| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? aka Producing Adults (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? aka Producing Adults (2004)Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2016 u 21:59 |
|
Producing Adults (2004) Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 102 min Država: Finska, Švedska Jezik: Finski Režija: Aleksi Salmenperä Scenario: Tuomo Hutri, Pekko Pesonen Uloge: Minna Haapkylä ... Venla Kari-Pekka Toivonen ... Antero Minttu Mustakallio ... Satu Tommi Eronen ... Rönkkö Pekka Strang ... Miro Dick Idman ... Claes "Djeca i odrasli" mladoga TV i filmskoga redatelja Aleksija Salmenpere iznosi neobičan slučaj otkrivanja lezbijske ljubavi koja se pokaže neusporedivo stvarnija i kvalitetnija negoli duga, heteroseksualna veza koja izvana djeluje kao besprijekorna i uzorna. Dobro ispričana priča, uvjerljivi likovi i vrlo zoran prikaz današnjeg života mladih ljudi u Finskoj. Venla (M. Haapkyla) i Antero (K.-P. Toivonen), dugogodišnji ljubavni par, našli su se u ozbiljnoj ljubavnoj krizi. Nakon što su dugo godina bili u skladnoj vezi, Venla, mlada psihijatrica, želi osnovati obitelj, no Antero, zabrinut zbog pomisli da bi mogao postati otac što bi, po njemu, uništilo njegovu karijeru, krišom odlazi na vazektomiju. Venla, koja je čvrsto odlučila dobiti dijete, potraži pomoć liječnika za plodnost, uvjerena da će to biti rješenje. Uskoro, mladićeva tajna izbit će na vidjelo, nakon čega će Venla, emocionalno pogođena, potražiti utjehu u bliskoj osobi: naime, njezina se liječnica doima kao vrlo dobar prijatelj, a možda i nešto više od toga. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |