Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88590 Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 07:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Tomb Raider (2018)Objavio: pecamatic
Tema: Tomb Raider (2018)
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 15:51
Jedno pitanje za g. IgaBivu: Da li ste upoznati sa Igricom Tomb Raider iz 2013 ili Rise of the Tomb Raider iz 2015? Da ste bar malo bili upoznati sa gameplay-om (inace Tomb Raider iz 2013 je bila game of the year) znali bi ste da je film radjen po igrici, kao sto je bio slucaj i sa starim verzijama Tomb Raider-a. Ove dve nove igrice su za razliku od starijih u potpunosti izmenjene i da da napomenem LARA CROFT KORISTI LUK I STERLU U IGRICI. Tako da je film, za prave poznavaoce Tomb Raider seriala odnosno novijih Tomb Raider igrica, pun pogodak.
Odgovori: Objavio: AcaNDr
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 16:29
Odavno ne čitam te recenzije, a najsretniji bih bio da mogu i da ih filtriram, tj. da mi ni ne prikazuje, jer ima toliko "loših" filmova da mi se*e od toga. Ne razumem da može neko znati sve o svakom filmu? Tako je kod mene u firmi. Imamo jednog nazovi majstora, koji zna proces rada svih mašina, ma sve zna, svaku mašinu poznaje, a kad Nemac dođe, čak i dva dolaze na jednu mašinu. Da on zna kao što misli da zna, radio bi u Krones-u, a ne kod nas na Balkanu. Tako da mi je to toliko poznato, da mi se i opet se*e od toga.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: adm1r
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 17:08
Ma ljudi, šta se primate ko saučešće? Neka piše ko šta hoće, mada bih i ja volio da ima više recenzija za ove filmove koji nisu "loši". Recimo, odgledah upravo The Snowman. Na Rotten Tomatoes ni na jednu, jedinu kritiku pozitivnu nisam naišao. Kajem se što sam počeo da ga skidam, ali ajde... ne može sve biti tako loše. I na kraju, film mi je "legao". Lijepo, školski urađeno i ubio sam dva sata. Novi Tomb Raider ima veze kao što kolega pecamatic kaže, sa novijim igricama iz serijala. Od Angel of Darkness nisam pipnuo Laru i iskren da budem, ne sviđaju mi se nove igrice. Nisam neka naivčina za grafikom, ali uvijek će mi stari Tomb Raider biti bolji. Kao i Arminov ASOT. Do 300-400 i nekog je bilo odlično, poslije toga, trause :). Da će film biti odličan, na prvu ne bih ni ja rekao da hoće, jer nema dobre adaptacije video igre na film. Ali ako će biti Larinog mokrog tijela, vazelin u ruke i pravac gusarskizaliv. Jbg, imam veoma niske standarde što se filma tiče :)
-------------
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 17:26
Da odgovorim drugarima - mada sam to već radio i ranije - na sajtu ima više pozitivnih mojih kritika filmova, nego negativnih. Ako ne verujete, prelistajte ponovo...
Što se tiče igrice, ovde ne pišem o njoj, nego o filmu. Naravno da znam da postoji igrica Tomb Raider, ali to je potpuno irelevantno za kvalitet filma.
Objavio: dovedimolopove-navla
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 18:42
sto se tice Angeline u prva dva filma nisam bio nesto oduseljen onako osrednje mozda ima uticaj igranje igre tomb raider (svih delova do tada) nesto slicno kao Konan ... Konan iz stripa upste ne poseca na onog iz filma... nego videcemo posle filma ... u svakom slucaju bolje ista nego nista
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 20:18
Pa Anđelina je svojim izgledom oduvek privlačila pažnju na ovaj i ostale filmove, a gluma to je već u senci iza lepote.
Alisija Vikander je odličan izbor za ovu ulogu, a scenario... pa ko to realno gleda u filmovima ovog žanra. Svi Rajderi i treba da liče jedni na druge, manje više. Akcija, akcija i akcija.
Kad se sve sabere i oduzme, odlična zabava i sasvim solidan film. Na nivou prethodnih TR ako ne i bolji. Preporuka u svakom slučaju.
Objavio: PsychoMantiZ
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 20:55
zivo me insteresuje dali iko od ovih kriticara uopste zna da je ovo po remake-u igre iz 2013 godine inspirisan i napravljen film, tako da nema veze sa starim TR-om ili slicno jer stari TR filmovi svakako nisu imali veze sa igrama datih vremena. volio bi stvarno da ljudi uzmu sebi tih 5-6 sati vremena i odigraju igru iz 2013-te da sami vide koliko u stvaru slicnosti ima koliko je u stvari preneseno iz igre u film
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 21:36
Nadahnuto...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 21:50
adm1r Kao i Arminov ASOT. Do 300-400 i nekog je bilo odlično, poslije toga, trause :).
[/QUOTE piše:
Trend je čudo, moraš se prilagoditi trendu ili si oldschool, a to više ne i
Trend je čudo, moraš se prilagoditi trendu ili si oldschool, a to više ne igra.
Nekako mi je ova mala brutalno rođena za Laru, da sam birao, ne bih bolju izabrao
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: adm1r
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:09
AcaNDr piše:
adm1r Kao i Arminov ASOT. Do 300-400 i nekog je bilo odlično, poslije toga, trause :).
Trend je čudo, moraš se prilagoditi trendu ili si oldschool, a to više ne igra.
Nekako mi je ova mala brutalno rođena za Laru, da sam birao, ne bih bolju izabrao
[/QUOTE piše:
Nikad Meni muzika nije trend, bilo komercijalna ili nekomercijalna. Još se i dalje može čuti dobar trance mimo ASOT-a. Slažem se za ovu malu. Pljunuta!
Nikad Meni muzika nije trend, bilo komercijalna ili nekomercijalna. Još se i dalje može čuti dobar trance mimo ASOT-a. Slažem se za ovu malu. Pljunuta!
-------------
Objavio: mrele
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:11
iskreno me zabole što si dao školsku ocenu 2 ja vodim moju dragu u nedelju u ns arenu 3D zadnjih 20 recenzija pljuvanje u 100 činova,a neku seriju farlang što je neki ovde recenzent napisao da je ok,a ja je stvarno teško sranje
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:25
Alisija je pravi slatkiš. Jedna od mojih omiljenih glumica. Pravi izbor za Laru kao što već reče Aca. Odlična glumica a i vrlo seksipilna i prirodna.
Objavio: Cufta1989
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2018 u 22:37
Bog ti srecu dao zbog ovakvog komentara,pokidao si ga druze.Inace igra Rise of the Tomb Raider jedna od najboljih koje sam ikada igrao
Objavio: jovan-stvic
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2018 u 10:18
Filmovi se i snimaju da bi se o pisalo o njima ....Film je po meno odlican i pratio je igricu .....i vise me odusevio nego predhodni delovi......Vredi ga pogledati!!!!! OCENA 10 ili 5
Objavio: noxovac93
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2018 u 12:23
Ja se ponekad stvarno zapitam da li ti uopste gledas ove filmove, ili samo pljujes po automatizmu, ne vidjeh film da ga ti nisi ispljuvao. Tomb Raider je odlican, dostojno prati pricu po kojoj je i pravljen (Tomb Raider 2013). Jedan od rijetkih filmova koji je napravljen po igrici da prati desavanja iz igre. Alicia je odlican izbor, vrhunska glumica. Ti mi licis stvarno na onoga Miska sa monda taj pljuje sve zivo osim marvel to mu je vrhunac filma. Malo manje gledajte rotten tomatoes i recenzije vise gledajte filmove pa sami zakljucite sta valja a sta ne valja.
Objavio: direktnojug
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2018 u 17:35
Očekivao...
Objavio: mladen77
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2018 u 19:45
Po njihovim recenzijama gledali bi 2 filma godisnje. Ko vise pljuje taj je veci znalac...
Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2018 u 21:01
Gledaće se.
Objavio: papiko
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2018 u 21:17
E gledace se...
------------- S'poljubcima do samara...
Objavio: Zagor74
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 08:45
Pogledao sam film i sa zadovoljstvom mogu reći da iako ovo nije neko remek djelo, a to i nije trebalo biti. Film i priča su puno bliže samom predlošku video igre nego original sa Angelinom Jolie. I po mome skromnom mišljenju puno bolji. Od 1-10 ocijena 7
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 09:34
I džabe mi pričamo kako bi trebalo spojiti teme ili dati link prema drugoj, jer već ima komentara u onoj temi, kad se ovde neke stvari nikada neće promeniti. Ponadao sam se, ali ništa od toga. I dalje je rasulo, a i dalje će biti rasulo.
- Armin van Buuren
Objavio: Maxmilijan
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 11:06
Bio u bioskopu i gledao u 3D verziji, sve izgleda vrhunski sto se tice efekata, glume, kao i samih predijela u filmu. Ko ima prilike neka pogleda u bioskopu film jer je fantasticno kad krene akcija a ozvucenje je toliko jako da vam pomjera zeludac :) Prica nije neko ludilo ali klasicna avanturisticka pod kojim je zanrom i zavedena. Ali zadnjih godina cak i filmovi kao sto je Shape of water (po meni nesto najlosije sto sam gledao u zadnje vrijeme) nominuju se za oskara tako da nema vrhunske price. Za ljubitelje igrice Tomb rider 2013 ovo ce biti uzivanje jer Alicia poprilicno lici na Laru kako fizickim izgledom tako i nekim pokretima, skokovima itd. Zatim odjeca, luk i strijela i jos dosta detalja koje smo mogli vidjeti u igrici pojavljuju se bas u ovom filmu, odredjene scene cete prepoznati iz igrice (ko je igrao). Svakako cu ga opet pogledati kada se pojavi neki HD snimak.
Objavio: Soldinjo
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 18:20
Definitivno manje loš od prethodna dva sa Angelinom.
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 18:38
Ladno sam zaboravio da je ona (Angelina) imala dva TR filma.... Eto koliko su upečatljivi, čak i u svom domenu...
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 18:39
(ali leeeeepaaaaaaa) (makar pre te "anoreksije" ili šta li je već sirotu muči)
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 20:06
x200sx piše:
Najava prijevoda za http://www.imdb.com/title/tt1365519/?ref_=nv_sr_1" rel="nofollow - Tomb Raider (2018)
Dobra vest za nas koji smo gledali oba dela i izgurali bar tri prve igrice do kraja. O Alisiji da ne govorim, po mom mišljenju, najbolja je bila u filmu Ex Machina (2014).
Objavio: x200sx
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 21:09
Stole Haringa piše:
x200sx piše:
Najava prijevoda za http://www.imdb.com/title/tt1365519/?ref_=nv_sr_1" rel="nofollow - Tomb Raider (2018)
Dobra vest za nas koji smo gledali oba dela i izgurali bar tri prve igrice do kraja. O Alisiji da ne govorim, po mom mišljenju, najbolja je bila u filmu Ex Machina (2014).
Ipak ništa od mog prijevoda, kolega Soldinjo je preveo film, nema potrebe za dva ista prijevoda.
Naći ću nešto drugo.
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2018 u 21:19
Hvala na obaveštenju, nisam znao da je film već preveden. Velik je forum a ja se ne snalazim baš najbolje.
Ima dana za megdana.
Hvala vama na trudu i prevodima.
Objavio: tantal
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 11:36
Dobitnica Oskara se oprobala i u akcionom filmu.Da,nema grudi kao Andja (ako je to neka mana)Film prijatan za gledanje.Ocena naravno prelazna 7,5/10.Ovo je radjeno da zabavi,Andji ostavljamo da ajkule lupa po nosu.Zabavan akcioni film.I radjen je samo za zabavu i nista drugo, i vise.
Objavio: matrix_4_life
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 12:13
https://www.rogerebert.com/reviews/tomb-raider-2018
ako nista drugo bar uci kako se pisu recenzije
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 12:24
Ma kakva recenzija.Obicno misljenje obicnog i prosecnog gledaoca filmova i serija.Pisanje recenzija ostavljam ljudima koji to znaju da rade.Mislim da imam prava da napisem da li mi se film dopada ili ne.Pa eto meni se film dopada.I ja ga kao obican gledalac preporucujem.Nekome se dopada nekome ne.
Objavio: zoran_vs
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 12:42
film mi se dopad
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 23:37
Ja ću svoj komentar napisati u ovoj temi, jer je ona povezana sa titlovima, a članak već nakon nekog vremena nećemo moći ni da nađemo...
Gledala sam film u bioskopu i baš mi je prijao. Prava avantura, koja je dosta realnija od Anđelininih filmova (zauvek će mi ostati u sećanju scena u kojoj pesnicom udara ajkulu ). Ova Lara nije superheroj, krvari, blatnjavi se, dobija batine... Pojedine scene su tako urađene da sam imala osećaj da imam džojstik u rukama i upravljam filmom. Ima i scena koje su me nasmejale, a jedna me je pošteno i štrecnula Lik Lare Kroft je ovde nezreo, neiskusan i lakoveran, a Alisija je sjajno iznela tu ulogu.
Daleko od toga da je film remek-delo, realno valjda niko to ni ne očekuje kad ode u bioskop ili klikne na play. Ali je zato jako zabavan, nimalo naporan i melem za oči (pritom ne mislim samo muškarcima zbog Alisije, već je i kompletna scenografija jako impesivna).
Filmu zameram samo to što se nije još malo pozabavio sporednim likovima...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 23:41
Hvala CSI na mahom utešnim rečima, mada rekoh već, gledaću ga sigurno
Objavio: BlitzMax
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2018 u 15:08
IgaBiva piše:
Da odgovorim drugarima - mada sam to već radio i ranije - na sajtu ima više pozitivnih mojih kritika filmova, nego negativnih. Ako ne verujete, prelistajte ponovo...
Što se tiče igrice, ovde ne pišem o njoj, nego o filmu. Naravno da znam da postoji igrica Tomb Raider, ali to je potpuno irelevantno za kvalitet filma.
Na korak do kolektivne kritike i samokritike.
Novi Tomb Rider je pravi B film, sa B glumcima i poboljšanim (B+) efektima
U ovom filmu jedina pojava koja stremi prema mitskom A je Alicia Vikander, a i ona je dio B (eauties, Beast, Babies) Trinity.
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2018 u 15:40
tantal piše:
Dobitnica Oskara se oprobala i u akcionom filmu.Da,nema grudi kao Andja (ako je to neka mana)Film prijatan za gledanje.Ocena naravno prelazna 7,5/10.Ovo je radjeno da zabavi,Andji ostavljamo da ajkule lupa po nosu.Zabavan akcioni film.I radjen je samo za zabavu i nista drugo, i vise.
Slažem se.
Objavio: chiba
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 10:09
Također.
Objavio: robin12345
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 10:26
mrele piše:
iskreno me zabole što si dao školsku ocenu 2 ja vodim moju dragu u nedelju u ns arenu 3D zadnjih 20 recenzija pljuvanje u 100 činova,a neku seriju farlang što je neki ovde recenzent napisao da je ok,a ja je stvarno teško sranje
slabo čitaš, ili ne čitaš do krajaTeško da je mogu preporučiti zahtjevnim filmofilima. No s druge strane, nezahtjevna akcija, solidna glumačka ekipa i nema onoga lošega utiska jeftinoće. Dakle, da, većina običnih ljudi slobodno može pogledati https://titlovi.com/serije/farang-3104210/" rel="nofollow - Farang . Zahtjevniji budu možda gunđali.
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 10:35
Bit svih primjedbi je da ljudi vole blockbustere. Čim netko pljucne hit/hitić odmah slijedi "odmazda", zato ja gotovo nikada niti pišem o blockbusterima niti se prepucavam u komentarima. Blockbusteri se rade za publiku i točno se doda aditiva koliko treba da film zadovolji čula. Druga stvar je da li je mozak zadovoljan kao čulo vida i sluha. Ono što mene uvijek iznenadi je koliko ljudi osobno prihvataju tuđe mišljenje o filmu. Čim ne misle kao oni, odmah " nemaju pojma". Isključivost, samodopadnost i netolerancija umjesto polemike i različitosti.
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2018 u 22:28
Odgledao sam nekako film koji je spao samo na jedno slovo, pardon, ime. Alisija Vikander nosi film na svojim nejakim leđima i ona je jedino što ovde valja. Priča je loša i jedino što valja je akcijašenje u kom učestvuje. Pokreti su joj fantastični, ona se kreće poput mačke i trči poput gazele. Ostatak akcijašenja ne zaslužuje neki komentar. Dovoljno mi je bilo kad sam prvi put video kako negativgac puca iz automatske puške i promašuje. A onda je reditelj Roar, valjda da bi se utvrdilo gradivo, sve to ponovio opet, i opet, i opet...
Ostatak glumačke ekipe se ne primećuje jer Roar nije znao šta će sa njima. Mogao je bar bolje da iskoristi dvojac iz serije Into the Badlands koji je gostovao u filmu. Debeli bradonja iz serije se nije makao iza pulta dok je Danijel Vu uprjos svojim kvalitetima ostao žalosno neiskorišćen.
Sve u svemu, srednje žalosno. Teši me što planiraju nastavak koji ne može biti gori od ovoga. To će se tek videti jer i od goreg ima gore.
Objavio: insideman
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:17
robin12345 piše:
Bit svih primjedbi je da ljudi vole blockbustere. Čim netko pljucne hit/hitić odmah slijedi "odmazda"
Baš nemam utisak da si u pravu, posebno ne na napim prostorima gde su ljudi vrlo oštri prema blokbasterima.
Objavio: yolix83
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:25
robin12345 piše:
Ono što mene uvijek iznenadi je koliko ljudi osobno prihvataju tuđe mišljenje o filmu. Čim ne misle kao oni, odmah " nemaju pojma". Isključivost, samodopadnost i netolerancija umjesto polemike i različitosti.
Reko bi čovjek, da im je reditelj, u najmanju ruku, neka rodbina.
Nije to samo po pitanju filmova, nego u svim sferama. Nameće se svoje mišljenje a ako se ne slažeš ide ad hominem napad i diskreditovanje sagovornika. A tuđe mišljenje se nikad istinski i ne sasluša, niti proba sagledati.
Stole Haringa piše:
Pokreti su joj fantastični, ona se kreće poput mačke i trči poput gazele. Ostatak akcijašenja ne zaslužuje neki komentar.
Nešto što Anđa nikad nije mogla prenijeti na ekran. A nisu ni ti filmovi sa Džolijevom imali nekakvu priču. Ja ću svakako pogledati ovaj, jer sam igrao neke od igrica pa sam ljubitelj.
------------- There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:33
Znatiželja je ubila mačku...
Pogledat ću, najviše zbog igrice.
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
Objavio: aldin-memcic
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 18:33
Znal mozda neko neki dobar link za skinut ovaj TOMB RAIDER daje u HD formatu nemogu nigdje nac imal al slika katastrofa
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 18:50
aldin-memcic piše:
Znal mozda neko neki dobar link za skinut ovaj TOMB RAIDER daje u HD formatu nemogu nigdje nac imal al slika katastrofa
ili se strpi ili u kino
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 18:54
Pogledaj ga u kinu, aldine, doma nikad nije pravi ugođaj.
Mi koji nemamo vremena za kino načekat ćemo se...
Objavio: aldin-memcic
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 22:00
Ma nista cekacu onda fino je pogledat i kuci ako imas dobar tv
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 22:05
Ja sam na neviđeno procijenila da nije vrijedan kina, a doma mi je ugodnije (i ako bude baš sranje mogu prekinut)
Ima ga online, bacila oko, ali je snimka loša..
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 10:51
yolix83 piše:
robin12345 piše:
Ono što mene uvijek iznenadi je koliko ljudi osobno prihvataju tuđe mišljenje o filmu. Čim ne misle kao oni, odmah " nemaju pojma". Isključivost, samodopadnost i netolerancija umjesto polemike i različitosti.
Reko bi čovjek, da im je reditelj, u najmanju ruku, neka rodbina.
Nije to samo po pitanju filmova, nego u svim sferama. Nameće se svoje mišljenje a ako se ne slažeš ide ad hominem napad i diskreditovanje sagovornika. A tuđe mišljenje se nikad istinski i ne sasluša, niti proba sagledati.
Stole Haringa piše:
Pokreti su joj fantastični, ona se kreće poput mačke i trči poput gazele. Ostatak akcijašenja ne zaslužuje neki komentar.
Nešto što Anđa nikad nije mogla prenijeti na ekran. A nisu ni ti filmovi sa Džolijevom imali nekakvu priču. Ja ću svakako pogledati ovaj, jer sam igrao neke od igrica pa sam ljubitelj.
Postoje likovi koji su još gori, oni pišu i preporučuju filmove koje nisu gledali. I onda se bune i svađaju kada ih uhvate u lagarijama uz gore navedene "argumente".
Anđa nije usamljeni slučaj i primer trapavosti na filmu. Dvejn Džonson i slični više manje kubikažni likovi spadaju u tu grupu. Nekad su su u filmovima glumili ljudi poput Barta Lankastera koji je sa cirkuskog trapeza ušetao u film. Ili su se bar trudili da uđu u lik poput De Nira.
Počeo sam i završio prve tri igrice sa Larom u svom kratkom gekmerskom životu. Motiv za gledanje filma mi je isti. Zaboravih da napišem da je Lara apsolutni početnik kojim u tingu brišu patos. Na kraju filma je došla do svojih pištolja po kojim je poznata. Bilo bi lepo kad bi nastavili dalje sa Alisijom.
Prema svecu i tropar.
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 22:00
BTW, ja se sa IgaBivom ponekad složim ponekad ne, ali nikada nemam nemam negativnu reakciju na njegovu recenziju.
I ako nam se ne poklope ponekad ukusi ne shvatam to tragično, već pokušam da ga argumentovano demantujem da nije u pravu.
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 22:18
Ja se s IgaBivom uglavnom slažem, ne s napisanim nego s onim što on stvarno misli.
No njegov način pisanja iritira čitatelja i, kako sam već par puta napisala, mislim da je kontraproduktivno.
Primjerice, način na koji se nasrao na drugi dio filma Pacific Rim.
Meni niti prvi dio nije bio pretjerano dobar, a drugi je puno slabiji, no...moglo se to ljepše napisati
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 22:23
Njegovi naslovi su "provokativniji" što privlači pažnju i što nije negativno u startu.
"nasrao" - hahahaha
Što se tiče TR - nisam nikada bio ljubitelj TR niti Anđe, a ovaj deo sam isključivo gledao zbog Alisije koju pratim još od ranije (imala je više različitih uloga ali bih izdvojio: Testament of Youth, Šifra U.N.C.L.E. , Tajne petog staleža , Svetlo između okeana , Hotell , Ana Karenjina,...).
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 22:26
Njegovi naslovi uglavnom obećavaju ono čega u tekstu nema.
"Nasrao", na toj temi konkretno znači "krivo formulirao"
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 22:31
jeje cantiq piše:
"Nasrao", na toj temi konkretno znači "krivo formulirao"
Ja sam bukvalno pomislio da si mislila - "nasarao" po filmu. On je ovaj film percipirao kao "batrganje". Nekima je i lošiji i bolji od toga, što je opet ok.
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 22:35
Tomb Raider mi je na listi za gledanje, dakle, ništa još ne znam.
"Nasrao" se odnosilo na Pacific Rim kojeg sam (ne znam ni sama zašto) pogledala
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2018 u 04:33
Stole Haringa piše:
Anđa nije usamljeni slučaj i primer trapavosti na filmu. Dvejn Džonson i slični više manje kubikažni likovi spadaju u tu grupu.
Dobro što se tiče Dvejna ja tu možda ne gledam objektivno, pratio sam kečere nakad davno, on je potkovan na tom polju,nije on neki akrobata ali lik trenira redovno i spreman je i to se vidi. Anđu kad vidim, nožice tanane, jednostavno fali ta eksplozivnost u pokretima kao i motorika nekog za koga odmah vidiš da trenira. Mogu specijalni efekti to malo da dočaraju kao i sve ostalo, ali vidi se razlika. Isto mislim i za Šarliz Teron i njenu skorašnju ulogu sličnu što je imala, ne znam ni kako se film zove, trejler mi je bio dovoljan da vidim na šta liči. Da ne bude da pljujem ženske da su nespremne, preporuka za pogledati je recimo Đina Karano u Soderbergovom filmu Heywire. Ženska udara k'o maljem i autentično je jer ima pozadinu iz Muay Thai i MMA, školski primjer kako bi ženska akciona zvijezda trebalo da izgleda.
------------- There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2018 u 23:32
Ljudi iz svojih profesija nisu mnogo zastupljeni na filmu. Ili im se ne daju odgovorajuće uloge što mi dođe na isto. Azijati su bili i ostali najbolji kad je fizička sprema u pitanju. Čovek legenda poput Brus Lija je napustio Ameriku kad je ukapirao da od njegove uloge u seriji Kung fu nema ništa. Istu sudbinu ima i Danijel Vu koji statira pored Alisije u filmu. Oni su kao rođeni amerikanci posao i zasluđenu slavu pronašli u Aziji, tačnije, u Kini.
Zadnje akcijađenje Šarliz Teron je u filmu Atomic Blonde. Bila je još dobra u izuzetno lošem filmu Æon Flux. U Atomskoj plavuši društvo joj pravi Sofia Boutella koja je zablistaka u prvom Kingsmanu. Ona poseduje i motoriku i snagu i ako bude sreće napraviće zvezdu akcionog filma od nje. U Atomskoj plavuši ima prekratku lezbijsku akciju sa Šarliz.
Đina je sjajna i šteta što je nema više na filmu. Možda može da nasledi Sintiju Rotrok koja je bila i ostala kraljica dobre tabačine. Tetka je bila i ostala nenadmašna.
Objavio: noxovac93
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 17:22
yolix83 piše:
Stole Haringa piše:
Anđa nije usamljeni slučaj i primer trapavosti na filmu. Dvejn Džonson i slični više manje kubikažni likovi spadaju u tu grupu.
Dobro što se tiče Dvejna ja tu možda ne gledam objektivno, pratio sam kečere nakad davno, on je potkovan na tom polju,nije on neki akrobata ali lik trenira redovno i spreman je i to se vidi. Anđu kad vidim, nožice tanane, jednostavno fali ta eksplozivnost u pokretima kao i motorika nekog za koga odmah vidiš da trenira. Mogu specijalni efekti to malo da dočaraju kao i sve ostalo, ali vidi se razlika. Isto mislim i za Šarliz Teron i njenu skorašnju ulogu sličnu što je imala, ne znam ni kako se film zove, trejler mi je bio dovoljan da vidim na šta liči. Da ne bude da pljujem ženske da su nespremne, preporuka za pogledati je recimo Đina Karano u Soderbergovom filmu Heywire. Ženska udara k'o maljem i autentično je jer ima pozadinu iz Muay Thai i MMA, školski primjer kako bi ženska akciona zvijezda trebalo da izgleda.
A dje nadje Djinu Karano koja jedino ima izgled a glumacke vjestine na nivou panja, morali su da joj presnime glas koristecu drugu glumicu koliko je uvjerljiva, zato u Fast and Furious 7 nije usta otvorila.
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 19:21
noxovac93 piše:
A dje nadje Djinu Karano koja jedino ima izgled a glumacke vjestine na nivou panja, morali su da joj presnime glas koristecu drugu glumicu koliko je uvjerljiva, zato u Fast and Furious 7 nije usta otvorila.
Vrati se nazad i pročitaj ponovo. Pričamo o uvjerljivosti fajtova, motorici i sl. Niko nije ni hvalio njene glumačke kvalitete, mada moje lično mišljenje da nije ni tu toliko loša bila koliko je po netu pljuju.
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 19:45
Tko je Djina Karano?
Nikad čula za nju, a želim ju gledati..
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 20:05
Ova gospoja... ja sam je gledao jedino u spomenutom Haywire gdje igra glavnu ulogu.
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 20:10
Hvala, gledat će se.
Već na prvi poged djeluje zloćudno...
Objavio: Freak37
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2018 u 01:31
Dobar
Objavio: Marius72
Datum objave: 29.Svibanj/May.2018 u 23:26
Meh, nije me se dojmio. Malo poglupa radnja za moj ukus. Čak su mi dosadašnji s Angelinom ostavili bolji dojam iako su totalno nerealni.
6/10
Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 30.Svibanj/May.2018 u 12:47
Mislio sam da će biti makar malo bolji od onih sa Anđelinom, ali ispade da mu baš fali isto što i njima - AVANTURA. Tek nešto pred kraj. Meh.
Nadam se da će popravni bolje odradit. 6.5/10
Objavio: Black Raven
Datum objave: 31.Svibanj/May.2018 u 13:58
Zeznuli su film sa uvodom, i sa onom nepotrebnom biciklističkoj trci kroz London, mogli su uvod da naprave mnogo bolji. Vizuelno baš fino uradjen film, ali moglo je mnogo mnogo bolje, jer su iz istoimene igre mogli i dosta boljih ideja da izvuču i upotrebe. Film je ok za gledanje, ali ja sam odigrao sve igre Tomb Raider serijala, pa očekujem da i film bude isto tako zanimljiv kao igra,a ovaj film jednostavno nije zanimljiv koliko bi trebalo. Prvi Tomb Raider sa Andjelinom je mnogo bolji od ovog filma. Preporučujem film,ali ne očekujte previše. Ocena 6/10
Datum objave: 31.Svibanj/May.2018 u 15:02
Slikovnica
Objavio: bokidante
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2018 u 17:35
Još jedan film, za mozak na pašu! 6/10
Objavio: bojan78
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2018 u 20:00
Razocaran sam, ocekivao puuno vise. 3/10
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2018 u 21:02
Mogu staviti samo svoje ime na komentar CSInvestigator.Od reci do reci i od slova do slova.
Objavio: Vladika
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2018 u 23:16
Odgledah, ali sem pojedinih scena, ceo utisak je mlak... Prebrzo se sve odigravalo, scenario sa podosta rupa... ali kako vec neko pomenu... pustis mozak na pasu i nekima moze da se dopadne.
------------- Vladika
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2018 u 06:54
Ocena 6/10
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 19:08
I ja se slazem sa komentaromCSInvestigator.
Objavio: Mufa
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2018 u 23:39
Udarila Anđa standarde, i sad se ova mala pati. Nako nako. Gladah i gore....
Objavio: PedjaK
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2018 u 07:46
U poslednje vreme nisam sklon da gledam avanturističke filmove, kojih sam se nagledao. Pošto se život mnogo razlikuje od avanture, a kada je I avantura onda je loša avantura, ipak sam se posle dugo oklevanja upustio u gledanje ovog filma. Nisam se pokajao, više mi se dopao od prethodnog, možda zbog glavne glumice. Vrlo dobro snimljen film. Preporuka nemojte gledati neku lošu kopiju!!!
------------- Pedja
Objavio: Black Panther
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 01:06
Lošeee....
Objavio: ppgogo9
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 22:22
Jedan je Indijana Dzons, ali ovaj film sasvim moze da zadovolji gledaoca. Sto neko rece, ova Lara je od krvi i mesa, a ne masina za ubijanje. Takodje malo vise avanture i drugi deo ce biti, nadam se, jos bolji.
------------- ppgogo
Objavio: Rakan
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 21:01
Film mi se veoma dopao. Bolji mi je od dva nastavka sa Džolijevom.
Bliži je kompjuterskoj igri po kojoj je rađen i neke scene su gotovo preslikane iz raznih kompjuterskih nastavaka. Nema mnogo fantastike i sve se svodi na dobro vođenu radnju koja linearno teče od početka do kraja.
Nema tu velike glume ni režije, ali ima velike zabave. Preporuka za sve koji vole filmove sa Tarzanom.
Ocena: 6 od 10.
Objavio: zgozelec
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2018 u 23:47
Po meni ziva katasrofaod scenografije,glume,prica...limonada
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 20:27
Film prezreo za nastavak - Alicia Vikander u novoj "TR" avanturi možda već u 2019.
Dobre strane: glavna glumica, dobre scene, realističnija Lara, u skladu sa igricom i sa žanrom, japansko tržište, početak franšize, engleski akcenat.
Loše strane: plitak ali gledljiv scenario, nadrealna Lara, nedostatak emocija, na momente deluje kao parodija (kao u sceni kad se šunja sa lukom po kampu), višak scena nebitnih za film, početak franšize, engleski akcenat.
IMDB: 6,4 Lična: 6,6
* Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) IMDB: 5,5 Ovaj film je gledan isključivo zbog Anđe, niko nije ni primećivao katastrofalan scenario. Ovaj novi nastavak "TR" je ipak za nijansu bolji iako je mogao biti još bolji od prikazanog. Brend naslov i atraktivna i harizmatična Alisija - to je bila glavna stavka nastavka. A biće i nadalje, verujem.
S obzirom na pad kvaliteta današnjih filmova koji traje već 5+ godina unazad ovo je sasvim solidan i gledljiv film. Vresi pogledati a verujem da će biti posebno zanimljiv mlađim (teen) generacijama, koje nisu filmski probirljive i (još uvek) nisu kritički nastrojene.
Objavio: filips88
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2019 u 21:36
Zanimljiv film. Lepa glumica koja je sasvim dobro odglumila. Prica tu i tamo,sve u svemu moze se pogledati film. Doduse nisam ljubitelj ovakvih filmova ali ok je film.