iz filma... nego videcemo posle filma ... u svakom slucaju bolje ista nego nista
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 20:18 |
|
|
Pa Anđelina je svojim izgledom oduvek privlačila pažnju na ovaj i ostale filmove, a gluma to je već u senci iza lepote.
Alisija Vikander je odličan izbor za ovu ulogu, a scenario... pa ko to realno gleda u filmovima ovog žanra. Svi Rajderi i treba da liče jedni na druge, manje više. Akcija, akcija i akcija. Kad se sve sabere i oduzme, odlična zabava i sasvim solidan film. Na nivou prethodnih TR ako ne i bolji. Preporuka u svakom slučaju. Ažurirao Danilo-Naissus - 15.Ožujak/Mar.2018 u 21:30 |
||
![]() |
||
PsychoMantiZ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 20:55 |
|
|
zivo me insteresuje dali iko od ovih kriticara uopste zna da je ovo po remake-u igre iz 2013 godine inspirisan i napravljen film, tako da nema veze sa starim TR-om ili slicno jer stari TR filmovi svakako nisu imali veze sa igrama datih vremena. volio bi stvarno da ljudi uzmu sebi tih 5-6 sati vremena i odigraju igru iz 2013-te da sami vide koliko u stvaru slicnosti ima koliko je u stvari preneseno iz igre u film
|
||
![]() |
||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 21:36 |
|
|
Nadahnuto...
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 21:50 |
|
Trend je čudo, moraš se prilagoditi trendu ili si oldschool, a to više ne igra. Nekako mi je ova mala brutalno rođena za Laru, da sam birao, ne bih bolju izabrao
![]() |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:09 |
|
Nikad Meni muzika nije trend, bilo komercijalna ili nekomercijalna. Još se i dalje može čuti dobar trance mimo ASOT-a. Slažem se za ovu malu. Pljunuta! |
||
![]()
|
||
![]() |
||
mrele
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:11 |
|
|
iskreno me zabole što si dao školsku ocenu 2 ja vodim moju dragu u nedelju u ns arenu 3D zadnjih 20 recenzija pljuvanje u 100 činova,a neku seriju farlang što je neki ovde recenzent napisao da je ok,a ja je stvarno teško sranje
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:25 |
|
|
Alisija je pravi slatkiš. Jedna od mojih omiljenih glumica. Pravi izbor za Laru kao što već reče Aca.
Odlična glumica a i vrlo seksipilna i prirodna.
|
||
![]() |
||
Cufta1989
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:37 |
|
|
Bog ti srecu dao zbog ovakvog komentara,pokidao si ga druze.Inace igra Rise of the Tomb Raider jedna od najboljih koje sam ikada igrao
|
||
![]() |
||
jovan-stvic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2018 u 10:18 |
|
|
Filmovi se i snimaju da bi se o pisalo o njima ....Film je po meno odlican i pratio je igricu .....i vise me odusevio nego predhodni delovi......Vredi ga pogledati!!!!!
OCENA 10 ili 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
noxovac93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2014 Lokacija: Niksic Status: Offline Points: 53 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2018 u 12:23 |
|
|
Ja se ponekad stvarno zapitam da li ti uopste gledas ove filmove, ili samo pljujes po automatizmu, ne vidjeh film da ga ti nisi ispljuvao. Tomb Raider je odlican, dostojno prati pricu po kojoj je i pravljen (Tomb Raider 2013). Jedan od rijetkih filmova koji je napravljen po igrici da prati desavanja iz igre. Alicia je odlican izbor, vrhunska glumica. Ti mi licis stvarno na onoga Miska sa monda taj pljuje sve zivo osim marvel to mu je vrhunac filma. Malo manje gledajte rotten tomatoes i recenzije vise gledajte filmove pa sami zakljucite sta valja a sta ne valja.
|
||
![]() |
||
direktnojug
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 214 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2018 u 17:35 |
|
|
Očekivao...
|
||
![]() |
||
mladen77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2018 u 19:45 |
|
|
Po njihovim recenzijama gledali bi 2 filma godisnje. Ko vise pljuje taj je veci znalac...
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2018 u 21:01 |
|
|
Gledaće se.
|
||
![]() |
||
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2018 u 21:17 |
|
|
E gledace se...
|
||
![]() |
||
Zagor74
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Svibanj/May.2015 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2018 u 08:45 |
|
|
Pogledao sam film i sa zadovoljstvom mogu reći da iako ovo nije neko remek djelo, a to i nije trebalo biti. Film i priča su puno bliže samom predlošku video igre nego original sa Angelinom Jolie. I po mome skromnom mišljenju puno bolji. Od 1-10 ocijena 7
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |