Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? aka Producing Adults (2004)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=82549 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 09:02 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? aka Producing Adults (2004)Objavio: bojan969
Tema: Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? aka Producing Adults (2004)
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2016 u 21:59
Producing Adults (2004)
Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? (originalni naslov)
Žanr: Komedija, Drama
Trajanje: 102 min
Država: Finska, Švedska
Jezik: Finski
Režija: Aleksi Salmenperä
Scenario: Tuomo Hutri, Pekko Pesonen
Uloge:
Minna Haapkylä ... Venla
Kari-Pekka Toivonen ... Antero
Minttu Mustakallio ... Satu
Tommi Eronen ... Rönkkö
Pekka Strang ... Miro
Dick Idman ... Claes
"Djeca i odrasli" mladoga TV i filmskoga redatelja Aleksija Salmenpere iznosi neobičan slučaj
otkrivanja lezbijske ljubavi koja se pokaže neusporedivo stvarnija i kvalitetnija negoli duga,
heteroseksualna veza koja izvana djeluje kao besprijekorna i uzorna. Dobro ispričana priča,
uvjerljivi likovi i vrlo zoran prikaz današnjeg života mladih ljudi u Finskoj.
Venla (M. Haapkyla) i Antero (K.-P. Toivonen), dugogodišnji ljubavni par, našli su se
u ozbiljnoj ljubavnoj krizi. Nakon što su dugo godina bili u skladnoj vezi, Venla, mlada psihijatrica,
želi osnovati obitelj, no Antero, zabrinut zbog pomisli da bi mogao postati otac što bi, po njemu,
uništilo njegovu karijeru, krišom odlazi na vazektomiju.
Venla, koja je čvrsto odlučila dobiti dijete, potraži pomoć liječnika za plodnost, uvjerena da će to
biti rješenje. Uskoro, mladićeva tajna izbit će na vidjelo, nakon čega će Venla, emocionalno
pogođena, potražiti utjehu u bliskoj osobi: naime, njezina se liječnica doima kao vrlo dobar
prijatelj, a možda i nešto više od toga. izvor: mojtv