Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NFS: Most Wanted na CD-ovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NFS: Most Wanted na CD-ovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NFS: Most Wanted na CD-ovima
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 18:07
Prijatelj mi nema DVD čitač na kompu pa sam mu mislio snimiti igru na 4 cd-a iz image fileova. Sad me zanima što sve trebam instalirati osim same igre da bi to radilo.
Hvala unaprijed
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 20:36
Teoretski bi mogao iskopirat te image fileove na cdove,ali kao image,a ne da napraviš instalacione cdove i da funkcionira isto ko i sa DVDa.Trebaš DT i antiblaxx isto kao za dvd verziju...
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:11
Alcohol ili Daemon Tools i sd4hide.

jednostavnije mu je to od antiblaxa
kick-ass
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:27
Hmm...
A znači ništa ako su snimljeni iz imagea (kao instalacijski cd-ovi)?
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:57
ja sam to probao ali su mi  image bili preko 800mb
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 23:09
Ma problem je što sam već snimio na cd-ove iz image filea u instalacijski, a imageove izbrisao sa harda. Igra se uredno instalira samo neznam kako je poslije pokrenut
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 13:47
napravi sa alcoholom image od prvog CD-a i mountaj i upali sd4hide i igraj
kick-ass
Na vrh
NickeY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NickeY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 01:52
Ljudi! MISLIM DA IMAM REŠENjE ZA SVE VAS. UKOLIKO NISTE NABAVILI CRACKOVANE VERZIJE SKINITE CRACK SA SAJTA: www.gamecopyworld.com

Crack je 5mb ali je pravljen za 1.3 verziju igre.
Stoga ćete morati da skinete Update sa NFS oficijalnog sajta.

Instaliraš igricu, odradiš Update, zameni originalni speed.exe ovim što si skinuo i zabava može da počne.
Mess With The Best,
Die Like The Rest.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:22
Originalno postovano od strane NickeY NickeY piše:

Ljudi! MISLIM DA IMAM REŠENjE ZA SVE VAS. UKOLIKO NISTE NABAVILI CRACKOVANE VERZIJE SKINITE CRACK SA SAJTA: www.gamecopyworld.com

Crack je 5mb ali je pravljen za 1.3 verziju igre.
Stoga ćete morati da skinete Update sa NFS oficijalnog sajta.

Instaliraš igricu, odradiš Update, zameni originalni speed.exe ovim što si skinuo i zabava može da počne.

Ajd molim te ako možeš malo detaljnije...
Išao sam skinuti crack sa te stranice i ima ih preko 30 za Most Wanted...
I kako izvršit taj update s offical stranice?

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 18:53

e dvd citac kosta pisljivih 150 kuna ... kupi dvd citac

ok ne ti,   nek kupi on

Ažurirao mad_smile
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 22:58
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

e dvd citac kosta pisljivih 150 kuna ... kupi dvd citac

Ajoj, pa daj jel imaš oči... PRIJATELJ, ne ja
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,430 sekundi.