| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hatton Garden Job (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VladBetMi71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hatton Garden Job (2017)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2017 u 21:10 |
|
Interesantan Film.Vredi pogledati.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2020 u 16:56 |
|
Prekinuo sam gledanje filma kad sam video da trezor nema 24h stražarsko obezbeđenje...
...a čuvaju toliko navodno veliku vrednost. Poprilično neozbiljno i nerealno i/ili glupo. * a ako se to zaista desilo, zaslužili su da ih opelješe. Ono što sam video je penzionerska, britanska ili engleska mnogo slabija i nekvalitetnija verzija Ocean's Eleven za sirotinju. Priča je polušaljiva, neozbiljna, nerealna, predvidiva da će neko nekoga da zavrne na kraju... Bez ocene, naravno. Trenutno IMDB 5,8 na mršavom glasačkom telu od 4 tisuća glasova. Vidim da je prošle 2019.godine prikazana i istoimena mini serija sa čini mi se ipak "jačom" glumačkom postavom i dovoljno vremena za kvalitetniji i detaljniji prikaz organizacije pljačke, pre, u toku i posle.. Bolja, ista ili slabija od ove filmske verzije iz 2017. ostaje da se vidi. Hatton Garden (2109)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |