| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Complete Unknown (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Complete Unknown (2016)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 21:05 |
![]() ![]() ![]() Scenario: Joshua Marston, Julian Sheppard Žanr: Drama, misterija, triler. Jezik: Engleski. Država: S.A.D. Trajanje: 1 sat 31 minut Rachel Weisz ... Alice Hansel Tan ... Magician FaTye ... Mike (as Gary F. Francis Jr.) Zach Appelman ... Malcolm Michael Shannon ... Tom Michael Chernus ... Clyde Azita Ghanizada ... Ramina Omar Metwally ... Farshad Frank De Julio ... Mark Condola Rashad ... Sharon Chris Lowell ... Brad Tessa Albertson ... Tilda Kelly AuCoin ... Dave Kathy Bates ... Nina trenutno engleski titl dostupan ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 14.Listopad/Oct.2016 u 21:32 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2016 u 23:53 |
|
Prevod je najavila Beca011 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 22:29 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |