Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jesmo li mi to bolesni?!?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jesmo li mi to bolesni?!?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
caligari View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jesmo li mi to bolesni?!?
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 08:54
imam utisak da je ovo skupljanje filmova polako preshlo u veliku boleshtinu

zbog cega boleshtina? pa od dva soma reeeetkih filmova vishe od polovine ja nisam stigao da odgledam a nastavljam da se razmenjujem kao loodak i mogu vam reci da mi taj sport sve vishe i vishe prija....

ispravite me ako greshim ali jednog dana ce mi se zbog tezine ova polica sa diskovima sruchiti na glavu i ostacu bez odgovora
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 09:35
ja sam se oladio, dosad sam snimao svasta sad mozda snimim trecinu skinutih filmova, koji ce mi ku**c vise
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 11:31

jesmo bolesni

meni je trebalo skoro tri mjeseca da obustavim sve razmjene... i danas sa tugom odbijam ponude za razmjenu a nisam pogledao samo trećinu filmova od onoliko koliko ih imam  1100

nažalost skupljanje je bolest isto kao i kockanje, klađenje samo mnogo blaži oblik

Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 14:46

ja sam ovo moje sakupljanje filmova prihvatio kao neki moj hobi ne rezem sve i svasta i rezim iskljucivo kvalitetne kopije

Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 15:20
Sve dok ti ne dopizdi, samo netko dolazi nešto posudit, pa se izgrebe, pa neznaš kome si dao... Ja sam sve divx-e što sam imao iskoristio kao frizbi za psa pa sam se bar eto dobro zabavio . Od sada samo mala kolekcija probranih filmova (400-tinjak) na dvd, copy originala
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 17:15
yeah whatever 
Fission Maild
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 18:05

yessss, bolesni ste

ja imam samo 200 filmova, sto novih, sto starih . samo one sto gledam vise puta

Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 18:47
pa to je za mene vise hobi, a ako ne stignem (polovicu onoga sta imam jos nisam odgledao) pogledati sve filmove koje imam u sljedecih 40 godina, cu ih pogledati kada budem bio u penziji
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 19:59
da pogledat ces ih kad budes u penziji ak ih do onda min. 7-8 puta
ponovo sprzis da bi valjali
al svejedno ko da ce onda bit dvda,
vjerovatno cmo svi furat kacige na glavi i virtualno se igrat sa
curama od 20 god
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:36
Ja nemam takvih problema.Filmove sam prodo pod sitnu paru,a ostao sam skupljat samo na igricama,i to isključivo više manje probrane naslove...Rijetko nabavim nešto što ne odigram,pa onda prodam
Anyway,sve je to sitno.Najjebenija je ovisnost o poker automatu
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:40
i Alpskom Mlijeku aa???

Ažurirao mad_smile
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:45
Ovaj vikend sam cca. 30€ ubacio.Najgore kad se iživciraš da ti mora dat upis pa počneš mahnitat i sve više točit.A pare samo sagorijevaju isto ko i cigarete...
Naravno,nisam se upiso...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:04
Mozda smo bolesni, mozda nismo... Ja licno skupljam radi sebe, tj. hobija. Ono sto skupim ne prodajem dalje, nije los osjecaj kad ti je dosadno bacit pogled na gomilu filmova... i izabrati sta ocu bez da ovisim o TVu.
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:30
Sakupljanje filmova je lep hobi, nema sta ali mnogo vremena se gubi na sve to, blejanje na forumima, listanje kataloga, mene najvise ubija rezanje filmova za razmenu, samo za vikend 18 DVDa, sto je mnogo, mnogo je.
Ignorance is bless.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:38

pa naravno vrijeme za snimanje mi je najteže odvojiti...a tek naći neki film...

a tek obaveza da se sve to pogleda... nekad mi se ne gleda nista od 300 filmova sto nisam pogledao a nekad mi se gleda 10 odjednom...pa uzmem 11. koji je obično neko sranje pa propadne filmska veče...

a tek obaveze koje sam si zadao...1 film dnevno 1 tvin piks 1 simson

danas samo 1 simson odgledao...  

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 00:02
isto skupljam radi hobija a već sam sam sebi rekao par puta da ću se oladiti malo al......jebiga kad je to jače od mene.i što rodman kaže ne ovisim o tv-u niti o videotekama
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:12

Ljudi ,sve je to dio igre,sve to ide u životni staž...

Ovo je naš neki ispušni ventil , hobi , whatever....kutak u kojem si zadovoljan da si nešto postigo pa makar to bila kolekcija od 1000 filmova...

I nemoraš dat 15 kuna za neki hit film, pa da ga pogledaš i razočaraš se...

ljudi imamo sve nove filmove...Uvijek nešto nadješ i uvijek si u toku...

Nemojte se predati!

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:18
ali to kod mene traje vec dugo.... i sto je najgore, na tavanu imam negde oko 1000 vhs kaseta koje mi propadaju i propadaju a ne smem da mislim na blueray diskove 
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:51

ja imam oko 200 VHS kaseta  jednom sam računao... oko 40 000 minuta snimljenog/kupljenog materijala...  jadan moj video... 

Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 23:20
Ma ljudi sve je to moguće jer ste na balkanu , siguran sam da ste sve te dvd kupili u trgovini , ono niste povrijedili autorska prava i pročitali ono dosadno upozorenje WARNING . Sad ću ovo pokazati ljudima u udruzi za zaštitu autorskih prava
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.